Yves Rocherin Kevät

huhtikuu 4, 2014

Mä lähdin ilolla mukaan Indiedaysin ja Yves Rocherin keväiseen kampanjaan, jossa sain valita muutamia tuotteita Yves Rocherin laajasta valikoimasta. Kyseinen firma on mulle jo ennestään tuttu ja heidän tuotteitaan on tullut käytettyä aikaisemminkin. Erityisen hyvin olen tutustunut Yves Rocherin aurinkotuotteisiin ja niihin olenkin ollut aina todella tyytyväinen. Tilaukseeni päätyi mukaan niin vanhoja lemppareita kuin uusiakin tuttavuuksiakin ja nyt esittelen teille omat suosikit niiden joukosta!

Yves Rocherilta saa nyt (3.4.-10.4.) koko valikoimasta -30% alennusta, kun käyttää alennuskoodia: YR30 🙂

    1. Ei ole varmasti blogin lukijoille jäänyt epäselväksi, että oon ihan hulluna kaikkiin hiusöljyihin ja niitä mun kuiva koppuratukka pystyy imemään uskomattomia määriä. Valitsin siis innoissani innoissani testiin Yves Rocherin babassuöljyä ja australianpähkinäöljyä sisältävän putelin. Tämä eroaa muista käyttämistäni öljyistä sillä tavalla, että tätä laitetaan hiuksiin muhimaan ennen shampoopesua! Hiusöljy lupaa korjata sekä ravita hiuksia ja jättää mun yleensä kuivat ja toimii mun hiuksiin ainakin täydellisesti. Tämä ei sisällä silikonia tai pahemmin muitakaan haitallisia ainesosia sekä tuoksuu ihanalle 🙂 Tuotteen löydätte todella hyvään hintaan täältä ja voin suositella lämpimästi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Paketista paljastui kolme erilaista purkkia itseruskettavia voiteita niin kasvoille kuin vartalollekin. Näiden kanssa ei tarvitse pelätä liian tummaa tai oranssia lopputulosta. Olen testaillut näitä tähän mennessä vain kasvoihin ja väriä on tullut sopivan hillitysti. Itselläni on tietysti vielä reissun jäljiltä vähän rusketusta pinnassa ja vaaleammalla ihonsävyllä lopputulos voi tietenkin olla voimakkaampi. Mulla oli ystävä yökylässä ja levitin tuota vasemmanpuolimmaista ennen nukkumaanmenoamme kasvoille ja ystäväni kysyi, että mistä tuli hyvä tuoksu 😀 Ei ehkä se yleisin kysymys itseruskettavien kohdalla? haha. Eli siis näissä ei ole sitä perinteistä pahaa itseruskettavien löyhkää, vaan tuoksuvat tosi miellyttävälle 🙂 Alla näkyvät tuotteet löydät tästä, tästä ja tästä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Aurinkopuuterit tulivat tarpeeseen, sillä aikaisempi hajosi pirstaleiksi jokunen aika sitten. Noita mattaisia aurinkopuutereita löytyy kahta eri sävyä ja mulla on ollut noista molemmat käytössä nyt. Juurikin siitä reissun jälkeisestä päivetyksestä johtuen mulla onkin ollut toi vaaleampi sävy nyt ihan peruspuuterina ja tummempaa olen käyttänyt sitten perinteisen aurinkopuuterin tapaan. Näissä on sama ihana kesäinen tuoksu kuin muissakin Yves Rocherin aurinkotuotteissa 🙂 Toimii siis ja löytyy tästä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_7618

4. Täytynee myöntää, että mä olen todella laiska kuorimaan ihoani, joten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja valitsin tuon ihanan persikkaisen kuorintavoiteen, jota olen kerennyt kokeilla nyt yhden kerran. Tässäkin tuoksu on huumavan ihana ja kuorivuusaste juuri sopiva. Se sisältää paljon luonnonmukaisia ainesosia ja purkki on söpö. Oman ihoni se jätti todella pehmoiseksi ja kuollut kuiva iho katosi selvästi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Sitten viimieisimpinä vaan ei vähäisimpinä entuudestaa minulle todella tutut After Sun -tuotteet. Sekä tuo voide, että geeli ovat olleet minulla käytössä jo monta kesää, enkä ole löytänyt näiden voittanutta. Viilentää, rauhoittaa, kosteuttaa ja toi tuoksu vaan kuuluu mun kesään! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alennuskoodilla YR30 putoaa tosiaan 30% ostosten summastaa pois ja shoppailemaan pääsee tästä!

