Pidän omista hiuksistani!

16 tammikuun, 2014

Ajattelin nyt (ainakin) vielä kerran jakaa tätä ilosanomaa täällä blogissakin, sillä oon alkanut ihan tosissaan tykkäämään näistä lyhyemmistä pelkistä omista hiuksistani! Mua saa tulla täräyttämään jollain, jos vielä teen comebackin hiustenpidennyksiin. Mä en enää edes kaipaa pitkiä hiuksia tai haikaile omieni kasvavan superpitkiksi. Pituus alkaa jo nyt olla tosi passeli, vaikkakin toivoisin muutamaa lisäsenttiä vielä. Tyytyväinen olen kuitenkin näihin tämänhetkisiinkin ja aika näyttää millaset näistä vielä tulee! Pinterestin hiusinspis kokoelmassanikin pitkät letit ovat saaneet väistyä puolipitkien hiusten tietä 🙂

Muun muassa tälläsiä ihailen tällä hetkellä..

cats cats1

Onko jollain muullakin ollut yhtä iloisia fiiliksiä pidennyksistä luopumisen jälkeen? 🙂 Pieni asia monille, mutta suuri ainakin minulle!

Niin ja mun Pinterestin löytää täältä!

Kuvat: dustjacketattic.blogspot.com.au, bellezaextraordinaria.cl, stylecraze.com, google.es, kauneinta.tumblr.com

– Janni

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply emma 16 tammikuun, 2014 at 10:44 pm

  mulla on taas kauhea pakkomielle saada jiukset pitemmiksi, mutten pidennyksiö halua käyttää joten kasvamista odotellessa 😀 mutta sukle sopii noi lyhyemmät ehkä jopa paremmin kuin pitkät, näytät niin vaan paljon ’freshimmältä’ 😀

  • Reply Janni 17 tammikuun, 2014 at 7:09 pm

   Kiiitos 🙂 Ja tsemppiä kasvatusprosessiin!

 • Reply irina 16 tammikuun, 2014 at 11:09 pm

  Mulla oli tosi pitkään sellainen hiusten kasvatusprosessi käynnissä, vaikka hiukset ei tosiasiassa ikinä siitä mihinkään oikein kasvaneetkaan ja aina halusin pätkäistä tuollaisen pitkän polkan, mutta pelkäsin että katuisin sitä vähän samalla tavalla kun käy kun leikkaa otsatukan ;D Viime kesänä kuitenkin uskaltauduin ja en ole katunut sitten hetkeäkään! Rakastan näitä hiuksia ja toivon että olisin leikannut nämä jo aiemmin, koska nämä sopivat omaan tyyliinikin paljon paremmin kuin se aiempi mitäänsanomaton kuontalo 😀

  • Reply Janni 17 tammikuun, 2014 at 7:09 pm

   Ihana kuulla, että oot viihtynyt hiuksissas! 🙂

 • Reply Jennipenni 17 tammikuun, 2014 at 7:41 am

  Ennen halusin aina pitkän tukan, kun nuorempana mulla ei sellasta ikinä oikein ollut. Nykyään viihdyn puolipitkässä 🙂 Mulla on sellanen hiuslaatukin, että hiukset takkuuntuu mitä pidemmäksi ne kasvaa. Hiusten kunto hyvä, mutta ei auta mitkään tökötit. 😀 Mielummin pidän siis hiukseni vähän lyhyempänä ja takuttomana 😀

  • Reply Janni 17 tammikuun, 2014 at 7:10 pm

   Jes jes hyvä 🙂

 • Reply Iitu 17 tammikuun, 2014 at 8:20 am

  Niin se maku vaa muuttuu!noi ekat on ihan täydelliset!<3
  Mua ärsyttää et oon varmaa viimeset viis vuotta yrittäny kasvattaa kuivia,vaalennettuja,katkeilevia hiuksia pitkiks, mutta aina ne on yltäny enintään olkapäille,ja nyt kun oon vihdoin saanu ne jo melkein puoleen selkään, alkaa himottaa tollanen polkka ihan tajuttomasti,hahha! 😀 aina se mitä ei oo on parempaa nähtävästi! 😀

  • Reply Janni 17 tammikuun, 2014 at 7:11 pm

   No nimenomaan 😀 haha. Niinhän se teitaa monesti olla!

