Voita 100 euron lahjakortti Björn Borgille!

huhtikuu 16, 2014

Laitetaanpa pitkästä aikaa taas arvontaa käyntiin ja vieläpä tosi kivaa sellaista 🙂 Oma treenimotivaatio sai taas uutta nostetta, kun sain valita Björn Borgin kevään uutuuksista omat suosikkini. Ei varmaan kyseisen brändin kohdalla yllätä ketään, että ihanan värikästä tavaraa on taas tarjolla. Oma treenivaatekokoelmani täydentyi muutamilla uusilla teknisillä topeilla, juoksusortseilla, sporttiliiveillä, juoksutakilla ja kirkkaan pinkillä treenikassilla!

Jakoon laitetaan Björn Borgin 100 euron lahjakortti ja lisätietoja arvonnasta löytyy postauksen lopusta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eli päätettiin laittaa lukijoiden kesken jakoon yksi 100 euron arvoinen lahjakortti jompaan kumpaan Helsingin Björn Borg -myymälään, jotka sijaitseva Kampissa sekä Forumissa. Jos arvonnan voittaa joku sellainen, kenellä ei ole mahdollista tulla Helsinkiin shoppailemaan, niin voidaan hänelle lähettää postitse 100 euron arvoinen tuotepaketti 🙂 Joten se ei ole ongelma!  

Arvontaan voit osallistua kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa, että mikä on sinulle itsellesi tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa?!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Muistakaa kommentoidessanne täyttää myös sähköpostiosoitteelle tarkoitettu kenttä, niin saan sitten tavoitettua voittajan 🙂 Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 20.4. asti!

Postaus yhteistyössä Björn Borgin kanssa.

– Janni

You Might Also Like

675 Comments

 • Reply Layra huhtikuu 16, 2014 at 4:42 pm

  Kyllä ykköskriteerinä tulee hinta (H&M:n treenitopit rulaa!) ja seuraavana värikkyys. Muuten pukeudun melko värittömästi ja hillitysti, mutta treenivaatteissa saa ja pitää olla väriä!!

 • Reply Suvi huhtikuu 16, 2014 at 4:49 pm

  Vaikka pitäis ehkä sanoa jotain muuta, niin ensimmäinen kriteeri on kyllä aina treenivaatteen väri. 😀 Kaikki kirkkaanväriset ja erilaiset harmaansävyt miellyttää erityisesti tällä hetkellä. Tokana tietysti sitten se että vaate tuntuu päällä hyvältä ja että siinä on mukava olla. Salille ja jumppaan ei ole kiva mennä niin että on koko ajan epämukava olo vaatteissaan.

 • Reply Iina huhtikuu 16, 2014 at 4:53 pm

  Tärkein kriteeri on mukavuus! 🙂

 • Reply Sara huhtikuu 16, 2014 at 4:53 pm

  Yritän tietysti aina etsiä mahdollisimman hyviä vaatteita juurikin niiden käyttötarkoitukseen eli treenaamiseen. Jos tämä kriteeri täyttyy niin toinen tärkeä mulle on se, miltä se näyttää. Eniten tykkään pitää raikkaita ja värikkäitä treenivaatteita! 🙂

 • Reply HEIDI huhtikuu 16, 2014 at 5:00 pm

  Mulla kriteerinä on että kuteet on mukavat päällä, liian kireet tai löysät ahdistaa . Tykkään varsinkin kirkkaan värisistä vaatteista. Jo pelkät uudet vaatteet nostaa salille/lenkille menemisen motivaatiota ! 🙂

 • Reply Elllu huhtikuu 16, 2014 at 5:03 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteissa on mukavuus ja materiaali. Juoksen ympäri vuoden ulkona ja erilaiset tekniset ja hengittävät urheiluvaatteet ovat ihan ehdottomia, ei kastu, hierrä tai kahise juostessa. Raikkaat värit ja kiva ulkonäkö on aina plussaa, mutta mukavuus ennen kaikkea 🙂

 • Reply Riikka huhtikuu 16, 2014 at 5:03 pm

  Tärkein ominaisuus on tietysti materiaali, mutta ihan ensimmäisenä kiinnitän huomion siihen onko vaate hyvännäköinen vai ei 🙂
  Sitten sovitellaan ja testaillaan miltä tuntuu päällä 🙂

  • Reply KP huhtikuu 19, 2014 at 8:17 am

   Samaa mieltä! Materiaalin hengittävyys tulee ekana 🙂 sitten ehkä hinta.

