Bloggerin kautta seuraajat!

helmikuu 3, 2014

Monet ovat lähiaikoina ihmetelleet ja kyselleet, että miksi mun uudet postaukset ei päivity enää bloggerin lukulistoillenne. Tällänen ongelma tosiaan valitettavasti on ja se johtuu siitä, että verkkotunnukseni on vanhentunut. Sen uudelleen aktivoiminen pitäisi olla helppo homma, mutta tietenkin mun tuurillani se ei ihan niin ollutkaan. Tässä ollaan nyt useampien apuvoimien kera yritetty saada sitä pelittämään, mutta homma ei vain ota toimiakseen. Te joille postaukseni eivät enää päivity bloggeriin, olette varmasti alunperin seuranneet blogiani juuri tuon verkkotunnukseni kautta ja nyt se ei enää ohjaa mihinkään. Ehkäpä toi saadaan vielä jossain vaiheessa toimimaan, vaikka olen kyllä jo uskoni menettänyt 😀

Nyt voitte kuitenkin lisätä mun blogin uudelleen sinne lukulistaanne ja kopioida URL-osoitteeksi tämän: http://just-my-imagination.indiedays.com/feed/

Sieltä lukuluettelosta löytyy  ”lisää” -painike, joka avaa uuden välilehden, johon pääsee tuon URL -osoitteen syöttämään. Noin se ainakin toimii ja pysytte taas bloggerinkin kautta perillä mun uusista postauksista!

image

image

Kuvituksena muutama kuva viime viikon varrelta! 🙂

 

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply jenna sinikka helmikuu 3, 2014 at 12:31 pm

  Mulla kyllä toimii ihan perinteistä reittiä sun postausten päivittyminen Bloggeriin? :p

  • Reply Janni helmikuu 3, 2014 at 12:57 pm

   Juu kyl monel varmaan toimii, mut ei niillä joilla on osoitteena siellä just-myimagination.com !

 • Reply majs helmikuu 3, 2014 at 7:33 pm

  Hei! Näytät tuossa yläbannerin kuvassa ihan sikana Abbie Cobbilta!

 • Leave a Reply