 • Reply Jenna 17 tammikuun, 2014 at 12:32 pm

  Mä kyllä muuten tykkäisin omista, puolipituisista hiuksista, mutta on niin kihartuvaa sorttia etten saa niitä mihinkään :D. Hiusten kasvua siis odotellessa…

  • Reply Janni 17 tammikuun, 2014 at 7:11 pm

   Suoristusrauta ja öljyt!!

 • Reply susanna 17 tammikuun, 2014 at 1:00 pm

  Mä oon ollut nyt kai kesäkuusta asti ilman pidennyksiä, kierre jatkui varmaan sen 7 vuotta (hui!). Olo on ollut ihanan kevyt näin ja tukka kuivuu ihanan nopeasti! 🙂 Nyt reilu puolen vuoden jälkeen oon kuitenkin alkanut haaveilemaan taas välillä pitkästä tukasta, mutta onneksi mulla on swift hair, jos mahdoton ikävä iskee! 😀 Mutta näillä mennään ja hiukset kiittää <3

  • Reply Janni 17 tammikuun, 2014 at 7:12 pm

   Jes! Hyvä homma 🙂 Mä oon ainakin ollut nyt tosi tyytyväinen ja se keveyden tunne <3

 • Reply Anni 17 tammikuun, 2014 at 3:40 pm

  Ihanaa, sä innostat ja kannustat itseäkin kyllä hiusten suhteen! Mulla on tooosi ohut ja hento tukka, niin menee varmaan vielä aikaa, et vois olla omaan tukkaan tyytyväinen :/ Kohta kuitenkin pidennykset pois, ja vaikka olenkin jo haikaillut lyhyitä tukkia, nii silti ajatus omista hapsuista pelottaa :/

  • Reply Janni 17 tammikuun, 2014 at 7:14 pm

   Käy kampaajalla tasoittamassa latvaa, niin heti tulee paremman näköiseksi 🙂 Muakin pelotti aluksi, mut nyt vaan asennoitumaan! Kyllä siihen tottuu ja nykyään on niin monia keinoja, joilla saa fledan näyttämään kivalta. Enkä nyt tarkoita pidennyksiä… 😀 Tsemppiä! 🙂

 • Reply nanni 17 tammikuun, 2014 at 4:45 pm

  Jep, lyhyttä täälläkin! Aina ollut pienestä saakka pitkät hiukset ja nyt vielä pidemmät kuin koskaan (puoleen selkään) ja viime viikolla menin kampaajalle ja hetken mielijohteesta leikkuutin vähän tuon neljännen kuvan mukaan/ pituisiksi ja olen todella, todella tyytyväinen!! 🙂

  • Reply Janni 17 tammikuun, 2014 at 7:15 pm

   Jeee kiva kuulla, että oot tyytyväinen 🙂 varmasti kivat hiukset!

 • Reply Maiju 17 tammikuun, 2014 at 9:21 pm

  Siis just vähän ennen tän postauksen lukemista mietin, et pitäis ottaa itteä niskasta kiinni ja varata aika kampaajalle! Mulla on ollu pitkät hiukset niin kauan ku muistan, mutta oon miettinyt nyt että leikkauttais vähän lyhyemmäksi. Hyvältä näyttää noissa inspiskuvissa varsinkin otsis + puolipitkä.

  ps. Pakko vielä kertoa: Oon kans Kotkasta kotoisin, ja muutin vastikään Helsinkiin. Kiva lukea toisen (ex-)kotkalaisen blogia. 🙂

