Kymmenen faktaa minusta!

joulukuu 20, 2013

Yritin koota tähän postaukseen kymmenen sellaista sekalaista asiaa, joita ette ehkä ole aikaisemmin tienneet minusta! Ei nyt mitään hurjia paljastuksia, mutta varmasti jotain uutta 🙂

1. Mä oon joissain asioissa tosi hajamielinen ja huonomuistinen. Jos mulla on esim. roskapussi täynnä ja vien sen eteiseen, jotta veisin sen ulos seuraavaksi lähtiessäni johonkin, niin saatan kävellä sen vierestä ulos useamman kerran muistamatta ottaa sitä mukaan. Sitten käytävän ovesta ulos astuessa tulee sellanen fiilis, että jotain taisi unohtua. Jos oon tehnyt eväät itselleni töihin, niin eväsrasia jää lähes poikkeuksetta kotiin. Tai jos muistan ottaa eväät mukaan, niin unohdan ne päivän aikana ja käyn ostamassa turhaan uudet kaupasta. Nää on siis yleensä tälläsiä melko harmittomia asioita, mutta näitä on paljon. Ja ainakin ainakin mun perheen kesken tää on jo yleinen läppä. Joonas on ihan samanlainen ja ollaankin vähän pelon sekaisin tuntein vitsailtu, että unohdetaan varmaan joskus tulevaisuudessa meidän lapset johonkin kaupan ostoskärryjen istuimiin tönöttämään tai muuta vastaavaa 😀 Noh ei kai nyt sentään…

2. Jätän monet asiat aina viime tinkaan. Varsinkin vähänkään epämiellyttäviä asioita tulee lykättyä ja lykättyä, mutta yleensä asiat tulee silti aina hoidetuksi. Viimeisellä minuutilla ja hirveessä paniikissa 😀 Mun on pitänyt jo useamman kuukauden ajan varata aika hammaslekurille ja viimein tänään sain ajan varattua – kääk!

3. Mä olen lapsesta asti pitänyt paljon suklaasta, mutta nykyään homma on mennyt ihan uudelle levelille ja suoraan sanottuna himoitsen sitä. Mulla on huono itsekuri, mutta jos mulla ei olisi sitä ollenkaan, niin söisin suklaata varmaan ainakin levyn päivässä 😀 Nimenomaan maitosuklaa on heikkouteni. Oon tällä hetkellä yhden luukun etuajassa mun Kinder -joulukalenterin kanssa ups…

4. Mä oon tosi huono heräämään varsinkin näin talvella. Torkutan pahimmassa tapauksessa joku kymmenen kertaa ja sit mulle tulee ihan kauhea kiire. Juoksenkin aamulla aina pää kolmantena jalkana, kun unet tuppaavat vähän venähtämään.

5. Mä en useinkaan syö kokonaan mun ruokia ja mulla on tälle tosi päteviä selityksiä. Hamppareista jätän ravintoloissa aina sen päällimäisen sämpylän syömättä, koska tiedän, etten kuitenkaan jaksa koko hampparia ja näin ollen täytän vatsani mielummin niillä paremmilla osilla. Kahviloista ostetuista leivistä/sämpylöistä jää yleensä viimeiseksi suupalaksi pelkkää kuivaa leipää, joten en halua sen jäävän viimeiseksi muistikuvakseni muuten hyvästä leivästä 😀 näitä olis vaikka kuinka paljon lisää… Jonkun mielestä voi olla epäkohteliasta aina jättää jotain, mutta en voi itelleni mitään!

6. Mä tykkään autoista ja tiedän niistä aika paljon ottaen huomioon, että oon tyttö. Muhun ei kuitenkaan iske yltiöpäinen autojen puunaaminen, koska auto on kuitenkin kulkupeli, jolla kuljetaan paikasta A paikkaa B. Kurakeleillä on ihan turha olla koko ajan pesemässä autoa, kun se likaantuu kuitenkin heti uudestaan. Mä pidän autolla ajamisesta ja mulla on täällä Helsingissä sitä kova ikävä, koska myytiin meidän toinen auto pois tämän mun muuton takia.