 • Reply Riina huhtikuu 16, 2014 at 5:03 pm

  Tärkeimmät kriteerini on vaatteiden istuvuus, eli yleen suosin kireitä toppeja ja housuja, mutta siltikään ne eivät saa kiristää! Eli istuvuus on tärkeä:) myös väri ja ulkomuoto on sellainen johon kiinnitän ensimmäiseksi huomiota. Värikkäät sporttikuteet haluaa innolla kiskoa päällensä ja lähteä lenkkipolulle!:) kiinnitän huomiota myös urheiluvaatteiden materiaaliin. Vaatteen täytyy hengittää!:)

 • Reply Iisa huhtikuu 16, 2014 at 5:03 pm

  Tärkeintä treenivaatteissa on, että ne tuntuvat hyvältä päällä. Eivät siis hierrä, kieristä tai purista. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat istuvuus ja tietenkin ulkonäkö. 🙂

 • Reply Lotta huhtikuu 16, 2014 at 5:03 pm

  Treenivaatteissa ehdottomasti tärkeintä on mukavuus ja vaatteiden istuvuus. En tarkoita siis sitä, että vaatteiden tarvisi nuolla kroppaa ja olla kireitä, mutta vihaan sitä jos treenatessa paidan helma nousee tai hihat kiristää tai muuta vastaavaa. Parasta on se kun vaatteita ei tarvitse miettiä ollenkaan koska ne ovat niin mukavat.

 • Reply linnea huhtikuu 16, 2014 at 5:04 pm

  Tärkeintä treenivaatteessa on mukavuus. Treenivaatteen pitää olla hengittävä ja hyvin istuva, ei saa puristaa mutta ei myöskään roikkua päällä. Plussana tietenkin ihanat värit!

 • Reply anna huhtikuu 16, 2014 at 5:04 pm

  Tärkein kriteeri on ehdottomasti värikkyys! Pirteen värisistä treenivaatteista saa kummasti lisäpotkua 🙂

 • Reply emilia huhtikuu 16, 2014 at 5:06 pm

  Vaatteiden istuvuus. Kivan värinenkin toppi ahdistaa urheillessa, jos sitä täytyy olla korjailemassa kesken kaiken!

 • Reply Sennu huhtikuu 16, 2014 at 5:07 pm

  Tärkein kriteeri on ehdottomasti mukavuus eli se ettei vaate purista tai kinnaa mistään eikä sitä tarvitse olla nykimässä koko ajan.

 • Reply Annukka huhtikuu 16, 2014 at 5:07 pm

  Varmaan tärkeintä itselle treenivaatteita valitessa on se, että tuntuu mukavalta päällä ja on joustavuutta. Tietysti värikkyyttäkin tarvitaan, mikä kohottaa sitten itsellä motivaatiota entisestään 🙂

 • Reply maisa huhtikuu 16, 2014 at 5:07 pm

  Värikkyys ja mukavuus definately!

 • Reply Sarahcath huhtikuu 16, 2014 at 5:07 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa on ehdottomasti istuvuus! Sitten vasta muut kriteerit, kuten merkki, malli, väri jne.

 • Reply Olivia Myllylä huhtikuu 16, 2014 at 5:09 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa on mulla ehkä se, että vaate istuu hyvin. Ei roiku, mutta ei oo myöskään liian tiukka. Vaatteen täytyy myös olla mukava päällä ja väri on vaan plussaa! 🙂

 • Reply Laura Anttila huhtikuu 16, 2014 at 5:10 pm

  Tärkeintä treenivaatteissa on niiden pehmeä kangas ja venyvyys ja tietenkin ihanat ja kirkkaat värit!!

 • Reply Aliina huhtikuu 16, 2014 at 5:13 pm

  Tärkein kriteeri on tuotteen kangas ja istuvuus. Kun kangas on täydellisen kevyttä, on helppoa urheilla.

 • Reply Elisa huhtikuu 16, 2014 at 5:14 pm

  Itselle tärkeintä reenivaatteissa on ehdottomasti istuvuus sekä hyvä matsku! 🙂 Pirteät värit ovat kyllä myös aika ehdoton. 😉

 • Reply s huhtikuu 16, 2014 at 5:14 pm

  Vaatteiden pitää paitsi näyttää hyvältä myös tuntua siltä. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin epäsopivat ja huonosti istuvat vaatteet jotka häiritsevä itse urheilusuoritusta.

 • Reply Roosa huhtikuu 16, 2014 at 5:15 pm

  No ei lisätreenimotivaatio oo koskaan pahitteeksi 🙂

 • Reply Hanna huhtikuu 16, 2014 at 5:16 pm

  Heippa, ihana arvonta ja ihana blogikin tietenkin! Mulle tärkeintä on vaatteiden hengittävyys, koska hikoilen kuin pieni sika, haha. Oon myös äärimmäisen tarkka juoksutrikoissa siinä, ettei niistä kuulla pyllistäessä läpi:D

 • Reply näpsä huhtikuu 16, 2014 at 5:16 pm

  Tärkein kriteeri itselleni treenivaatteissa on se, että ne ovat oikean kokoiset; ei purista, kristä tai ole liian isot. Tietysti ostoksilla kiinnitän huomioo tuotteen laadukkuuteen ja myös hintaan. Tykkään myös hirveästi väreistä, joten lähes koskaan ei tule treenaamaan lähdettyä pelkissä mustissa, saatika sitten ostettua synkkiä treenivaatteita. Uudet treenivaatteet, hienot sellaiset, saavat myös itsen iloisemmalle tuulelle ja treenikin tuntuu luistavan paremmin, kun esim. salin peilistä katsoo tyytyväisen oloinen hymy takaisin. Tosiaan, kyllä sen treenivaatteen koon ja näön on oltava miellyttävä, jotta itsellä on hyvä olla! =)

