Vapaapäivän viettoa!

helmikuu 8, 2013

Jeei tänään ollaan tosiaan vietetty pitkästä aikaa yhteistä vapaapäivää Joonaksen kanssa ja ollaan touhuiltu kaikkea kivaa. Vielä olisi edessä illalla vähän herkuttelua ja muuta 🙂 Aamu meikäläisellä alkoi reippaasti ja kävin salilla juoksemassa tunnin matolla ja tekemässä pienen kahvakuulatreenin. Mulla on muutenkin ollut nyt ihmeellisen hyvä draivi päällä tohon liikuntaan koko viimeisen kuukauden ajan ja loppua ei toivottavasti ole tulossa pian! Huomenna mä olen lähdössä Helsinkiin juhlistamaan ystävän synttäreitä ja viettämään iltaa hyvässä porukassa. Mä oon ihan tosi innoissani, koska tuntuu, etten ole ollut pitkään aikaan missään yöelämässä!

Olin tänään laittamassa taas perus mustat housut jalkaan, mutta päätinkin valita jotain muuta. Muistin vasta lähtiessäni peiliin katsoessa, miten nuo vaaleanharmaat farkut saavat mun jalat näyttämään leveämmiltä, mutta niillä mentiin 😀 Ennen olin paljon neuroottisempi tollasissa asioissa, mutta nykyään ei jaksa enää kauheesti kiinnostaa. En ostanut Conversejakaan jossain vaiheessa, kun olin sitä mieltä, että ne saavat mun jalat näyttämään leveämmiltä… what? Mä tapaan töissä päivittäin sellasia ihmisiä, jotka ovat ihan liian tarkkoja siitä, mikä nyt sopii millekin vartalolle ja mitä ei missään nimessä voi itse käyttää, mihin sen paidan värin pitää taittaa ja mikä saa ihon näyttämään harmaalta ymym… Monesti kun ihmisen saa sovittamaan näitä aikaisemmin kielletyllä listalla olevia vaatteita, värejä ja malleja he saattavatkin yllättyä kovasti, miten hyvältä joku sellainen vaate voi näyttää, mitä eivät olisi ikinä voineet kuvitellakaan pukevansa päälle 🙂 Se tuntuu aina palkitsevalta. Tietenkään kaikille ei sovi kaikki, mutta mun mielestä ei kannata tosta noin vaan sokeasti vetää tiukkoja rajoja siihen, mikä kenellekin sopii, vaan avoimesti testailla uusiakin juttuja ja sen jälkeen pohtia sopiiko se itselle vai ei. Tulipa melkoinen palopuhe, mutta tässä tulis nyt kuvia tämän päivän asusta 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noista mun koruista kysellään aina paljon ja tänään saapui Asoksen paketista pari uutta 🙂 Eli nuo kultaiset pääkallokoru ja niittikoru!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Conssit oli just oikea kenkävalinta tonne lumipyryyn 😀OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mahtavaa viikonloppua kaikille!! 🙂

– Janni

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply Nimetön helmikuu 8, 2013 at 6:45 pm

  Ihana blogi sinulla! Aloin lukemaan sitä vähä aika sitten ja tykästyin tähän heti! 🙂

  • Reply Janni helmikuu 8, 2013 at 10:27 pm

   Jes mahtavaa saada uusia lukijoita 🙂

 • Reply mirella helmikuu 8, 2013 at 6:48 pm

  Kiva asu ! Olis ollu kivaa kuulla enemmän sun vapaapäivän tapahtumista. Omaan lauantaihin kuuluu huomenna vihdoin shoppailua, ihanaa. Tekis kyllä mieli käyttää jo tennareita, vihaan talvikenkiä !

  • Reply Janni helmikuu 8, 2013 at 10:28 pm

   Mä käytän jo ihan uhallaan 🙂 haha! Hyvää shoppailuonnea huomiselle 😉

 • Reply juuli helmikuu 8, 2013 at 6:58 pm

  aina jos joku mainitsee postauksessa esim hiuksensa joista ei tykkää, niin en voi olla tuijottamatta jokaisessa kuvassa vaikka nyt niitä hiuksia 😀 tämä postaus kateltiin muka leveitä reisiä ja converseja 😀 tyhmä tapa… :–D

  • Reply Janni helmikuu 8, 2013 at 10:28 pm

   Haha pitää siis olla sanomatta mitää ni kukaa ei huomaa 😀

 • Reply Jenna helmikuu 8, 2013 at 7:05 pm

  Mistä toi ihana laukku on? 🙂

  • Reply Janni helmikuu 8, 2013 at 10:28 pm

   Zarasta 🙂

 • Reply emma helmikuu 8, 2013 at 7:07 pm

  sähän näytät hyvältä noi harmaat farkut päällä (:

  • Reply Janni helmikuu 8, 2013 at 10:29 pm

   Kiitos :))

 • Reply Elina helmikuu 8, 2013 at 7:52 pm

  ihana asu! 🙂

  • Reply Janni helmikuu 8, 2013 at 10:29 pm

   Kiitis 🙂

 • Reply janinadinna helmikuu 8, 2013 at 7:54 pm

  ihana asu! nuo värit sopii sulle hyvin 🙂

 • Reply Magda from Poland helmikuu 8, 2013 at 8:33 pm

  I lovvve Your look! regards! Magda.

 • Reply eltsu helmikuu 8, 2013 at 8:41 pm

  ei sun jalat näytä todellakaa leveiltä noissa!
  ja heei ihanaa viikonloppua sulle !:-) blogis on tosi kiva.

 • Reply Mary helmikuu 8, 2013 at 10:18 pm

  Mistä toi huivi on??