7. Oon viimeisen reilun vuoden aikana järkevöitynyt tosi paljon shoppailun kanssa. Jonkun mielestä ostelen varmaan edelleen hirveän paljon, mutta oon vähentänyt varmasti yli puolella. Shoppailen nykyään harvemmin ja ostan usein laadukkaampia juttuja. Nettishoppailu olen lopettanut melkein kokonaan. Tää on vaan ja ainoastaan positiivista!

8. Olen viettänyt Helsinkiin muuttamisen jälkeen aikaa yksin enemmän kuin varmaan ikinä. Olen myös tehnyt paljon asioita yksin ja tää on ollut jopa välillä terapeuttista. Asuminen erillään Joonaksen kanssa kuitenkin vain väliaikainen ratkaisu ja kyllä mä kaipaan todella paljon meidän yhteistä arkea!

9. Mähän päätin, että opettelen laittamaan ruokaa nyt, kun asustelen suurimman osan ajasta yksikseni… Tää on vielä vähän hakusessa ja mun kokin taidot on edelleen ihan ruosteessa 😀 En ole pistänyt asian eteen tikkuakaan ristiin. Uudenkarheat uunivuoat odottelevat tuolla kaapissa koskemattomina… Pitäisköhän koittaa tehdä joku uudenvuodenlupaus?

10. Mä kuuntelen räppiä ja oon aina kuunnellut. Enemmänkin just kaikkea vanhaa tuotantoa ysärin lopulta ja 2000 -luvun alusta. Yökerhoissa tanssisin ja fiilistelisin mieluiten just kaikkea vanhaa hyvää räppiä. Meillä on Joonaksen kanssa täysin erilainen musiikkimaku ja kinastellaan usein autossa siitä, että kumman musiikkia soitetaan 😀 Onneksi hyviä kompromissejakin löytyy ja on meillä sentään jotain yhteisiäkin lemppareita varsinkin suomalaisista artisteista, kuten J.Karjalainen ja Eppu Normaali.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PS. Huuto Jeane Blushin vihreästä parkatakista loppuu huomenna aamulla. Tsekkaappa tänne!

 

– Janni

You Might Also Like

33 Comments

 • Reply ap joulukuu 20, 2013 at 9:26 pm

  Kommentti kohtaan 1: Aivan ehkä paras huonomuistisuuden mitta on se, kun sait yläasteella opettajalta luvan tulla välitunnilla noutamaan kotiin unohtunutta äikän vai minkä lie tehtävää, etkä muistanut ottaa sitä mukaan, vaan olit taas tunnilla ”tyhjin käsin”, oho, hups… :D, hahaa…. ja tämä on vain yksi monista….

  • Reply Janni joulukuu 20, 2013 at 9:29 pm

   ”oho, hups” 😀

 • Reply ida joulukuu 20, 2013 at 9:29 pm

  kiva postaus, tykkään hirmusesti tällasista!

  • Reply Janni joulukuu 22, 2013 at 12:52 am

   Kiitos, kiva kuulla! 🙂

 • Reply mjai joulukuu 20, 2013 at 9:30 pm

  Haha mäkin otan hampparista aina kannen pois ja syön sen vasta ihan viimeisenä, jos on vielä nälkä ja jos jaksan. 😀

  Käääk ihanan värinen tukka tuossa kuvassa! tosin ihana on kyllä rusketuskin. Huoh. Oi kesä…

  • Reply Janni joulukuu 22, 2013 at 12:53 am

   Se on järkevää 😉 Kiitos! Ja nimenomaan KESÄ<3

 • Reply Janskupansku joulukuu 20, 2013 at 9:31 pm

  Olipa kiva kuulla susta välillä vähän jotain erilaista 🙂 Tunnistin myös itseni aika monesta jutusta 😀 Vaikutat niin mukavalta ja rennolta tyypiltä että sut olis kiva tuntee!