 • Reply Q huhtikuu 16, 2014 at 5:17 pm

  tärkeintä on ehdottomasti kyllä se että vaate on mukava ja HENGITTÄVÄ!! vaate joka hiertää tai ei pysy paikallaan ja tuntuu tukalalta on kyl hirveintä. Ja tietty sitten se että treenivaate on värikäs tai kivalla kuviolla :–)

 • Reply Milla huhtikuu 16, 2014 at 5:17 pm

  Tärkeintä on vaatteiden mukavuus päällä, mutta yleensä puen myös jotain värikästä piristämään. 🙂

 • Reply Tiia huhtikuu 16, 2014 at 5:18 pm

  Tottakai vaatteiden ulkonäkö ja laatu on tärkeitä asioita, mutta ehkä se kaikista tärkein on vaatteiden istuvuus, eli se että ne tuntuvat mukavalta ja hyvältä päällä.

 • Reply Jenna huhtikuu 16, 2014 at 5:18 pm

  Tärkein kriteeri on ehdottomasti se, että vaate istuu ja on materiaaliltaan liikunnalliseen käyttöön sopiva. Isorintaisena naisena on urheiluvaatteita valitessani itselleni myös tärkeää, että paidat peittäisivät edes hieman 😀 tavallisissa urheilutopeissa jää helposti puolet tisseistä (+ urheilurintsikoista) paidan kaula-aukon ulkopuolella ja se häiritsee suuresti ainakin itseäni.

 • Reply Anne huhtikuu 16, 2014 at 5:19 pm

  Mahtava arvonta! Itselleni tärkein kriteeri on ehdottomasti se, että mun on hyvä olla 🙂 Eli siihen vaikuttaa materiaali ja se, että hengittääkö kangas treenatessa ja samalla tietysti vaatteen istuvuus. Jos päällä on makkarankuori, niin en tunne oloani mukavaksi kun mietin jatkuvasti miltä näytän. Haluan, että treenivaatteissa on materiaali ja värit kohdallaan! Björn Borgilla näyttää olevan paljon omaan makuuni sopivia treenivaatteita.

 • Reply Suvi huhtikuu 16, 2014 at 5:21 pm

  Ehdottomasti tärkeintä on mukavuus ja ettei tarvitse jatkuvasti olla kiskomassa housuja ylös esimerkiksi kyykätessä. Tykkään käyttää reenatessa kireitä vaatteita, mutta silti haluan niiden olevan mukavia päällä! Kirkkaat värit erityisesti pinkki ovat vain plussaa! 🙂

 • Reply petra huhtikuu 16, 2014 at 5:22 pm

  Tärkeimmät kriteerit treenivaatteissa ovat väri ja mukavuus! 🙂

 • Reply iida huhtikuu 16, 2014 at 5:22 pm

  materiaali ja että vaatteet on hienot 🙂

 • Reply Mirka huhtikuu 16, 2014 at 5:22 pm

  Tärkein on ehdottomasti hengittävyys. Jos treenitoppi liimautuu ihoon on se ihan älyttömän inhottavaa!

 • Reply Chardonnay huhtikuu 16, 2014 at 5:24 pm

  Kyllähän se tärkein ominaisuus on se, että treenivaate soveltuu harjoitteluun ja tukee oikeasta paikasta. Tietysti riippuu aika paljon varmasti lajista, mutta kun oma laji on juoksu, täytyy ostaa vaatteet tasan sen mukaan, mitä kroppa juoksuun tarvitsee. Liivien on pidettävä rinnat paikallaan, kengän on tuettava askelta ja paitojen ja housujen pitää hengittää.

 • Reply Hilda huhtikuu 16, 2014 at 5:25 pm

  Ykköskriteeri on mukavuus! Mukava materiaali ja napakka istuvuus, pirteät värit plussaa!:)

 • Reply Juulia huhtikuu 16, 2014 at 5:25 pm

  Ehdottomasti tärkein kriteeri on vaatteen istuvuus just mun päällä! Eli tuntuu ja näyttää hyvältä 🙂 Mulla ei oo niin merkillä väliä vaan fiilispohjalla mennään!

