Täydellinen viikonloppu!

2 kesäkuun, 2013

Pian taakse jäävä viikonloppu on ollut aivan vertaansa vailla! Siihen on sisältynyt aurinkoa, ystäviä, juhlia, hellettä, herkkuja, naurua ja mökkimeininkejä. Tätä se kesä on parhaimmillaan ja mulla on älyttömän hyvä fiilis! Kymmenen seuraavan päivän sääennuste lupailee, että tätä ihanuutta jatkuisi vielä monen monta päivää ja sekös saa minut hymyilemään. Jotenkin sen surkean viime kesän jälkeen tää on vaan niin luksusta! Eilen yöllä fiilistelin, kun baarista lähtiessä tarkeni ilman pitkähihaista ja aurinko rupesi jo nousemaan. Paljaat käsivarret saivat kyllä sata hyttysenpuremaa, mutta olkoon. Eilinen päivä tosiaan juhlittiin ylioppineita ja ilta kului sitten kavereiden kanssa. Tänään aamulla lähdettiin viettämään rentoa sunnuntaita ensin ystävien kanssa rannalle ja sen jälkeen Joonaksen ja Jetin kanssa mökille. Laitettiin grilli kuumaksi ja syötiin vatsat täyteen kesäherkkuja!

Life is good!

Tässä kuvakooste viikonlopun meiningeistä

cats cats1 cats3 cats4

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!! 🙂

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Nea 2 kesäkuun, 2013 at 11:19 pm

    Oli kyllä tosi ihanaa kävellä baarista kotiin, kun paistoi jo aurinko 🙂 välillä piti ihan vilkaista kelloa että paljos se nyt onkaan haha 😀

  • Reply rosa 5 kesäkuun, 2013 at 8:49 pm

    heei mistä nuo mustat shortsit on? oon ettiny ikuisuuden tuohon navan alle tulevia 🙂

  • Leave a Reply