Hiusextra Heinilä – Uudet pidennykset!

18 huhtikuun, 2013

Mun vanhat klipsipidennykset alkoivat taas sanoa itseään irti ja uusien hankkiminen oli edessä. Vaikka olenkin nykyään huomattavasti aikaisempaa enemmän myös ihan vaan omilla hiuksillani, niin en ole ainakaan vielä valmis kokonaan luopumaan pidennyksistä. Kysymys kuuluikin, että mistä hankkisin hiukset tällä kertaa. On tullut kokeiltua monien eri nettikauppojen tuotteita ja tullut monesti petyttyä enemmän tai vähemmän… Onko kohdalleni vain päässyt sattumaan ihmeellisen monta huonoa erää vai mistä on kiikastanut? Yritän aina hoitaa pidennyksiä huolellisesti ja syynään aina hiustuotteiden etiketit huolella ennen kuin käytän niitä pidennyshiukselle. Tarkkaavaisuudesta huolimatta ovat pidennykset usein menneet nopeasti takkuuntuviksi, ”painaviksi” ja karheiksi. Harjaamisen jälkeen ne ovat tuntuneet silkin sileiltä, mutta 15 minuuttia myöhemmin ovat olleet ihan takussa. Näin ei ole tietenkään käynyt aina ihan kaikkien hiusten kohdalla, mutta merkittävän usein ja sen takia harkitsinkin nyt tällä kertaa tarkkaan, että mistä hommaisin seuraavat.

Olin kuullut monilta eri tahoilta kehuja Hiusextra Heinilän Nextension -pidennyksistä ja ne alkoivat kiinnostaa kovasti. Päädyin selaamaan heidän kaikille yksityisille kuluttajillekin avointa nettikauppaa ja onnekseni saatiin solmittua firman kanssa yhteistyöproggis, jonka tiimoilta sain valita tarvitsemani tuotteet heiltä. Valitsin kaksi pakettia Nextension clip-in paketteja sävyä #2 ja hiusten mukana sain vielä kolmeosaisen Hairtalkin pidennysten hoitosarjan. Sain tuotteet kotiin tasan viikko sitten ja ensivaikutelma on todella hyvä! Olen nyt pessyt hiukset kertalleen ennen käyttöönottoa, kuten mukana tulleessa kattavassa pidennyshiusten hoito-ohjeessa kehotettiin. Eikä ole kuulkas ollut takkuja! Yleisestihän pidennyksen laadun näkee oikeasti nimenomaan sen ensimmäisen pesun jälkeen, kun erilaiset viimeistelyaineet peseytyvät hiuksen pinnalta pois. Muutaman kerran minulle on käynyt niin, että pidennykset ovat vaikuttaneet tosi hyviltä, mutta ekan pesun jälkeen ovat heti alkaneet takkuuntumaan kauheasti, mutta ei tällä kertaa! Pesin tietenkin tuotteet niille tarkoitetuilla mukana tulleella shampoolla, levitin hoitoaineen ja pesun jälkeen vielä pari tippaa hoitoöljyä tuosta pienimmästä pullosta. Ihanaa, että mulla on nyt kunnon pidennyksille tarkoitetut tuotteet, niin ei tarvi olla aina tihrustamassa etiketeistä, että sisältääkö normituotteet pidennyksille kiellettyjä aineita. Hikset pysyivätkin pesun jälkeen sileinä ja helposti kammattavina 🙂 Näissä on myös tosi kivan kokoiset osiot, jotka on helppo laittaa päähän ja mulla on itselläni käytössä aina kerralla puolitoista pakettia. Hiusten pituushan oli alunperin 50cm, mutta leikkasin niistä monta senttiä pois ja vieläkin saisi vähän lyhentää!

Tällästä tosiaan paljastui sieltä paketista

IMG_4280 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja tältä näyttävät sitten päässä 🙂 Mulka on omat hiukset tällä hetkellä tuohon hieman olkapäiden yli..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiusextra Heinilän nettisivuilta löytyy klipsipidennyksien lisäksi myös monilla muilla tekniikalla kiinnitettäviä hiuksia, hoitotuotteita ja muita hiustarvikkeita.

Koko valikoimaan pääset käsiksi TÄÄLTÄ!

– Janni

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply emiliaemma 18 huhtikuun, 2013 at 10:42 pm

  Sulla on niiin täydellisen ruskeat hiukset 🙂

  • Reply Janni 19 huhtikuun, 2013 at 8:55 pm

   Voi kiitos 🙂 Itse haluaisin ehkä jotain uutta nyt!

