Merikaupunki

5 toukokuun, 2013

Käytiin äsken Jetin kanssa kahdestaan rannassa käppäilemässä ja fiilistelemässä. Ei annettu kovan tuulen, eikä edes kesken matkaa alkaneen sateen häiritä. Tuuli toi nenään ihanan meren tuoksun ja teki aaltoja veden pintaan. Meri on mulle ihan mielettömän tärkeä, enkä koskaan haluaisi asua siitä kaukana. Meri tuo mieleen kesän ja kirkuvat lokit, mutta siitä saa myös uskomattoman paljon voimaa. Se tuntuu olevan mukana jokaisessa ilossa ja surussa. Monet kerrat olen lähtenyt mieli maassa rantaan kävelemään merta tuijottelemaan ja palannut aina takaisin edes hieman paremmalla mielellä. Olen viettänyt koko elämäni merenrannalla ja siksi siitä on tullut niin rakas. Ikioma kesämökki Kotkan saaristosta kuuluu ehdottomasti tulevaisuuden haaveisiin!

Tässä fiiliksiä lenkin varrelta

catscats1cats3

 

 

– Janni

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply nanette 5 toukokuun, 2013 at 8:51 pm

  Tiedän tunteen! Lapsena asuttiin perheemme kanssa Helsingissä meren rannalla, muutimme myöhemmin Espooseen, missä ei ollut merta lähettyvillä vaan pieni kuppanen järvi (ei aja samaa asiaa). Nyt muutin takaisin samalle alueelle missä asuin lapsena, ja meri näkyy ikkunasta. Joka ilta lenkkeilen meren rantaa pitkin ja se tuo aina kummasti energiaa ja hymyn huulille kun katsoo kauas horisonttiin, tulee se tunne että elämä on ihanaa. 🙂

 • Reply nanette 5 toukokuun, 2013 at 8:52 pm

  Btw, onko noiden Vansiesi sävy Navy?

 • Reply milena 5 toukokuun, 2013 at 9:08 pm

  Miten suloinen ja ihana teksti. Meressä on sitä jotain. Ja sitten hiukan pinnallisempi juttu, nimittäin sun kengät on ihanat!! Oikein merikengät. <3

 • Reply Rose 5 toukokuun, 2013 at 10:13 pm

  Ihastuttavia kuvasia ja kaunis teksti! Meri on hyvin tärkeä elementti myös mulle, siinä on mielestäni jotain taianomaista. Kävin itse eilen kotikaupunkini meren äärellä, ja oli ihanaa kohdata meri pitkän talven jälkeen. <3

 • Leave a Reply