Joululahjaideoita

marraskuu 27, 2013

Verkkokauppa.comista löytyy varmasti oivia lahjaidoita kaiken ikäisille miehille, naisille ja lapsille monissa eri hintaluokissa. Indiedaysin ja Verkkokaupan jouluisessa kampanjassa meidän bloggaajien tehtävänä oli valita suosikki joululahjaideoitamme kyseisen elektroniikkakaupan valikoimista. Minä, Sara, Annika, Silja ja Karo valitsimme kukin viisi tuotetta, joista jokainen kuului eri hintaryhmään. Valikoimahan tuolla on ihan mielettömän laaja, mutta melko nopeasti mulle valikoitui ne omat suosikit ja valitsin sellaisia tuotteita, joista mulla on kokemusta ja joita voin lämmöllä suositella. Tämä ei siis ole minun joululahjalistani vaan tarkoituksena on vinkkailla muille hyvistä tuotteista, jotka varmasti tekisivät lahjan saajan iloiseksi! 🙂

Tämän postauksen lopussa olevalla lomakkeella pääsette myös osallistumaan arvontaan, josta kaksi onnekasta voittaa itselleen 100e lahjakortit Verkkokauppa.comiin. Lisäksi arvotaan ihan mieletön 1500e lahjakortti yhdelle mun, Saran, Siljan, Annikan ja Karon blogeissa arvontaan osallistuneiden kesken. Kannattaa osallistua siis kaikkien blogeissa erikseen niin viisinkertaistat voittomahdollisuutesi tuohon 1500 euron lahjakortin arvontaan. Sillä saisi varmasti ostettua huiput joululahjat kaikille perheenjäsenille ja jäisipä vielä reilusti varaa hommata itsellekin jotain kivaa! Täältä pääset vielä tsekkaamaan meidän kaikkien viiden bloggaajan valitsemat parhaat joululahjaideatt 🙂

1. Ensimmäisestä hintaluokasta(0-99 euroa) valitsin Sonyn valkoisest Bluetooth -kuulokkeet, jotka ovat varmasti mieluinen lahja musiikin ystävälle. Näillä voit kuunnella langattomasti musiikkia puhelimen, läppärin ja muiden bluetooth -tekniikkaa tukevien laitteiden kautta. Kuulokkeissa on pitkäkestoinen sisäänrakennettu akku ja niiden ulkonäkö hivelee varmasti monen silmää!

2. Toisesta hintaluokasta (100-199 euroa) valitsin GHD Gold Classic Styler -muotoiluraudan, joka on ehdottomasti muotoilurautojen aatelia. Siinä on supernopeasti lämpenevät levyt ja tällä käy helposti niin suoristus kuin kiharruskin. Itse en ole löytänyt tämän voittanutta. Mainio lahja kiharoiden hiusten kanssa taisteleville sekä kaikille muillekin naisille ja miksipä ei miehillekin!

nimetön

3. Kolmannesta hintaryhmästä (200-499 euroa) listalleni valikoitui Bosen huippulaadukas SoundLink Mini Bluetooth -kaiutin. Tutustuin tähän taannoisilla DigiExpoilla ja olin myyty. Mainio helposti mukana kannettava pieni kaiutin, jossa on todella hyvä ääni. Tämä toimii myös yhteen muiden bluetooth -laitteiden kanssa ja johdottomuudesta ehdottomasti plussaa!

4. Neljännestä hintaluokasta (500-999 euroa) valitsin tietenkin Olympuksen PEN E-PL5 -minijärkkärin, jolla otetuista kuvista on saatu reilun vuoden verran nauttia myös täällä mun blogin puolella. Älyttömän hyvä ja laadukas kamera pienessä kevyessa paketissa. Upea lahjaidea valokuvauskesta innostuneille 🙂 Tähän löytyy laaja objektiivivalikoima ja kamera saa itseltäni kaikki suositukset!

nimetön2

5. Kalleimmasta hinta luokasta (1000-2000 euroa) valitsin Asuksen 13,3″ FULLHD -näytöllä varustetun UX31A -Zenbookin. Itselläni on ollut vastaava käytössä nyt useamman kuukauden ja olen ollut todella tyytyväinen hankintaani. Sen tehokkuus sekä ulkokuori vastaavat molemmat omia tarpeitani ja sitä on kokonsa ansiosta todella helppo kantaa mukana missä vain.

2_163229-1745x883

Arvontaan osallistuaksenne teidän tulee vähän pyöriä Verkkokauppa.comin sivuilla ja valita meidän bloggaajien tavoin suosikkinne viidestä eri hintaryhmästä. Linkittäkää ne alla näkyvälle lomakkeelle, täyttäkää pari muuta kohtaa ja sen jälkeen pääsette osallistumaan lahjakorttien arvontaan! Arvottavana mun blogissa siis kaksi kappaletta 100 euron lahjakortteja ja kaikkissa viidessä yllä mainituissa blogissa se yhteinen 1500 euron lahjakortin arvonta, jonka voittaa yksi onnekas – WOW! Arvonta on täällä minun blogissa voimassa viikon ja päättyy keskiviikkona 4.12 klo 23.59 🙂 Tsemppiä!

 

Ps. Oletteko huomanneet Indiedaysin sivuilla Verkkokaupan mainoksissa tuttuja naamoja? Kuvauksista tulossa juttua myös pian!

[iframe src=”http://showroom.indiedays.com/index.php?plugin=formidable&controller=forms&frm_action=preview&form=dcoba8&blogi=JustMyImagination” width=”100%” height=”800″]

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply