Lempituoksuni

maaliskuu 24, 2013

Uusin tuoksuostokseni laivalta sai minut eilen käymään vähän läpi tuota tuoksukokoelmaani muutenkin ja yllätyin ihan itsekin, että kuinka paljon noita onkaan kertynyt. Osa ei varmastikaan ole enää ihan parhaassa hapessa ja muutamat vanhat jämät heitinkin eilen menemään! Silti minulle jäi vielä melko runsas kokoelma, joka ei siis ole kokonaisuudessaan alla näkyvässä kuvassa 🙂 Vaan tuossa on oikeastaan sellaiset viimeisen vuoden aikana käyttämäni tuoksut. Mun mieleen ovat yleensä raikkaat, naiselliset kukkaistuoksut, jotka eivät saa olla liian makeita tai mausteisia. Hajuvesi ei saa olla liian mieto, mutta ei liian vahvakaan, koska mua käy tosi helposti särkemään päätä liian voimakkaista tuoksuista. Talvella käytän hieman vahvempia ja tuoksuja, kun taas kesällä sitten hennompia.

Tuo kuvan keskellä oleva Jimmy Choon FLASH on tosiaan se uusin hankintani risteilyltä. Olin saanut siitä tuoksunäytteen Sokokselta ja käyttänyt koko pikkupullon loppuun parissa päivässä 🙂 Ihastuin siihen heti ja sen kuvaus kuuluu näin:

”Jimmy Choon uutuustuoksu Flash on saanut inspiraationsa maailmanluokan tähdistä, salamavalojen säihkeestä ja yökerhon värivalojen välkkeestä. Flash on tuoksu rohkealle ja urbaanille naiselle. Flash antaa juhlalookille sädehtivän loppusilauksen.

Flash-tuoksu avautuu pirteällä punapippurilla, sitruksen raikkaalla tangeriinilla ja makealla mansikalla. Sydäntuoksu muodostuu tuberoosan ja valkoisten kukkien naisellisesta yhdistelmästä. Puhtaan raikas valkoinen puu antaa loppusilauksen naiselliselle ja pehmeälle Flash-tuoksulle.”

IMG_4177

1. Stella McCartneyn Stellan sain Joonakselta tuliaseksi ja sitä on tullut käytettyä lähiaikoina tosi kovasti 🙂 Ihana tuoksu!

2. Policen To Be -tuoksun sain syksyllä blogin kautta. Hyvä tuoksu, mutta omaan makuuni ehkäpä liian makea!

3. Dieselin Loverdose on myöskin Joonakselta saatu tuliainen. Ihana tuoksu, jonka luokittelen enimmäkseen talvikäyttöön!

4. Jimmy Choon nimikkotuoksu on ollut kovassa käytössä ja pullo onkin melkein lopussa 🙂 Taidanpa ostaa sitä lisää!

5. Siinäpä se uutukainen eli Jimmy Choo FLASH!

6. Lanvinin Marry Me -tuoksua olen kuluttanut ja kaksi pulloa 🙂 Ihana kevättuoksu!

7. Gucci Flora oli erään kesän suosikki, mutta lähiaikoina ei ole tullut käytettyä. Puteli tosin onkin melkein tyhjä! Ihana tuoksu 🙂

8-9. Zaran tuoksuvalikoimista löytyvät White ja Creme ovat molemmat kivoja mietoja tuoksuja. Näitä tulee käytettyä varmasti taas kesällä!

Mitkä ovat teidän suosikkituoksuja ja löytyykö samoja lemppareita? 🙂

– Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Heinis maaliskuu 24, 2013 at 1:26 pm

  Noista mitään en ole tainnut koskaan edes nuuhkaista? Makeista tuoksuista en tykkää, saavat oloni tunkkaiseksi. Minun suosikkejani on Versacen Versense, Bodyshopin bodysprayt (turkoosi ja punainen), Calvin Kleinit ja nyt on myös lahjaksi saatua Kenzoa, joka on ihan ok sekä pari pientä näytettä (Clarins ja Gucci). 🙂

 • Reply Katya maaliskuu 24, 2013 at 3:32 pm

  Pitääpi käydä tuoksuttelemassa noita jossain, ku haluaisin ihan hirveesti uuden hajuveden 😀 Mun ikuisuuslemppari hajuvesissä on Britney Spearsin Fantasy, jota oon rakastanu syvästi jo monta monta vuotta! Myös Midnight & Hidden Fantasyt on ihania ♥ Ne vaan tuoksuu keskenään melko samanlaisilta, nii olis kiva tuoksua joskus edes vähä joltain muultaki. 😀

 • Reply Sini maaliskuu 24, 2013 at 4:18 pm

  Moi! Discoverasin sun blogin just kun etin uutta luettavaa ja halusin tulla kertoo että tykkään siitä tosi paljon, joten sait blogillesi uuden innostuneen lukijan!!! Ihanaa aurinkoista kevättä sulle! PS. Sun tyyli on ihana!!! 🙂

 • Reply Anniina maaliskuu 24, 2013 at 7:35 pm

  Sulla on kyllä kunnon tuoksuarsenaali 😀 Joka viikonpäivälle eri tuoksu! Mäkin ostin tänään ton Jimmy Choon uutuukaisen piristämään tuoksuvalikoimaa 🙂 Ja yks lemppareistani on kyseisen merkin perustuoksu, mutta eau de toilettena!

 • Reply Jenna maaliskuu 25, 2013 at 7:41 am

  Olipa kiva postaus!! Itellä ollut hakusessa joku uus tuoksu, joten täytyyki käydä tota sun uusinta tuoksuttelemassa:-)

 • Leave a Reply