Army Green Blouse

tammikuu 10, 2013

Tänään meikä on saanut vietellä ensimmäistä vapaata ja vielä olis neljä edessä. Aamulla kävin salilla ja sen jälkeen päivä kului niinkin hohdokkaissa merkeissä kuin verotoimistossa ja imuriostoksilla 😀 Tosin verotoimistoonhan mä en päässy sisään niin kuin en viimeksikään, koska ei voi muistaa, että mesta menee kiinni jo kolmelta. Edelleen mun mielestä typerää ja sain vielä sairaan töykeää asiakaspalvelua ja ovi nykäistiin naaman edestä kiinni niin, että ihme ettei jääny tukka väliin! Taidanpa hommata verokortin ihan netistä tällä kertaa…. On sen jälkeen jotain kivaakin tapahtunut, kun äsken käytiin Jetin kanssa koirapuistossa seuranamme Hanna, Tommi ja Linus-koira 🙂 Jeti on nyt ihan puhki ja köllöttää tuolla lampaantaljan päällä. Ainiin ja tuon ikävän verotoimistohässäkän jälkeen pakko kehua Gigantin asiakaspalvelua, kun kävin sen uuden imurin hakemassa. Kiitos asiantuntevan ja avuliaan myyjän meikä tietää nyt kaikennäköistä nippelitietoa imureista hahaa!

 Tämännäköisenä sitä oltiin tänään liikenteessä! Toi ihana armeijanvihreä kauluspaita on peräisin myös paketista, jonka vastaanotin tuossa taannoin Sheinsidelta. Sain valita heidän valikoimistaan kolme tuotetta ja paketin saavuttua sain ilokseni huomata, että kaikki valintani osuivat ihan napppiin! Samasta paketista saadut neuleen ja takinhan olenkin esitellyt jo aikaisemmissa postauksissa täällä ja täällä 🙂IMG_3176 IMG_3205IMG_3166

Semmoista tänään – nyt syömään!

 

– Janni

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Janina tammikuu 10, 2013 at 7:16 pm

  Noi uudet hiukset on kyllä superupeet ja ihana on paitakin!! <3

  http://style-janina.blogspot.fi/

  • Reply Janni tammikuu 10, 2013 at 10:45 pm

   Kiitos paljon! 🙂

 • Reply hei tammikuu 10, 2013 at 7:17 pm

  sulla on upee kroppa! kuinka pitkä oot ja paljonko suunnilleen painat? tarkkaa lukemaa et varmaan tahdo antaa, mutta jotakin sinnepäin? 50, 55,60,65,70, 75.. voisiko antaa hyviä välipala vinkkejä että mitä syöt yleensä välipalaksi? tahtoisin ruveta syömään terveellisessti taas kun on paino karannut jo niin korkealle että hipoo 70 kiloa.. tarkoituksena minulla olisi pudottaa noin 10kg, pitäisi vain saada aikaiseksi aloittaa terveellinen elämä. oisiko sinulla jotakin vinkkejä antaa että miten pysyä ruodussa ja syödä terveellisesti?

  sulla on muuten tosi kiva tyyli!! oot mun lempi bloggaaja! oot niin elinvoimase(?) näkönen 😀 oon huono selittää. mut kutienki tosi kiva toi uus tukka!

  • Reply Janni tammikuu 11, 2013 at 10:00 pm

   Kiitos jos oot sitä mieltä 😀 mä oon 161,5 pitkä ja painan jotaa 55kg suunnilleen. Ois tosta varaa tiputtaa vähän, mutta no stress! Hmmm mä en oikeestaan syö semmosia välipaloja pahemmin? Saatan satunnaisesti napsia jääkaapista jotain pientä, mutta yleensä menee tällä kaavalla: Aamupala kotona, lounas töissä ja sit illalla kotona tulee yleensä syötyä pitkin iltaa…. toi viiminen mun pitäis saada kuriin 😀 Että en mättäis illalla niin paljoa kaikkea! Pitäisi syödä säännöllisemmin, kevyesti ja huolehtia riittävästä proteiinin saannista. Nää ei ole mulla valitettavasti itsellänikään ihan reilassa, vaikka tiedän kyllä miten hommat pitäisi rullata 🙂 Ja kiitos vielä!

 • Reply juuliae tammikuu 10, 2013 at 8:55 pm

  mistä oot ostanu puhelimees sen pinkin silikonireunuksen? (:

  • Reply Janni tammikuu 11, 2013 at 10:00 pm

   Se ei ole pelkkä reunus, vaansiinä on läpinäkyvä se takaosa. Elisan liikkeestä ostettu 🙂

 • Reply minä vain tammikuu 11, 2013 at 7:04 am

  Mulle tulee verokortti ihan itsestään postin mukana,miksei sulle tule?Ei tarvi mistään hakea yms.

  • Reply Minäkin tammikuu 11, 2013 at 2:34 pm

   Joillain on vaihtelevat tulot tai tulot muuttuvat merkittävästi… tällöin tilataan/haetaan muutosverokortti.

  • Reply Janni tammikuu 11, 2013 at 10:01 pm

   Joku tossa jo vastasikin!

 • Reply Milja tammikuu 11, 2013 at 3:58 pm

  Kyllä tuo tumma pitkä tukka sopii sulle kun nenä päähän! Kaunis olet 🙂

  • Reply Janni tammikuu 11, 2013 at 10:01 pm

   Kiitti,kiitti! 🙂

 • Reply venla tammikuu 11, 2013 at 5:15 pm

  Tiedätkö mistä nuo vaatteet tulee, tuleeko tulleja?

  • Reply Janni tammikuu 11, 2013 at 10:05 pm

   Aasiasta tulee. Täytyy myöntää, että oon ite ihan pihalla noista tullijutuista, mutta ainakaan toi mun paketti ei mennyt tulliin?

 • Reply annuu tammikuu 11, 2013 at 8:38 pm

  vauuu sun hiukset on aivan tajuttoman upeet! ja sun kroppa!! pliiis tee viikon ruoka- ja treenipäiväkirja!!! 🙂 UR PERFECT!<3

  • Reply Janni tammikuu 11, 2013 at 10:06 pm

   Kiiitos paljon 🙂 Noista ruoka ja treenipäiväkirjoissa ei olis paljoa esiteltävää. Salilla kävin joulun jälkeen viimeksi eilen 😀 ja syön ihan miten sattuu. Heti tulee jos aloitan jonkun kuntoprojektin tai jotain! 🙂

  Leave a Reply