 • Reply Iida huhtikuu 16, 2014 at 5:26 pm

  Ehdottomasti värit! Mikään ei innosta paremmin kunnon salitreeniin kuin värikkäät ja mieltä piristävät treenivaatteet 🙂

 • Reply ella huhtikuu 16, 2014 at 5:26 pm

  Ehdottomasti mukavuus! Ei oo kivaa treenata vaatteissa, jotka hiertää tai ahdistaa tai on liian isoja! Ulkonäkö tulee sit hyvänä kakkosena 😉

 • Reply laura huhtikuu 16, 2014 at 5:27 pm

  Omassa saliharjoittelussa tärkein vaatteiden ominaisuus on mukavuus ja se, ettei hiosta liikaa! Tosin, vaikka on vuosia tullut urheiltua, niin ei oo treenivaatteisiin tullut panostettua (kenkiä lukuunottamatta, niistä ei saa tinkiä!). Yleensä ne vanhat topit ja t-paidat mitä ei arkikäytössä enää kehtaa pitää, menee salipaidoiks 😀 Tää kilpailu osui siis kuin suoraan tilauksesta 🙂

 • Reply j huhtikuu 16, 2014 at 5:27 pm

  Tärkein kriteeri ehdottomasti treenivaatteita valittaessa on mukavuus päällä. Mukava vaate on joustava, hyvin hengittävä, eikä purista. Kriteerejä treenivaatteille on tietenkin muitakin, esimerkiksi ulkonäkö, mutta kyllä mun mielestä mukavilla treenivaatteilla pääsee jo pitkälle 🙂 Ja monesti mukava päällä on samalla myös hyvännäköinen!

 • Reply Lotta huhtikuu 16, 2014 at 5:28 pm

  Vaatteiden pitää olla mukavat päällä ja värikkäitä! 🙂

 • Reply Eeveoo huhtikuu 16, 2014 at 5:28 pm

  Treenivaatteiden hyvä istuvuus takaa ainakin itselleni paremman mielen treenata

 • Reply Anna.M huhtikuu 16, 2014 at 5:29 pm

  Tärkeintä treenivaatteissa on mielestäni hengittävä materiaali ja hyvä istuvuus. 🙂 On epämukava treenata jos koko ajan saa olla korjaamassa vaatteita! 😀 (Tottakai ulkonäkö on tärkeä myös, mutta kyllä käytännön jutut menee edelle.. Värikkyydestä plussaa! ;D)

 • Reply maria huhtikuu 16, 2014 at 5:30 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteissa on mukavuus!

 • Reply Tanja S huhtikuu 16, 2014 at 5:30 pm

  Minulle tärkein kriteeri on ehdottomasti mukavuus. Tämä kuitenkin toteutuu luonnostaankin lähes kaikissa urheiluvaatteissa. Ehkä tärkeämpää on sitten ihanat värit ja kuosit, jotka inspiroivat liikkumiseen 🙂

 • Reply jannij huhtikuu 16, 2014 at 5:30 pm

  Itselle treenivaatteissa tärkeintä on ehdottomasti mukavuus! Epämukavissa vaatteissa treenin tehokin jää vajaaksi.

 • Reply cambe huhtikuu 16, 2014 at 5:34 pm

  Treenivaatteissa tärkein kriteeri on ehdottomasti väri! Mitä pirteämpi sitä parempi 🙂 Myös mukavuus on tietenkin tärkeää.

 • Reply lauraD huhtikuu 16, 2014 at 5:37 pm

  Tärkeintä on että treenit vaatteet tuntuvat hyviltä päällä ja parasta jos ovat vielä pinkit <3

 • Reply Jatta huhtikuu 16, 2014 at 5:37 pm

  Tärkeintä treenivaatteita valitessa on niiden istuvuus ja tukevuus. Varsinkin urheilurintsikoissa, mutta myös ihan juoksutrikoissakin. 🙂

 • Reply henna huhtikuu 16, 2014 at 5:37 pm

  Tärkeintä on iloiset värit ja hyvä, joustava materiaali ! 🙂

 • Reply Petraaa huhtikuu 16, 2014 at 5:38 pm

  Mulle treenivaatteissa tärkeintä on ehdottomasti se et ne on mahollisimman värikkäitä! En ikinä osais kuvitella meneväni salille tai lenkille ihan mustissa. Mitä enemmän väriä sen parempi! Tietysti niiden pitää olla myös mukavia päällä, sekä mahdollisimman hengittäviä. 🙂

 • Reply Annalotta huhtikuu 16, 2014 at 5:40 pm

  Parasta treeni asussa on ehdottomasti mukavuus – kun vaatteet istuvat ja ovat urheilullisen joustavat, eikä purista missään. Sekä näin kevät aikaan korostuneet eri värien kirjo ja erityisesti kirkkaat & neon väriset saavar olon energiseksi ja urheilulliseksi!

 • Reply Maiju huhtikuu 16, 2014 at 5:40 pm

  Tärkeintä vaatteessa on materiaali sekä istuvuus! Liian ”löysät” kankaat ei oo yhtään mun juttu! Materiaalin pitää olla sellaista ettei saumat, kangas ja laput kutittele joka paikkaa:) Björn Borgin vaatteet niin herkun värisiä!

 • Reply miru huhtikuu 16, 2014 at 5:40 pm

  Mun mielestä treenivaateita valitessa tärkeimmäksi kriteeriksi nousee värikkyys ja toisena teknisyys. Vaikka muuten pukeudun aika värittömästi, niin salille on kiva pukea päälle värikästä vaatetta ja tuntuu että treenistäkin saa enemmän irti.

