Kuka on säteilevin?

huhtikuu 1, 2014

Indiedaysin Blog Awardsit lähestyvät ja haluaisin muistuttaa teitä kaikkia laittamaan äänenne kuuluville. Jokin aika sitten Indiedaysin sivuilla sai täyttää lomakkeen, joilla sai ehdottaa bloggajia ehdolle erilaisiin kategorioihin. Nyt viiteen eri kategoriaan valitut blogit ovat selvillä ja niitä pääsee äänestämään täällä 🙂

Itse olin todella otettu, että minun blogini oli teidän ansiostanne päässyt ehdolle ”säteilevin” -kategoriaan, jonka kuvaus kuuluu näin: ”Blogiskenen säteilevin blogi. Bloggaaja, joka suorastaan säteilee energiaa ja sisäisen kauneuden hehkua!”

Jos edellä mainittu kuvaus pitää teidän mielestänne paikkansa minun blogini kohdalla, niin käykääpä äänestämässä 🙂

cats nimetön nimetön2 cats2

 

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan ASUS Phone Pad 7 ja muutama lippupaketti 12.4. Helsingissä järjestettävään gaalaan, jossa parhaat blogit palkitaan. Kaikkien kategorioiden ehdokkaat ja äänestyslomakkeen löydät täältä!

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply emma huhtikuu 1, 2014 at 10:00 am

  en ookkaan koskaan nähny sulla otsatukkaa! näyttää älyttömän hyvältä 🙂

 • Reply Juulia huhtikuu 1, 2014 at 10:18 am

  Todellakin äänestin, oot niin ihanan aito persoona että olisit just oikee voittaja 🙂

 • Reply milla huhtikuu 1, 2014 at 10:51 am

  Kävin äänestämässä 🙂

 • Reply ssuvi huhtikuu 1, 2014 at 10:21 pm

  Kävin äänestämässä jo monta päivää sitten, ansaitset ehdottomasti voiton !! 🙂

 • Reply Tohtori Krabola huhtikuu 2, 2014 at 1:15 am

  Hauskaa miten blogimaailmassa kaikelle on vähän ulkomaailman verrokkeja hienommat nimet. Ihan perusmainostus on yhteistyötä ja kosmetiikkafirman sponsoroima kauneuskilpailu sädehtivää energiaa ja sisäisen kauneuden hehkua. Runollista! Mutta hyvä niin, sillä luovia teksti-innovaatioita blogeissa aina tarvitaan 🙂

 • Reply Stadin Style huhtikuu 2, 2014 at 12:06 pm

  Love the looks!

  http://www.stadinstyle.helsinkids.fi/

 • Leave a Reply