Ensimmäinen ilta Malagassa!

elokuu 26, 2013

Noniin nyt tehdään reissukuvien suhteen maisemanvaihdos ja päästään ekan päivän kuviin itse Malagassa. Oltiin tosiaan jätetty ystävien loma-asunto Marbellassa taaksemme ja majoittauduttu Malagan rantabulevardilla sijaitsevaan hotelliimme. Oltiin vietetty tuo kyseinen päivä vielä Marbellassa uima-altailla pötkötellen, kunnes alkuillasta laitettiin kamat kasaan ja suunnattiin sitten Malagaan. Tsekattiin itsemme hotelliin sisään ja lähdettiin melkein samantien kohti keskustaa. Hotellimme lähellä sijaitsi bussipysäkki, jolta pääsi kätevästi Malagan ytimeen suunnilleen kymmennessä minuutissa!

Malaga vaikutti ihanalta heti ensisilmäyksellä ja fiilis jatkui samanlaisena loppuun asti. Ihanan tunnelmallinen kaupunki, joka on juuri sopivan kokoinen – paljon elämää ja meininkiä, mutta ei kuitenkaan liian iso. Ihania ravintoloita, ystävällisiä ihmisiä, mukavia pikkukatuja ja kivoja kauppoja!

Annetaanpa kuvien puhua puolestaan..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply annika elokuu 26, 2013 at 9:16 pm

  wtf tuo kuva kolme???? 😀 nyt oon ihmeissäni

  • Reply Sipu elokuu 27, 2013 at 11:35 am

   Niillä menee hihojen kautta ”putkia” jotka on kiinni istuimissa 🙂

 • Reply muaaahahaa elokuu 27, 2013 at 12:10 pm

  Mulla meni kanssa ohi toi kolmas kuva 😀 vähän jännä,tuijotin sitä kauan aikaa 🙂

  Näyttääpä kivalle tuolla,pitää joskus itse myös lähteä käymään!

 • Reply inkkudaa elokuu 27, 2013 at 10:14 pm

  ah malaga ja sen ihanat ystävät
  teidän pitää mennä el pimpiin juomaan viiniä

 • Leave a Reply