 • Reply Jenna helmikuu 8, 2013 at 10:40 pm

  minkä merkkinen kellosi on?:)

 • Reply MI helmikuu 9, 2013 at 11:38 am

  Moi! Olen vasta askettain loytanyt blogiisi ja tykkaan ihan tosi paljon. Kiitos! Sinulla on hirmuisen ihana tyyli ja olen saanut siita paljon myos omaan pukeutumiseeni. Noista harmaista farkuista…minulla on ihan sama juttu niiden kanssa Tuntuu, etta jalat ovat paljon paksummat. Mikahan siina varissa on?

  Toivottavasti matkasi Helsinkiin oli onnistunut!

 • Reply aurora helmikuu 9, 2013 at 11:39 am

  Ihana asu!:) mistä oot noi harmaar farkut ostanu?

 • Reply Jenna helmikuu 9, 2013 at 12:17 pm

  En tiä ootko jo ihan turtunu näihin mun samoihin kommentteihin, mut pakko taaas ylistää tota asua! Sun tyyli on kyl noussu ehdottomasti yheks mun lemppariks viime aikoina, niin inspiroiva joka kerta:–)

 • Reply tnja helmikuu 9, 2013 at 1:50 pm

  moikka!

  ei nyt liity postaukseen, mutta muistelisin että olet ollu barceloonassa nyt kuluneen vuoden aikana muutamaan otteeseen? 🙂
  itse olen suunnitellut lähteväni keväällä sinne ja mietinkin, että mikä olisi sinun mielestä ensikertalaiselle sopiva päivämäärä olla barcelonassa?
  ja entä oliko kovin kallista syödä ja kulkea julkisilla? 🙂
  kiitokset etukäteen!

  • Reply Nimetön helmikuu 11, 2013 at 9:11 am

   Hei, itse olin syksyllä barcelonassa ja mun blogista löydät pari kattavaa postausta barcelonasta 🙂

  • Reply Selina helmikuu 11, 2013 at 9:33 am

   Hei Tnja, itse kävin myös syksyllä Barcelonassa ja suosittelen! mun blogista löytyy pari kattavaa postausta barcelonasta, nimenomaan hyviä vinkkejä 😉

 • Reply Veera helmikuu 9, 2013 at 7:52 pm

  Entisenä vaatemyyjänä olen kyllä aivan samaa mieltä sun kanssa, et liian tiukkoja rajoja ei pidä vetää. Sanoinkin aina asiakkaille, että silloin näyttää kaikista parhaalta, kun itse viihtyy vaatteissa. Itsekin pidän mieluummin vaatteita joissa viihdyn kuin sellaisia joissa en viihdy, mutta jotka olisivat ”sopivia” mun tyyppiselleni vartalolle 🙂

 • Reply iina helmikuu 9, 2013 at 8:12 pm

  Onko sun pikkusiskolla blogia? Ajattelin vaan kun se aika usein täälläkin esiintyy. 🙂

  Sun blogi on kyllä aivan huippu! Labels or love oli itseasiassa ensimmäisiä blogeja joita koskaan luin ja siitä se tie blogien maailmassa alkoi 😀 Mun tyyli rupes sillon vasta kehittymään ja pääsin eroon huppareista ja farkuista, sain NIIN paljon inspistä sieltä!! Muistan kuinka aina löysin teidän päältä jotain mitä sit lisäilin omalle ostoslistalle 😀 Voi niitä aikoja :)Jotenkin niin mukavaa että vieläkin saa teitä molempia seurailla!

 • Reply M helmikuu 9, 2013 at 9:22 pm

  Ihana laukku!

 • Reply Maijja helmikuu 10, 2013 at 10:39 am

  Toi housujuttu on vaan sun omaa kuvitelmaa, kuten useimmiten tämmöset on :)) Vaaleat housut tietyllä tavalla näkyy enemmän kuin mustat ja jos on kovin paksut jalat, kai se olisi ohjeiden mukaista välttää niitä, mutta sulla sitä ongelmaa ei ole. Ja allekirjoitan myös sen, että jos viihtyy vaatteessa (vaikka sitten paksureisi en valkoisissa farkuissa), se näyttää hyvältä. Olen itse joskus käynyt liikkeessänne ja kokenut nöyryytystä kun myyjä auttoi valitsemaan vaatteita ja koko ajan puheissa oli minun peitteleminen 🙁 tuli olo että hänestä vartaloni on ruma. Olisi pitänyt piilottaa käsivarret ja laittaa kaapumaisia paitoja ja huiveja ”jotka vievät huomion.” Hyvää tarkoitti mutta en ole sen koommin kauppaan astunut.

 • Reply Ladyslike helmikuu 10, 2013 at 2:22 pm

  ihanaa kun just pidät noita palopuheita. Toisaalta toi on totta et välillä on kiva näyttää viimeistellyltä ja mennä vaatteissa jotka sopii oikeesti sulle ku nakutettu. Mutta toisaalta välilä ei jaksa ollenkaan kiinnostaa sopiiko vai eikö, kun vaate on niin omaa tyyliä tai just sitä uutta vaihtelua mitä kaipailee päällensä. Tai sitten pukeutuu vaan fiiliksen tai inspiraation takia eikä tuu ollenkaan mietittyä että mites tää nyt istuu mulle.

 • Reply Laura helmikuu 11, 2013 at 10:32 am

  Moi! Näänkö oikein että tuo ihana kultakello on Quartz? Onko siitä kauan kun olet ostanut, minkä hintainen se oli ja mistä ostit?

 • Reply Heidi helmikuu 11, 2013 at 9:45 pm

  Oot kyllä niin ylikaunis! 🙂

 • Leave a Reply