 • Reply p.marie huhtikuu 16, 2014 at 5:41 pm

  Tärkeimpänä kriteerinä pidän säänkestävyyttä! Koiran kanssa kun täytyy lenkkeillä säässä kuin säässä, joten esim. takkien toivon pitävän tuulta ja vettä hyvin 🙂

 • Reply essiessi huhtikuu 16, 2014 at 5:42 pm

  Mukavuus ja hengittävyys, ehdottomasti! Toki plussaa siitä jos vaatteet myös näyttää kivalta 🙂

 • Reply Pauliina huhtikuu 16, 2014 at 5:42 pm

  Mulle tärkein kriteeri on se, että vaatteet ei häiritse urheilua! Eli esimerkiksi housut ei nouse tai valu ärsyttävästi pomppiessa ja hyppiessä niin, että niitä pitäisi koko ajan olla nykimässä takaisin paikoilleen…

  PS. Sulla on ihanan pirteä blogi!:)

 • Reply Aitsu huhtikuu 16, 2014 at 5:43 pm

  Urheilurintsikat!

 • Reply hennamar huhtikuu 16, 2014 at 5:43 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa on vaatteen istuvuus ja värikkyys! 🙂

 • Reply Salla huhtikuu 16, 2014 at 5:43 pm

  Mulla tärkeintä treenivaatteissa on pirtee väri! En ikinä haluis treenata pelkissä mustan värisissä vaatteissa ja motivaatiokin nousee kun on kivan väriset vaatteet 🙂

 • Reply Riikka huhtikuu 16, 2014 at 5:43 pm

  Tärkein kriteeri on ehdottomasti mukavuus, se että vaate tuntuu päällä mukavalta treenatessa. Ja onhan sekin tärkeää, että vaate näyttää päällä hyvältä, kivempi treenata (ja saa hurjasti energiaa treeniin) kun tietää näyttävänsä hyvältä 😉

 • Reply laura huhtikuu 16, 2014 at 5:45 pm

  Tärkeintä treenivaatteissa on se että ne päällä on hyvä olo! ei kiristä, paidan helma ei nouse tai housut tipu jalasta ja tietenkin saumat ei hankaa. Yhtä tärkeä tuohon hyvään oloon on se, että näyttää siellä kuntosalin peilistä itseni mielestä kivalle, eli vaatteet on mukavan näköisiä vaikka naama olisikin punainen ja hiukset sojottavat Eisnteinin lailla joka suuntaan. Lenkillä vaikka ei peilejä juuri vastaan tulekaan, niin kivat vaateyhdistelmät päällä on paljon mukavampi juosta. Värikkäät vaatteet luo omanlaista lisäenergiaa, mutta toisinaan musta-harmaa-lookki saa päälle toivotun agren, ainakin meidän äijäsalilla 😀

 • Reply Iida huhtikuu 16, 2014 at 5:46 pm

  Treenivaatteiden täytyy sopia väreiltään yhteen sekä olla mukavat ja hyvät päällä! 😀

 • Reply Sanna L. huhtikuu 16, 2014 at 5:47 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa on istuvuus. Treeni on pilalla jos vaatteita joutuu jatkuvasti korjailla tai jos jokin puristaa.
  Kiva arvonta! 🙂

 • Reply Tuuli huhtikuu 16, 2014 at 5:47 pm

  Ne värit on tärkein juttu!

 • Reply hansssu huhtikuu 16, 2014 at 5:48 pm

  Treenivaatteissa mulla ehdottoman tärkeetä on hyvä ja istuva materiaali ja pirteet värit antaa kummasti lisäboostia treeniin! 🙂

 • Reply snni huhtikuu 16, 2014 at 5:49 pm

  Tärkein kriteeri on ehdottomasti vaatteen käytännöllisyys! Vaatteen pitää olla mukava päällä, eikä se saa häiritä treeniä millään lailla. Onneksi nykyään on paljon käytännöllisiä, mukavan tuntuisia ja vielä kivannäköisiäkin treenivaatteita. 🙂

 • Reply Emilia huhtikuu 16, 2014 at 5:49 pm

  Tärkein treenivaatteiden kriteeri on laatu ja istuvuus 🙂

 • Reply Nimetön huhtikuu 16, 2014 at 5:51 pm

  Itselleni on tärkeintä treenivaatteita valittaessa, että ne tuo hyvät puolet omasta vartalosta esille, tuntuu mukavilta sekä ovat silmäänpistäviä väreiltään tai kuvioiltaan, jotta tuntuu tyylikkäältä vaikka olisi kuinka hiki otsassa! 😉

 • Reply Ida huhtikuu 16, 2014 at 5:51 pm

  Kolme tärkeintä kriteeriä treenivaatteissa mulla on:
  Värikkyys, hengitävyys ja hyvä materiaali ihoa vasten:)

 • Reply Nennu huhtikuu 16, 2014 at 5:53 pm

  Tärkeintä treenivaatteissa on se, että vaatteet hengittävät hyvin. Tietysti myös vaatteiden istuvuus ja se, miltä ne tuntuvat päällä 🙂

 • Reply Iida huhtikuu 16, 2014 at 5:54 pm

  Mulle tärkeintä on se miltä treenivaatteet tuntuu päällä. Pehmeä materiaali ja joustavuus on tärkeimmät!