  • Reply Janni joulukuu 22, 2013 at 12:53 am

   Awww, ihanaa 🙂 Kiva kuulla, että tykkäsit! 🙂

 • Reply Myy joulukuu 21, 2013 at 9:35 am

  Kiva postaus. Kiva, että uskallat kertoa itsestäsi heikkouksiakin. Niitä on kuitenkin jokaisella ja niiden myöntäminen julkisesti antaa susta rehellisen ja aidon vaikutelman!

  • Reply Janni joulukuu 22, 2013 at 12:53 am

   Kiitos 🙂

 • Reply VLMA joulukuu 21, 2013 at 11:14 am

  Todella kiva postaus! Vähän samantapaisia olisi kiva lueskella jatkossakin 🙂 Listassa oli monta kohtaa jonka mä myös omalta osaltani allekirjoitan!

  • Reply Janni joulukuu 22, 2013 at 12:54 am

   No katotaan, jospa jotain tällästä keksisi useamminkin! Kiitos 🙂

 • Reply mindde joulukuu 21, 2013 at 11:21 am

  Vitsit olipa kiva lukea välillä vähän erilaista postausta! Sulla on kyllä mahtava blogi ja kirjoitat ihanan monipuolisesti! Hyvää joulunaikaa!

  • Reply Janni joulukuu 22, 2013 at 12:54 am

   Voi kiitos paljon 🙂 Samoin sinne!

 • Reply Taina joulukuu 21, 2013 at 11:53 am

  Ihana postaus! Itsekin olen unohtelevainen ja hajamielinen. Toi syömisjuttu oli tosi hyvä vinkki. Se hampurilaissämpylän lakkihan on ihan turha=)

  • Reply Janni joulukuu 22, 2013 at 12:55 am

   Haha 😉 jep! Kiitti paljon!

 • Reply Manna joulukuu 21, 2013 at 12:15 pm

  Mitä rap-artisteja siis kuuntelet? 🙂 ja parhaat biisit?!

  • Reply Janni joulukuu 22, 2013 at 1:17 am

   Jay-Z, Common, Nas, Snoop Dogg, Mobb Deeb, Outkast ymym… Ja kääk parhaita biisejä on mahdoton sanoa 😀 Niin paljon hyviä. Tässä jotain mitä tulee ekana mieleen Common- A Dream, Jay-Z – Heart of a city, The notorius B.I.G – Juicy ja Big Poppa, Snoop Dogg – whats my name….

   • Reply MariaS joulukuu 22, 2013 at 9:53 am

    JES, mahtavaa kuulla, että joku muukin tykkää kuunnella räppiä! 90-luvun helmien lisäksi muhun kyllä uppoo monet uudemmatkin tuotannot 🙂 Ihmisten reaktiot ovat välillä aika hauskoja, kun kertoo kuuntelevansa tällaista musaa mielellään, koska pukeutumistyylini tai tyylini ylipäänsä ei ole lainkaan hiphopahtava 😀

 • Reply katsku joulukuu 21, 2013 at 1:41 pm

  Kääk ihana kuulla et joku muukin on suklaaholisti, esimerkiksi minä täällä mooi! Inspiroiduin tosta kohdasta niin paljon, että kävin hakemassa muutamat kohvehdit tähän hah 😀 Oli muuten tosi kiva päästä juttelee sulle siellä Börn Borgin liikkeessä sillon yks päivä, oot ihan samanlainen kuin blogin kautta oot antanutkin käsittää 🙂 Ihanaa joulua sulle!

  • Reply Janni joulukuu 22, 2013 at 1:18 am

   No todellakin oon 😀 Ja oli sika kiva nähdä!! 🙂 Kiva kuulla! Ihanaa joulua myös sinne! 🙂