 • Reply Laura 17 tammikuun, 2014 at 9:38 pm

  Leikkasin viime syksyn alussa hiukset aika samaan mittaan, mikä sullakin on. Jouluun asti oli vaikeaa, kun tukka ei millään tuntunu omalta. Sitten jotain tapahtui ja rakastuin! Edelleen pidän suuresti pitkästä tuuhesta tukasta, mutta omani on pitkänä huonokuntoinen ja hiirenhännän paksuutta, mutta nyt lyhyenä se näyttää terveeltä ja vahvalta. Mieluummin siis näin lyhyempänä:) Ja olen ihaillen katsonut kuviasi sun omasta lyhyestä tukasta, se näyttää missä muodossa vaan niin törkee hyvältä! Toivonkin, että tekisit postausta siitä, mitä hiustuotteita käytät ja miten saat tukan kuosiin. Siitä olisi itselleni ja monelle muulle lyhyttukkaiselle apua!:)

  • Reply Janni 19 tammikuun, 2014 at 11:20 am

   Sellanen postaus on tulossa! 🙂 Kuvatkin on jo valmiina 🙂

 • Reply Jenna 18 tammikuun, 2014 at 8:07 am

  Ensimmäistä kertaa IKINÄ kommentoin mihinkään blogiin, mutta nyt vain on pakko.

  Olen tässä viime aikoina itse myös täysin rakastunut puolipitkiin hiuksiini.
  Ne näyttävät tuuheammilta ja saavat olon jotenkin ryhdikkäämmäksi enkä myöskään enäänpiilottele itseäni pitkien hiuksien taakse.

  Nyt kun on puolipitkä fleda päässä, olen saanut kehuja kasvojenpiirteistäni myös ihan tuntemattomilta ihmisiltä. Aika hauskaa!

  En edes tajua enään mikä pakkomielle ihmisillä on pitkiin hiuksiin. Puolipitkät ja lyhyemmät näyttää hirmu paljon freshimmältä.
  Tulin myös ajatelleeksi, että syy löytyy ehkäpä Hollywoodin suunnalta.
  Tuntuu, että suurimmalla osalla naisilla siellä on piiiiiiitkä tuuhea tukka ja sellainen pitäisi sitten olla kaikilla. Muuten et ole kaunis ja viehättävä. Höpö höpö.
  Kuusi pakettia pidennyksiä päässä voi näyttää hetken aikaa hienolta, mutta mitä tuhoa ne tekevätkään ja miehetkään ei kovin innostu niistä, ainakin ne joiden kanssa olen keskustellut 😀 vaikka itseni takia ainakin pidin pidennyksiä.

  Nyt vain on vapaampi olo ja kauniimpi myös!
  Tää voi kuulostaa täysin pöhköltä, mutta mulla on myös rohkeampi ja avoimempi olo ja oon ollut myös tosi onnellisella tuulella, kun pääsin eroon pidennyksistä eikä tarvitse miettiä että näkyykö ne kiinnityskohdat nyt jostain. Haha. Tarkemmin ajateltuna pidennykset oli oikea taakka ha rahan tuhlausta.

  Anyway, tää sun postaukses oli hyvä. Oli kiva lukea sun fiiliksistä!
  Kävinpä myös sun pinterestissä nappaamassa yhden kuvan kampaajalle vietäväksi.
  Hyvää uutta vuotta sulle, toivottavasti tää on oikein onnekas vuosi!

  • Reply Janni 19 tammikuun, 2014 at 11:23 am

   Pystyn hyvin samaistumaan sun fiiliksiin! 🙂 Niin paljon kevyempi fiilis kaikin puolin ilman pidennyksiä. En jaksaisi enää sitä ainaista takkujen selvittelyä ja jotenkin nyt tuntuu hassulta ajatukselta pitää päässä, jotain ylimääräisiä karvoja 😀 Jotka ei ole omaa haha. Niin se mieli vaan muuttuu. Ja tosiaan monet miehetkin pitävät luonnollisesta lookista enemmän 🙂 Kiitos sulle ihanasta kommentista ja mahtavaa vuotta sullekin!