 • Reply nini huhtikuu 16, 2014 at 5:55 pm

  Itselle tärkeintä on se, että treenikamat istuu hyvin ja on mukavat päällä (ei puristä mistään ja kangas on tarpeeksi laadukasta, hengittävää ja kosteutta hylkivää) ja tietenkin se että ne ovat myös mukavan näköiset ja väriset 🙂 Siitähän saa juurikin sitä lisämotivaatioo kun saa aina pukea ne hienot vermeet niskaan 😀

 • Reply Elli huhtikuu 16, 2014 at 5:55 pm

  Tärkeimpänä kriteerinä reenivaatteissa taitaa olla kuitenkin ulkonäkö, mutta heti sen jälkeen tunnustelen miltä vaatteet tuntuvat päällä. Reenihousuissa laatu on aika ratkaisevassa osassa, koska tippuvat ja löysyvät housut usein saavat mielen kärttymään reenatessa!

 • Reply violaa huhtikuu 16, 2014 at 5:55 pm

  Itse katson aina vaatteiden materiaalin, värin ja mallin. Paras materiaali on hengittävää, joustavaa, mutta silti tukevaa ja mukavan tuntuista päällä eikä todellakaan saisi kutittaa. Päällä mukavantuntuinen treenivaate lisää aina suoritustehoa ja motivaatiota. Värikkäät värit on treenivaatteissa must! Toki melkeinpä kaikki värit kelpaavat, mutta värikkäistä vaatteista saa inspiraatiota treeniin. On myös mukava erottua salilla ja olla ”väripilkku”, sillä tavalla voi saada muillekin salilla oleville mukavan mielen ja ehkä jopa inspata jotain henkilöä ostamaan myös värikkäitä vaatteita, jos tällä ei vielä ole! On kiva ostaa kaikkia erivärisiä vaateosia kuten esimerkiksi pinkit urheiluliivit, sininen toppi ja vaikka ihan mustat housut, sillä kaikki värithän eivät välttämättä sovi keskenään yhteen. Myös tällä hetkellä muodissa olevia lenkkareita voi yhdistää pirteänvärisiin treenivaatteisiin! Malli on tärkeä osa minkä vain vaatteen valitsemista. Aina pitää kokeilla vaatetta. Treenivaatteen pitäisi mielestäni olla rento, hieman löysä ja naisilla varsinkin hyvin istuva (tarkoitan ettei toppi esimerkiksi valu alaspäin rinnuksien kohdalla liikaa..:D). Ennenkaikkea korostan sanaa rento, sillä treenatessa liian tiukka toppi tai mikä tahansa vaate on epämukava. Liian lyhyt toppi tai ylipäätänsä paita voi joillekin koitua ärsyttäväksi. Itse pidän pitkistä paidoista, jotka eivät nouse ylöspäin esim. juostessa tai käsiä nostettaessa ylös.
  Huhhuh kauhea romaani, mutta toivottavasti sain avattua omat kriteerini tarpeeksi hyvin:-D

 • Reply inamaria huhtikuu 16, 2014 at 5:57 pm

  Tärkein kriteeri hmm… vaikea valita mukavuuden ja ulkonäön väliltä, mutta kyllä se mukavuus varmaan vie voiton!

 • Reply AnneK huhtikuu 16, 2014 at 5:58 pm

  Ehdottomasti vaatteiden tulee olla hyvät ja istuvat päällä, mutta myös ulkonäöllä on väliä. Yleensä sääntö, mitä värikkäämpi sen parempi, pääte treenivaatteita valittaessa!

 • Reply Katri Leinonen huhtikuu 16, 2014 at 5:59 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa on ekana hinta ja sen jälkeen väri ja merkki 🙂

 • Reply kowy huhtikuu 16, 2014 at 6:00 pm

  Treenivaatteissani tärkeintä on laadukkaat treenaamiseen sopivat materiaalit, mutta tärkeitä ovat myös piristävät värit ja hyvä istuvuus/malli.

 • Reply meri huhtikuu 16, 2014 at 6:00 pm

  Mulle tärkeintä urheiluvaatteissa on niiden laatu ja hengittävyys! On tosi olennaista, että liikkuessa vaatteet on nimenomaan sitä varten tehdyt, eikä itellä tulis kuuloonkaa juoksennella lenkkipoluilla rintsikat ja puuvillatoppi päällä 😀

 • Reply Milla huhtikuu 16, 2014 at 6:00 pm

  Ehdottomasti tärkeintä treenivaatteissa on niiden mukavuus päällä!