 • Reply nanette joulukuu 21, 2013 at 3:33 pm

  Kiva oli lukea näitä.
  Itse huomaa että jotkut kohdat ovat päteneet itseeni ennen, muttei enää. Lukiessa noita tajusin että olen päässyt niistä eroon 😀 Hämmentävää. Eli siis 2.,3. ja 4. kohtia tarkoittaen. Jännä että niistä on ns. oppinut yli. Nykyään teen listoja ja suunnittelen aikataulut niin että asiat eivät jää viime tinkaan. 3. Jostain syystä mun ei enää tee makeaa mieli, ja yleensä mulle tulee pahaolo jo yhdenkin suklaapalan jälkeen. En ymmärrä mihin se makean himo on kadonnut? Mielummin syön nykyään kaikkea suolaista 😀 4. Johtuu varmaan siitä että menen joka aamu klo 6 töihin, olen oppinut etten voi torkuttaa kelloa, koska jos myöhästyisin ainoasta bussista (seuraava menee vasta 30min päästä) jolla ehdin kuudeksi töihin niin joutuisin hyppäämään taksiin, ja se ei ole vaihtoehto. 😀 Näin ollen hyppään aina salamana ylös kun kello soi.
  Lisäksi tajusin itsekin 7. kohdasta että olen jättänyt nettishoppailun täysin! Mikä on vain hyvä asia. Rahaa menee tosi helposti, eikä sen käyttöä tajua samalla tavalla kun ostaa kaupasta. Lisäksi niiden pakettien palauttaminen postiin on tosi rasittavaa.

  • Reply Janni joulukuu 22, 2013 at 1:20 am

   Hhaha 😀 Joku on sentään oppinut! Ehkä mäkin vielä 🙂 Kiitos kommentista!!

 • Reply Rosa joulukuu 21, 2013 at 4:11 pm

  Hei mulla ois kysymys joka ei nyt tähän postaukseen kyllä liitty mutta niin ajattelin tilata itsellenikin nike air max theat ja ongelmana on etten ole varma minkä koon otan? Onko ne sun theat ihan normaalia kokoasi vai jouduitko ottamaan normaalia pienemmät/isommat? Ps ihanan piristävä ja erilainen postaus!

  • Reply Janni joulukuu 22, 2013 at 1:21 am

   Ota yhtä kokoa isompi kuin sulla normaalisti! 🙂 Ne on pientä kokoa 🙂 Kiitti!

 • Reply Sara joulukuu 22, 2013 at 6:17 pm

  Olipas hauska postaus! Välillä on ihana lukea tällaisia erilaisia postauksia, mukavaa vaihtelua ja hauskoja yksityiskohtia susta, joita ei osais yhtään ajatellakaan blogikuvan perusteella. 😀

  • Reply Janni joulukuu 23, 2013 at 6:28 pm

   Kiva kuulla, että tää oli kivaa vaihtelua! :))

 • Reply johanna joulukuu 22, 2013 at 9:49 pm

  Heips, saanko kysäistä onko teidän tarkoitus muuttaa mihin kaupunkiin sitten yhdessä? Takaisin Kotkaan? 🙂

  • Reply Janni joulukuu 23, 2013 at 6:28 pm

   Siitä ei oo vielä hajua 🙂

 • Reply Nora joulukuu 23, 2013 at 3:25 pm

  Haha aivan ihana postaus, oon myös tosi hajamielinen.. Onneks en oo unohtanu pientä koiraani vielä minnekkään matkan varrelle 😀
  Sun postausten lisäksi rakastan lukea tätä kommenttiboksia. En tiiä tuleeko sulle ilkeitä kommentteja, jotka vaan jätät julkasematta, vai onko ihmiset aina vaan niin hyvällä tuulella sun postauksen luettua et kommentit on ihanan positiivisia! 🙂
  Oikeen hyvää Joulua sulle! 🙂

  • Reply Janni joulukuu 23, 2013 at 6:30 pm

   Haha no sama juttu 😀 Julkaisen kaikki kommentit lukuunottamatta jotain ihan ylimenevää 🙂 Mutta 99,99% kommenteista tulee julki ja saan siis todella harvoin mitään ilkeilyjä enää nykyisin! Kiitoksia ja samoin sinne! 🙂

 • Reply samaistuja joulukuu 23, 2013 at 10:27 pm

  Kohdista 8/10 tepsi täysin myös muhun! Hauska oli lukea kommenttiboksista, että joku on päässy niistä eroonki. 😀 Aivan mahtava blogi sulla!

 • Reply moi joulukuu 26, 2013 at 12:41 am

  Hei, miksi asut hesassa yksin?

 • Leave a Reply