Nenäpäivän Kirpputori Nosturissa!

lokakuu 14, 2013

Luvassa olis hauska menovinkki tulevalle viikonlopulle – nimittäin Nenäpäivän kirpputori, joka järjestetään Nosturissa tänä lauantaina 19.10. klo 10-16. Tapahtuma järjestetään nyt historiassaan toista kertaa ja tänä vuonna olen paikan päällä itsekin myymässä ihanien bloggaajakollegoideni Tickle Your Fancyn Saran ja Pupulandian Jennin kanssa. Tulkaa ihmeessä tekemään löytöjä, tsekkaamaan second hand -muotinäytös ja nauttimaan tunnelmasta.

Myyntipaikkoja ei tietääkseni ole enää paljoa jäljellä, mutta niistä voi tiedustella tapahtuman nettisivujen kautta. Myyntipaikan hinta on 20e ja tapahtuman tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, vaikkakin omat myyntivoitot jokainen saa tietenkin pitää itsellään 🙂

nenapaiva-kirppis

Nosturissa nähdään lauantaina!

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply emma lokakuu 14, 2013 at 5:10 pm

    Hei ihanaa, nyt täytyy vaan opetella reitti sinne nii voisin tullakkin 😀

  • Reply Nimetön lokakuu 14, 2013 at 5:20 pm

    Myyttekö vanhoja vaatteita vai kaikkea vanhaa tavaraa siellä? 🙂 Onnea myyntiin! 🙂

  • Reply Henna lokakuu 14, 2013 at 7:32 pm

    Eipä oo enää vapaita myyntipaikkoja jäljellä, mut nyt kaikki vaan shoppailee!

  • Leave a Reply