 • Reply henna huhtikuu 16, 2014 at 6:02 pm

  Tietysti treenivaatteiden täytyy olla mukavat päällä ja hengittävää materiaalia. Tykkään myös että on pirteitä värejä, jotka sopii toisiinsa, tulee energinen fiilis jo niistä 🙂

 • Reply Roosa huhtikuu 16, 2014 at 6:02 pm

  Minulle tärkeää urheiluvaatteissa on, että ne on mukavat päällä eivätkä häiritse treeniä. Parasta on kun on olo, että on lähes alasti, sillä treenivaatteet on niin mukavat 😀 Ja toki ulkonäkö kruunaa kaiken, uudet kivan näköiset ja istuvat treenivaatteet nostaa aina motivaatiota, kun on pakko päästä testaamaan uudet vaatteet 😉

 • Reply Amalia huhtikuu 16, 2014 at 6:02 pm

  Mun mielestä tärkeintä on vaatteem istuvuus! Eli siis ettei hierra tai kiristä jne. mistään.

  /ja aivan ihanan värisiä nää Björn Borgin vaatteet!! 🙂

 • Reply Sofia huhtikuu 16, 2014 at 6:02 pm

  Varmaan se, että urheiluvaatteissa on mukava olla!:)

 • Reply Huuugo huhtikuu 16, 2014 at 6:03 pm

  Tärkeää treenivaatteissa on istuvuus ja se, että ei kiristä. Väriä saa olla, niin on kiva treenata ja kehtaa sit ähkiä hiki hatussa salilla/lenkillä, kun ulkoasu on kunnossa!

 • Reply johannna huhtikuu 16, 2014 at 6:03 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteissa on se, että ne istuu hyvin ja tuntuu hyvältä päällä 🙂 ja tietysti että ne näyttää hyvältä 😉

 • Reply Kaisu huhtikuu 16, 2014 at 6:04 pm

  Ehdottomasti mukana! Uusille treenivaatteille on käyttöä!

  Mä en oikein muuta liikuntaa harrasta, kuin lenkkeilyä ja tanssia muutaman kerran viikossa. Eli mulle tärkeintä treenivaatteissa on istuvuus, sekä, että ne ovat aika tiukkoja (tanssissa on tärkeää, että kropan linjat näkyvät) tottakai söpöt ja räikeät värit ovat plussaa! 🙂

  • Reply Malle huhtikuu 17, 2014 at 12:35 am

   Tärkeintä on mukavuus. Vaatteen täytyy tuntua hyvältä päällä ja mahdollistaa urheilu ilman vaateongelmia

 • Reply Riikka huhtikuu 16, 2014 at 6:04 pm

  Tärkeintä itselleni on ehkä se, miltä materiaali tuntuu ja miten vaatteet istuvat päälle. Ja tietty värit on aina plussaa! 🙂

 • Reply Hempula huhtikuu 16, 2014 at 6:04 pm

  Ehdottomasti tärkeimmät kriteerit ovat mukavuus ja istuvuus. 🙂

 • Reply Elina huhtikuu 16, 2014 at 6:07 pm

  Mulle ehdottomasti tärkeintä on se että vaatteet istuu päällä, ovat huomaamattomia treenatessa. Suuri plussa tulee kivoista väreistä.

 • Reply janinad huhtikuu 16, 2014 at 6:09 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa on ehdottomasti mukavuus ja se kuinka hyvin vaate hengittää. Sekä tietysi ulkonäkö 🙂

 • Reply Jonna huhtikuu 16, 2014 at 6:09 pm

  Ehdottomasti vaadin sitä, että vaate on mukava päällä! Tietenkin on aina kivempi jos se näyttääkin hyvältä, mutta kyllä silti mukavan tuntuisessa asussa/vaatekappaleessa on mukavampi urheilla! 🙂

  Ei se ulkonäkö ole kaiken a ja ö 😉 Vaikka tärkeä sekin 🙂

 • Reply nella huhtikuu 16, 2014 at 6:10 pm

  Mä pidän treeni vaatteita valitessa tärkeimpänä niiden materiaalia (hengittävät, ei liian tiukkoja…) ja onhan se värikin yks iso juttu!:)
  toivottavasti nyt kerrankin arpaonni suosii…!<3:)

 • Reply Vilmi huhtikuu 16, 2014 at 6:10 pm

  Mulle tärkein kriteeri on se, että vaatteet on jollain tavalla insiproivan spesiaalit ja näyttää tosi kivalta! Myös istuvuus ja materiaali on tietenkin tärkeitä, jotta treenaaminen tuntuu hyvältä ja helpolta 🙂

 • Reply Liisa huhtikuu 16, 2014 at 6:11 pm

  Hyvin istuvat shortsit !!!

 • Reply Tiina huhtikuu 16, 2014 at 6:11 pm

  Mahtava arvonta! Mulle tärkeintä treenivaatteiden valinnassa on se, että todella tykkään niistä ja ne tuntuvat hyvältä. Treenimotivaatiokin katoaa jos on epämiellyttävät vaatteet. 🙂

 • Reply Aznu huhtikuu 16, 2014 at 6:13 pm

  Ehdottomasti mukavuus, etteivät treenivaatteet hierrä, purista tai muuten häiritse itse treeniä.

