Sadepäivän aamuna

14 kesäkuun, 2013

Mulla alkaa pikkuhiljaa tulla ikävä niitä lämpimiä aurinkoisia aamuja ja parvekkeella nautiskeltuja aamiaisia. Nyt on ollut jo monta synkkää sateista aamua putkeen ja sängystä nouseminen on ollut jokseenkin hankalaa. Eilen taisin siirtää herätystä yli kymmemnen kertaa ja nukuin siis koko aamun ihan katkonaisesti, jossa ei ole pienintäkään järkeä. Tänään painoin torkkua vain pari kertaa ja pakotin itseni ylös. Jeti hyökkäsi heti valloittamaan mun tyynyn ja jatkoi uniaan meikäläisen noustessa. Se on siitä erilainen muihin tuntemiini koiriin verrattuna, että se saattaa jatkaa uniaan, vaikka kaikki muut olisivat jo aamulla nousseet. Sillä ei ole mikään kiire ulos, mikä on onni silloin, kun tekee mieli nukkua pitkään (lue: krapula-aamuina) 😀  Nyt katselen tässä samalla Sisustusarkkitehti Marko Paanasta ja loikoilen sohvan nurkassa. Ajattelin käydä kaupassa ennen iltavuoron alkua, ettei sitten illalla enää tarvitse. Myös aamiaistarvikkeet uupuvat pahasti!

Tässä vähän tämän aamun tunnelmia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kivaa viikonlopun aloitusta kaikille! 🙂

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lomailija kohta 14 kesäkuun, 2013 at 10:45 am

  Suomen kesä on valitettavasti aika epävakainen,sadettahan se on luvannut moneksi päiväksi eteenpäin ..Juuri kun lomakin alkaa ensi viikolla niin sadetta ja kylmää tiedossa siis.
  Ei kiva juttu yhtään :/

 • Reply Saila 14 kesäkuun, 2013 at 10:57 am

  Mistä mahtaa olla ostettu tuossa ensimmäisessä kuvassa oleva ihana jalkalamppu?:)

 • Reply emilia 14 kesäkuun, 2013 at 11:04 am

  Mulla on kans koira, joka jää nukkumaan peiton alle kun nousen 😀 Joutuu jossain välissä patistelemaan sen ulos ja sit se saaki jäädä työpäivän ajaksi vielä nukkumaan lisää 🙂

 • Reply Nimetön 14 kesäkuun, 2013 at 12:06 pm

  meijän koira tekee ihan samalla tavalla. yleensä se jää vanhempien sänkyyn nukkumaan ja herää itsekseen syömään ja kinumaan lenkille 😀 kannattaa siis olla onnellinen tollasesta piirteestä, itse en ainakaan ole niitä ihmisiä, jotka noustessaan lähtevät heti ulos 😀

 • Reply Vika 14 kesäkuun, 2013 at 2:18 pm

  Always loved your’s flat style :).

 • Reply Anni 14 kesäkuun, 2013 at 3:09 pm

  Niimpä! kiitos vertaistuesta 😀 täällä kanssa yksi torkuttelija. Siinä ei oo mitään järkeä, ja jos torkutan vaikka 40 min., niin noustessa on sitten kiva pikku päänsärky. Olen tosin lomalla mut olis mukava herätä aikaisin. Aurinkoa odotellessa! ja parempaa itsekuria…

 • Leave a Reply