 • Reply Maria 19 huhtikuun, 2013 at 7:14 am

  Just eilen kaivelin sun blogin uumenista kaikki sun hiuksiin liittyvät jutut, ku halusin noista sun pidennyksistä saada lisää tietoa. Ja sitten julkasetkin ihan uuden uutukaisen postauksen niistä, kuin tilauksesta! Kiitos! :))

  • Reply Janni 19 huhtikuun, 2013 at 8:55 pm

   Noni jesjes 🙂 Hyvä, jos oli apua!

 • Reply Katerina Alezandra 19 huhtikuun, 2013 at 11:00 am

  Oi kiitos vinkistä pitää käydä katsomassa!

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  • Reply Janni 19 huhtikuun, 2013 at 8:56 pm

   Käyppä! 🙂

 • Reply elmu 19 huhtikuun, 2013 at 12:11 pm

  just toi sun eilen postaama kuva herätti ajatuksen, että kylläpä näyttää jannilla latvat elottomilta. taisi siis olla noi pidennykset, jotka näytti kuolleilta. mutta eipä mun niitä tarvikkaan hankkia! 😀 hyvä että itse oot ollu tyytyväinen.

  • Reply Janni 19 huhtikuun, 2013 at 8:57 pm

   Hyvä, että sait kuitenkin asiasi sanotuksi 😉 joo itse olen tyytyväinen kyllä!

 • Reply Lotta 19 huhtikuun, 2013 at 2:20 pm

  Sulla on vaan maailman upeimmat hiukset! 🙂 Ja kiitos siis vinkistä 🙂

  • Reply Janni 19 huhtikuun, 2013 at 8:57 pm

   Kiitos paljon 🙂

 • Reply mabe 19 huhtikuun, 2013 at 2:44 pm

  Sun hiusten väri on jotain niin kaunista!! <3 Niin upeet!:)

  • Reply Janni 19 huhtikuun, 2013 at 8:58 pm

   Kiitoksia kovasti 🙂 itse haluaisin nyt jotain uutta väriä!

 • Reply Riia 19 huhtikuun, 2013 at 3:53 pm

  Kiitos hyvästä vinkistä, en olekaan ennen kuullut kyseisestä liikkeestä. Mulle on aina ollut myös mysteeri pidennysten oikeaoppinen hoito, mutta luulenpa tilaavani seuraavaksi täältä hoitotuotteiden kera 🙂

  • Reply Janni 19 huhtikuun, 2013 at 8:58 pm

   Voin kyllä suositella 🙂 Kiellettyjen ainesosien lista on nimittäin aika pitkä..

 • Reply Lilli 19 huhtikuun, 2013 at 10:19 pm

  Mä en oikein ymmärrä tollasta pidennyksillä pelaamista. Miksei voida vaan hyväksyä sellasia hiuksia kun itellä on? Mun mielestä on ihan sama ootko säkin kalju tai yksi haituva päässä mut oot silti tosi kaunis! Ei ne hiukset mun mielestä susta kaunista tee vaan kasvot ja muu olemus. 🙂

 • Reply Maryann 23 huhtikuun, 2013 at 9:30 am

  Millä värillä olet värjännyt hiuksiasi? Olen metsästänyt juuri tuon sävyistä täydellistä ruskeaa. Hyvältä näyttää! 🙂

 • Reply leidi83 25 toukokuun, 2013 at 11:33 pm

  moi janni! Onko sulla toi pidennys minkä pituinen? ja mitkä kaksi pakettia tilasit? onko sulla aina kerralla päässä minkä verran tota hiusta? onko laatu pysynyt hyvänä? itsellä myös kokemusta clip on,sinetti,teippi ja jopa ommelpidennyksestä ja olen todella tarkka omasta tukasta sekä pidennyksen hoidosta ja aina tuntuu että hiukset jotka hommaan on pettymys,karheat,takkuuntuu jne.ja merkkejä oon kokeillut vaikka mitä :/ Voitko rehellisesti sanoa onko tämä hius pysynyt hyvänä? voit vastata myös s.postiini . Kiitos jo etukäteen 🙂 -e-

 • Reply leidi83 25 toukokuun, 2013 at 11:38 pm

  oho sori niin tuossa lukikin että 50cm tukka…oliko latvat ohuet että lyhensit sen vuoksi vai halusitko vain lyhyemmän tukan ? nyt tuli paljon kysymyksiä 🙂

 • Leave a Reply