Kurkkaus Lontoon muotiviikoille

helmikuu 2, 2014

Tein erään löydön eilen kuva-arkistoja selaillessani. Olen nimittäin näköjään unohtanut aivan kokonaan julkaista syyskuiselta Lontoon reissulta muotiviikkojen hulinasta räpsimäni kuvat. Sanomattakin selvää, etteivät nämä enää kovin ajankohtaisia ole, mutta itse ainakin nappasin pientä inspistä noita syyskuisia kuvia läpikäydessäni! Emme siis käyneet näytöksissä vaan lähdettiin ihan vain haistelemaan tunnelmaa, kun kerran Lontoossa satuttiin muotiviikkojen aikaan olemaan. Paikan päällä oli just sellaista, mitä olin aina ajatellutkin – kamerat lauloivat taukoamatta ja jengi kuvasi mitä erikoisemmin pukeutuneita ihmisiä. Tuntui oikeesti, että osa oli vaan vetänyt mahdollisemman humiota herättävät rytkyt päälle ja tullut mestoille poseerailemaan siinä toivossa, että pääsisi kuvattavaksi ja saisi itsensä esille mahdollisimman monessa paikassa. Ja voin kertoa, että tää taktiikka toimii! Tietenkin joukosta löytyi kasapäin myös niitä oikeesti todella upeita, kekseliäitä ja inspiroivia tyylejä. Melko äkkiä itselle nousi kaiken muotikansan keskellä jokseenkin ulkopuolinen fiilis ja ”fashion overdose” alkoi hieman jopa ahdistamaan meikäläistä. Joka tapauksessa oli mahdottoman mielenkiintoista ja siistiä käydä tuolla pyörimässä sekä päästä vihdoin omin silmin näkemään tuo härdelli!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nimetön helmikuu 2, 2014 at 11:46 am

  Kiva toi viimeinen kuva 😀

 • Reply Anna helmikuu 3, 2014 at 12:29 am

  Ei vitsi miten huippuja kuvia!

  • Reply Janni helmikuu 3, 2014 at 9:33 am

   Kiiitos!! 🙂

  Leave a Reply