Sadepäivänä

toukokuu 23, 2013

Täällä vietellään jo toista sateista vapaapäivää putkeen. On siis voinut hyvällä omallatunnolla nukkua vähän pidempään ja sen jälkeen nautiskella rauhassa aamupalaa. Miinuksena mainittakoon jo pari päivää meikäläisen kurkussa kasvanut kaktus ja tänään aamulla todettu muutenkin vähän flunssainen olo. Nukuin yön tosi huonosti, mutta onneksi ei tarvinnut herätä aikaisin. Nyt ajattelin katsoa jonkun leffan ja sen jälkeen lähteä pitkästä aikaa pienelle kirppiskierrokselle.

Sadepäivää piristämässä ihanat neilikat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamusmoothie sisälsi tänään 200g maitorahkaa, sokeroimatonta mansikkamehukeittoa, vadelmia, mansikoita ja banaanin. Lisäksi viiden täysjyvän näkkileipää juustolla, kinkulla ja kurkulla, sekä mansikoita ja päärynää. Ei tule tämän satsin jälkeen ihan heti nälkä. Töissä selviää hienosti iltapäivän asti ja ruokatauolla ei tarvi sitten mättää kauheeta määrää tullakseen kylläiseksi. Olen pikku hiljaa alkanut tosissaan sisäistää kunnon aamupalan merkityksen 🙂 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeti on ihan ryytyneen näköinen tuolla sateessa tallaamisen jälkeen. Pikkuinen pitäisi pestä kunnolla, mutta tekisi mieli odotella noiden koiranilmojen loppumista, ettei tarvitsisi kohta hoitaa samaa ruljanssia uudelleen!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Iloista sadepäivää kaikille! 🙂

 

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kinga toukokuu 23, 2013 at 12:43 pm

  strawberries <3 yummi!

 • Reply Maiju toukokuu 23, 2013 at 12:52 pm

  Vitsit mikä aamupala, nam! Hei olen katsellut teidän parvekepöytää jo kauan sillä silmällä. 😀 Mistä se on ostettu?

  • Reply Janni toukokuu 23, 2013 at 10:33 pm

   Kiitos 🙂 tolla lähti päivä hyvin käyntiin! Parvekkeen pöytä on ostettu Citymarketista vuosi sitten 🙂

 • Reply emmi toukokuu 23, 2013 at 3:35 pm

  ihanan näköinen aamupala!:) ja kauniita kukkia

  • Reply Janni toukokuu 23, 2013 at 10:33 pm

   Kiiitos 🙂 herkullista olikin!

  Leave a Reply