Oliko noissa mun lemppareissa mitään teille tuttuja tuotteita?

– Janni

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Nimetön huhtikuu 4, 2014 at 10:55 am

  Mulla on myös tuo hiusöljy. Oon tykänny siitä mutta mulla se jättää jotenkin hiukset tahmaiseksi/limaiseksi vaikka shampoolla pesenkin sen käytön jälkeen. Ootko sää havainnu tällaista muutosta hiuksissa?

  Mulla on myös nuo after sunit käytössä ja tykkään ihan valtavasti! Toinen mikä kuuluu kesään on se tahiti-sarja ja siihen kuuluva kuiva öljy. Antaa heleyttä ja noventaa rusketusta 🙂

  • Reply Janni huhtikuu 4, 2014 at 10:59 pm

   Hmm ei mulla kyllä jätä. Tota ei tietty voi oikein suositella ohuille tai muuten helposti rasvoittuville hiuksille, vaan nimenomaan kuiville ja karheille 🙂 Millaset hiukset sulla on?

 • Reply Nimetön huhtikuu 4, 2014 at 10:57 am

  Niin ja se vielä unohtui edelliseen, että noita palasiksi menneitä puutereita voi korjata alkoholin kanssa. Jos aihe kiinnostaa niin tsekkaa strictly stylen blogi tai video netistä 🙂

  • Reply Janni huhtikuu 4, 2014 at 10:59 pm

   Pitääpä tsekata 🙂 Mä oon vaan tosi laiska tollasissa.. helpompi ostaa uusi :S

 • Reply niubi huhtikuu 4, 2014 at 1:34 pm

  ihana postaus ja kiitos vinkeistä. Kävinkin heti tilaamassa osan noista tuotteista kokeeksi ja hintakin oli aivan naurettava. Kivaa päivää!

  • Reply Janni huhtikuu 4, 2014 at 11:04 pm

   Kiiitos 🙂 Oii kiva kuulla! Jos haluut niin kerro sit miten toimi sulla!

   • Reply Niubi huhtikuu 5, 2014 at 10:22 pm

    Juu, ilman muuta kerron kokemukset tuotteista kun saan ne käyttööni 🙂

 • Reply Emmi huhtikuu 4, 2014 at 8:56 pm

  Yvesin tuotteet ovat kyllä perushyviä, jotenkin vain jäänyt varjonn viime aikoina.. http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  • Reply Janni huhtikuu 4, 2014 at 11:06 pm

   No siis kun nyt sanoit niin harvoin eksyn itsekään sinne liikkeeseen… netistä oon tilaillut noita aurinkotuotteita aikaisemmin 🙂 Pitää alkaa käymään myymälöissä myös, koska oon ollut oikeestaan aina tosi tyytyväinen niiden tuotteisiin!

 • Reply Jutta huhtikuu 4, 2014 at 9:00 pm

  Lähtipä heti kokeiluun tuo hiusöljy. Sun tukka näyttää nimittäin ihan älyttömän hyväkuntoiselta 🙂 Ja nuo itseruskettavat on ihan parhaita!

  • Reply Janni huhtikuu 4, 2014 at 11:07 pm

   Oi kiitos 🙂 Kerro sit toimiiko sulla! Onks sulla millanen fleda?

   • Reply Jutta huhtikuu 5, 2014 at 12:50 am

    Joo, kerron sitten miten workkii! 🙂 Mulla myös aika karhea hius ja taipuisa. Monesti joudun kaiken maailman tökötit laittaa, et sen saa sileeksi. Luottavaisin mielin lähden kyl kokeilemaan! 🙂

    • Reply Jutta toukokuu 11, 2014 at 8:25 pm

     Toimii ihan älyttömän hyvin mun tukassa tuo öljy! Piti tulla kommentoimaan, kun vielä muistan. Ilmeisesti aika korput nää mun hiukset, ku iha selkeesti imasi ton öljyn heti kättelyssä. Mutta ihanan pehmeeksi ja helposti kammattavaksi tekee pesun jälkeen. 🙂

 • Reply Stadin Style huhtikuu 5, 2014 at 9:03 am

  Kaunis! Hauskaa päivää!

  http://www.stadinstyle.helsinkids.fi/

 • Reply Noora kesäkuu 3, 2014 at 11:06 pm

  hei onks sul jotai huulipunaa tai jotai tos kuvas? jos on niin mitä? 🙂 kiinnitin heti huomiota et näyttää tosi kivalta!

 • Leave a Reply