Aika kortilla

27 tammikuun, 2013

Perrrhana että harmitaa, kun viimeaikoina on tuntunut, ettei aika vaan millään riitä kaikkeen. Työt vievät aika paljon aikaa päivisin, haluaisin nyt käydä salilla mahdollisimman usein ja muulla ajalla olisi sata muutakin asiaa tehtävänä blogin päivittämisen lisäksi. Aamuisin ennen töitä on kaksi vaihtoehtoa, joko jäädä tekemään postaus tai lähteä salille. Aamuvuorojen jälkeen vähän sama homma ja lisäksi pitäisi kaikki muutkin hommat saada hoidettua. Tämä lähtee tästä varmasti rullaamaan, kunhan taas löydän uuden rytmin, mutta tällä hetkellä toivoisin muutaman lisätunnin vuorokauteen.

Tämä päivä meni töissä ja illalla hengailin Emmin kanssa. Käytiin juoksemassa lenkki ja sen jälkeen laitettiin ruokaa ja katsottiin leffaa meillä. Tai ainakin yritettiin, mutta ainakin meikäläisen keskittyminen kärsi pahasti, kun oli niin paljon muutakin asiaa mielessä, kun ei oltu nähty vähään aikaan. Leffan katselu jäi kyllä toissijaiseksi, enkä edes muista miten se päättyi tai mitä siinä ylipäätään tapahtui 😀 Kaverin kanssa lenkillä käyminenkin on paljon hauskempaa kuin yksin – juoksu rullaa ihan huomaamatta, kun saa kokoajan pälpättää samalla!

Tältä sen sijaan näytti tänään työasu

IMG_3591 IMG_3566 IMG_3607 IMG_3626

Nyt vois vaikka hipsiä sänkyyn lukemaan uusia lehtiä 🙂 Rentoa sunnuntaita kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply linda 27 tammikuun, 2013 at 12:38 am

  Hei! Mistä nuo teidän verhot on? Näyttää tosi kivalta! 🙂

 • Reply nanette 27 tammikuun, 2013 at 9:32 am

  Sama ongelma, et vuorokaudessa loppuu tunnit kesken. Mulla on vielä tässä samaan aikaan opiskelut ja työt, ja sinne johonkin väliin haluaisin ujuttaa liikuntaa + muita vapaa-ajan harrastuksia. Yleensä kun alkuvuosi alkaa selkeesti vaihtuu kevääseen, niin päivärytmi alkaa tasaantua. Tää talvi on vaa tämmöstä 😀

 • Reply Riikka 27 tammikuun, 2013 at 10:12 am

  Ihana toi vihreä paita! Ja ihan perus kyllä kun koittaa kaverin kanssa katsoa leffaa, eihän siitä mitään koskaan tule kun on aina niin paljon juteltavaa 😀

 • Reply Nimetön 27 tammikuun, 2013 at 10:33 am

  Haha, jotenki tää teksti oli kuin mun tämänhetkiset ajatukset kirjoitetussa muodossa 😀 munki n tekis mieli treenata useammin kuin aikataulu antais periksi! Mulla töiden sijasta tosin tulevat kirjotukset tarvis mun vapaa-ajan hitto 😀 ja asiaa ei helpota se, et mun on helppo vaan luistaa lukemisesta, toisin kuin sun on vähä pakko vaan kulkea sileä töissä! Pari tuntia meitsillekki siis lisää!! 🙂

  Mulla on muuten aivan sama koruyhdistelmä (sama kello+rannekoru) kovas käytössä! ;–)

  Tsemppiä!!

 • Reply Kabuu 27 tammikuun, 2013 at 11:26 am

  Oot sinä kyllä kaunis! 🙂 Miten saat sun hampaat pysymään noin ihanan valkosina? 🙂

 • Reply Mi Mi Mendine 27 tammikuun, 2013 at 11:46 am

  Mulla on aivan sama fiilis, että muutama lisätunti tekisi todella hyvää. Tuntuu, että ei saa mitään tehtyä ja sitten jos johonkin uppoutuu täysin joutuu karsimaan muualta !

  XX
  MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

 • Reply ninnu 27 tammikuun, 2013 at 1:42 pm

  Olen ollut blogisi lukija nyt jonkin aikaa, ja täysin rakastunut tyyliisi, kauneuteesi ja koko blogiisi! 🙂 Sinulta olen saanut monenlaisia inspiksiä omaan pukeutumiseeni. Ainoa miinus on ne yhdet mustat nilkkurit mitkä sinulla on, en pidä niistä yhtään ja mielestäni ne aina jotenkin pilaavat asun 😀 Mutta nämähän on vain mielipide asioita 🙂 Tulen siitä yhdestä miinuksesta huolimatta viihtymään blogisi parissa jatkossakin! Hyvää tulevaa kevättä sinulle!

 • Reply janika 27 tammikuun, 2013 at 3:40 pm

  Ihana toi paita! 🙂 mistä se on?

 • Reply linda 27 tammikuun, 2013 at 4:42 pm

  sun silmäääät vau o.o

 • Reply Meeri 27 tammikuun, 2013 at 5:51 pm

  ihanat vaatteet! 🙂 ja sulla on tosi ihanat silmät 😮

 • Reply Jenna 27 tammikuun, 2013 at 9:20 pm

  Oijjoi, ihana asu:-)

 • Leave a Reply