Uusi neule…

tammikuu 14, 2014

.. löytyi H&M:n alesta 15 eurolla ja pääsi heti päälle 🙂 Ihana pastellisävyinen vaaleansininen oli kiva yhdistää tekonahkahousuihin ja muuten mustaan asuun. Zalandolta saatu pieni nahkalaukkukin taisi olla jopa ensimmäistä kertaa käytössä. Se on juuri sopivan kokoinen ja sinne mahtuu kameraa myöten kaikki tarpeellinen. Ainoa miinus tulee huonosta kiinnitysmekanismista, jonka takia laukku onkin varmasti jäänyt vähälle käytölle. Mä tykkään aina, että laukussa pitäisi olla tollasen yhden nepparin lisäksi myös esim. vetoketju. Tollanen yleensä selkäpuolella roikkuva avoinainen laukku on maailman helpoin tyhjentää jossain ruuhkassa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERATakki Sheinside – Neule ja housut H&M – Kengät Vagabond – Laukku ZalandoOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä tulin äsken salilta ja arvatkaapa minne lähden tästä kohta… No ajamaan Kotkaan hakemaan sinne eilen unohtamaani lompakkoa ARGHHHH. Eilen saavuttuani Helsingin päähän piti alkaa kaivaa kolikoita parkkimittariin, niin siinäpä huomasin, että ”oho hups” rahapussi oli jäänyt Kotkaan. Onneksi mulla on nyt auto täällä käytössä, niin pääsen sentään nyt tänään vapaapäivänä lompakon hakemaan. Ei kiva juttu ollenkaan, mutta tää nyt on niin meikäläistä, että ei enää paljoa hetkauta 😀 Mainitsinkin huolimattomuudestani siinä ”10 faktaa minusta” -postauksessa.. tää on just tätä!

No mutta mitäpä tykkäsitte asusta? 🙂

– Janni

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Essi tammikuu 14, 2014 at 12:41 pm

  Aivan ihana asu! Rakastuin tohon neuleeseen <3

  • Reply Janni tammikuu 15, 2014 at 12:01 am

   Kiitos paljon! 🙂

 • Reply Laura tammikuu 14, 2014 at 5:45 pm

  Asiani ei liity kyseiseen postaukseen, vaan niihin sun kenkiin uusimmassa ig-kuvassasi! Kysyisin, että onko ne Timberlandin, mistä oot ostanut ja jos mun arvaus Timberlandien suhteen osu oikeaan, niin osaatko vastata, että myydäänkö Suomessa kyseisiä? 🙂 kiitos!!

  • Reply Janni tammikuu 15, 2014 at 12:04 am

   Ei oo Timberlandit vaan joskus 10 vuotta sitten ostettu Halosen pikkupoikien puolelta 😀 Mut Suomessa kyl myydään Timberlandeja mm. Kampissa heidän omassa liikkeessään ja varmasti myös esim. stockalla ja urheiluliikkeissä ym.. 🙂

 • Reply Henna tammikuu 14, 2014 at 6:10 pm

  Ihana asu, ja myös nuo kahden edellisen postauksen asut miellyttää<3

  • Reply Janni tammikuu 15, 2014 at 12:04 am

   Kiitos 🙂 Kiva kuulla!

 • Reply Meri tammikuu 14, 2014 at 6:25 pm

  Mulle kävi melkein sama juttu arvotavaroiden kanssa! Käyn töissä parinkymmenen kilsan päästä kotoani, eikä minulla ole säännöllisesti autoa käytettävissäni. Tokihan sitten jätin viime viikonlopun työvuoroni jälkeen maksukorttini työtakin taskuun… Nyt ilman autoa en pääse hakemaan korttia ennen seuraavaa työvuoroa, mikä on tämän viikon lopulla. Mikähän siinä on, että lähtiessä ei voi tarkistaa, ovatko kaikki välttämättömät kamat matkassa?

  • Reply Janni tammikuu 15, 2014 at 12:05 am

   Etkö pääse julkisilla? 🙂 Sellasta sattuu!

 • Reply Emilia tammikuu 14, 2014 at 6:52 pm

  Aivan ihana asu! Rakastuin tohon neuleeseen ja nuihin koruihin, etenkin kaulakoruun, mistä se on?<3

  • Reply Janni tammikuu 15, 2014 at 12:06 am

   Kiiitos 🙂 Kaulakoru on Glitteriltä. Toi punottu koru on Primarkissa ja hopea rannekoru on oxxon 🙂

 • Reply Laura tammikuu 15, 2014 at 1:07 pm

  Voisitko linkittää tuon laukun tai muistatko vaikka mallin nimen tai merkin ?? :–) oon koittanu ettiä sitä zalandolta mut en löydä!! 😀

 • Reply E tammikuu 15, 2014 at 5:17 pm

  Ihana asu ja neule! 🙂

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

 • Reply Heini tammikuu 16, 2014 at 5:52 pm

  Ihan pakko kommentoida tuohon lompakkojuttuun miten itse oon yleensä ihan päinvastainen eli huolehdin aivan liikaa enkä osaa ottaa oikein lunkisti. Aina lähtiessä mietin tuhat kertaa onko kaikki mukana. Olis niin kiva napata sulta vähän tuota huolettomuutta (ei hajamielisyyttä eikä huolimattomuutta vaan huolettomuutta ;)) Toivottavasti lohdutti edes vähän. 🙂

 • Reply Lllaura tammikuu 22, 2014 at 1:49 pm

  Moikka!

  Tilasin tuon kyseisen sheinsiden mustan takin ja otin sen koossa m. Takki tuntui hihoista hieman napakalta, oliko sulla yhtään sellaista napakkuutta kun takki tuli? 😮 luulisin että hihat venyvät käytössä.. millään en raaskisi takkia lähettää takaisin ja kun nykyään postikulutkin ovat hintavia:/ yleensä minulle menee s-m koko takeista. pelkään että hihat nyt sitten kuitenkin ratkeavat käytössä. muuten takki on sopiva:) kiitti vastauksesta jo valmiiksi! 🙂

 • Leave a Reply