 • Reply jenni 18 tammikuun, 2014 at 5:11 pm

  Äskettäin joissain kuvissa oot tehnyt ylös nutturan,niin ootko käyttänyt siinä pidennyksiä mukana lainkaan, jos et niin millä tavalla teet sen? Käytätkö siinä jotain ”hiuspompulaa”?

  • Reply Janni 18 tammikuun, 2014 at 6:45 pm

   En ja en 🙂 täst on tulossa video… odottakaas vaan ;-D

 • Reply Emmi 19 tammikuun, 2014 at 12:36 am

  Mun mielestä sun hiukset näyttää just hyvältä tossa mitassa ja mallissa! Ihastellu niitä jo moneen kertaan :>

  • Reply Janni 19 tammikuun, 2014 at 11:24 am

   Voi kiiitos paljon! 🙂

 • Reply Katja 19 tammikuun, 2014 at 10:52 am

  Mulla oli monen vuoden kasvatusrupeama takana ja hiukset ulottuikin melko lähelle peppua eli olivat siis pitkät. Latvat kuitenkin takkuuntuivat ja hiukset tuntuivat olevan ”tiellä” jos niitä vapaana pidin. Niinpä ne oli yleensä kiinni, joko ponnarilla tai letillä / leteillä. Ylhäälläkään niitä ei voinut pitää pitkiä aikoja, kun rupesi päänahkaan sattumaan paino. Niinpä noin joulukuun puolivälissä uskalsin vihdoin tehdä sen: kävelin kampaajalle ja leikkautin hartiamittaisiksi! Vitsit, että jännitti varata ensinnäkään aikaa ja sitten oikeasti istua kampaajan tuoliin ja kuulla / nähdä ensimmäisen tupon irtoavan! Mutta voi että miten onnelliseksi tulin! Sen illan räpelsinkin sitten hiuksiani onnessani ja hymyilin vain koko ajan. Saatoin vaikuttaa oudolta tapaukselta bussissa, mutta ei se mitään, mulla oli uudet ja lyhyet hiukset! Tai lyhyet mun mittapuulla, muille sitten puolipitkät 🙂 Nyt voin pitää näitä jopa auki, pakkasella tosin haittaa hieman sähköisyys, mutta silti, olen edelleen tyytyväinen ratkaisuuni pätkäistä hyvin paljon pois 🙂

  • Reply Janni 19 tammikuun, 2014 at 11:25 am

   Jes hienoa, että tuntuu oikeelta ratkaisulta! Trendikin on jo jokin aikaa sitten kääntynyt pois superpitkästä letistä! 🙂

 • Reply Linda 26 tammikuun, 2014 at 12:03 pm

  Sun hiukset on ihanat ja ihanaa että viihdyt niissä! Mä luovuin pitkistä pidennyksistä vuosi sitten, mutta koska mun tukka oli kärsinyt parin vuoden pidennyskierteestä niin mä halusin pakosti pitää vielä oman tukkani pituisia clipsi ”tuuhennuksia”. Säästin kuitenkin pitkät pidennykseni siltä varalta, jos silloin tällöin tulee ikävä pitkää tukkaa ja sitä tuli sitten käytettyä pari kertaa viikossa. Nyt on vuosi vierähtänyt ja kaljukohdat ovat lähteneet ja oma tukka alkaa olla tarpeeksi paksu. Siitä ei olekkaan kuin kuukausi, kun ensimmäisen kerran uskalsin pariin vuoteen mennä julkiselle paikalle ihan omilla hiuksilla ja oon niin onnellinen, että oon saanut kaljukohdat pois ja omat hiusket kasvamaan! On niin vapauttava tunne!

 • Leave a Reply