 • Reply Nelli huhtikuu 16, 2014 at 6:14 pm

  Mulle tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa on niiden ulkonäkö – tykkään varsinkin pastellin värisistä ja värikkäistä yksilöistä! Totta kai vaatteiden pitää olla kuitenkin myös hyvin istuvat ja sopivan rennot. En yhtään tykkää esim. mistään supertiukoista topeista, joita pitää koko ajan olla vetämässä alas treenin aikana.

 • Reply helena huhtikuu 16, 2014 at 6:14 pm

  Tärkeintä on varmaan käytännöllisyys; se mitä materiaalia treenivaatteet on ja miltä ne tuntuu päällä ja miten toimivat erilaisessa käytössä. Arvostan kun treenivaatteet kuivuvat nopeasti, eivät hierrä ja pakko myös sanoa, että näyttävät hyvältä! 🙂

 • Reply Miiu huhtikuu 16, 2014 at 6:15 pm

  Tärkeintä urheiluvaatteissa on sopiva istuvuus. Ettei vaatteet putoa päältä tai ole liian kireät. Ja kivat värit on aina plussaa 😉

 • Reply Roosa huhtikuu 16, 2014 at 6:15 pm

  Jos pitää valita vaan yks, niin istuvuus. Treenivaatteiden täytyy istua mun päälle hyvin silleen, että ne tuntuu mukavalta päällä ja yleensä sillon ne näyttää ulkosestikkin hyvältä ja hyvin istuvilta. =)

 • Reply mjai huhtikuu 16, 2014 at 6:16 pm

  Mukavuus ja käytännöllisyys ja tietty värit 😀

 • Reply Viivi huhtikuu 16, 2014 at 6:16 pm

  Mulle tärkein kriteeri treenivaatteiden valinnassa on laadukas materiaali. Treenivaatteita tulee pestyä ahkerasti, joten on tärkeää että ne pysyvät kauniina useasta pesukerrasta huolimatta. Toisena vähän pinnallisempana kriteerinä on tietenkin herkulliset värit, ne antavat potkua treeniin 😀

 • Reply Mandi huhtikuu 16, 2014 at 6:16 pm

  Mukavuus ja käytännöllisyys ennen kaikkea myös treenivaatteissa! Tietenkin myös kaunis ulkonäkö vaikuttaa valintapäätökseen 🙁

 • Reply Silja Koivulampi huhtikuu 16, 2014 at 6:19 pm

  Tärkeintä mulle treenivaatteiden valinnassa on ehdottomasti mukavuus! Ei oo kiva jos trikoot hiertää jostaki kohtaa tai kengät saa kannat rakkuloille!

 • Reply Hanna huhtikuu 16, 2014 at 6:20 pm

  Mulle tärkein on just se, et miltä näyttää omiin silmiin ja miten istuu mun päällä. Tykkään värikkyydestä ihan sikana, värit tuo mulle hirveesti energiaa. Ja myös täydellinen istuvuus tuo enempi motivaatiota treeniin, kun oikeat kohdat kropasta korostuu. Tykkään siis näyttää hyvältä omaa itseäni ajatellen! On kiva kahtella itteensä peilistä, kun lihas pullistelee ja näyttää muutenkin perhanan kivalta näteis ja toimivis vaatteis! Ja se myös luo itsevarmuutta, jos huomaa joidenkin katselevan mun asustusta (tai treeniä) 😀 oli se hyvässä tai pahassa, mut ainakin tiedän kiinnittäväni huomiota. Onko outoo? Just ihastuin noihin tummiin shortseihin mitkä sulla on päällä. Niin ihanat ja niin on myös nuo seepraiset liivit, varmaan ostan kesäksi jollen nyt arvonnasta nappaise voittoa! 🙂

 • Reply Suvi huhtikuu 16, 2014 at 6:26 pm

  Ehdottomasti tärkeintä on tuotteen laatu ja istuvuus. Värit on toki plussaa! Treenivaatteet on nykyään niin mukavia päällä, ettei haluttaisi käyttää enään muita vaatteita ollenkaan!

 • Reply Lauravaan huhtikuu 16, 2014 at 6:29 pm

  Mulle urheiluvaatteiden tärkeimmät ominaisuudet on istuvuus ja käytännöllisyys. Ei ole mitään kamalampaa kuin yrittää vaikkapa lenkkeillä liian isoissa ja valuvissa housuissa, liian pitkillä lahkeilla tai vastaavasti jostain kohti kiinnaavissa vaatteissa. Laatu on myös tärkeää, koska urheiluvaatteen pitää kestää käyttöä ja PESUA. Opiskelijana vaan hinta on yleensä rajoittava tekijä ja suosin alennuksia.

 • Reply Mmmia huhtikuu 16, 2014 at 6:30 pm

  Tosi kivat uudet reenivaatteet ja tosi kiva kisa! 🙂
  Istuvuus on mun mielestä tosi tärkeää. Vaatteet ei saa puristaa eikä hiertää mutta ei myöskään saa tippua päältä. Juostessa on inhottava jos housuja täytyy koko ajan nostaa tai paitaa laskea. :/

 • Reply sara huhtikuu 16, 2014 at 6:30 pm

  Mulle se tärkein kriteeri on sitten loppujen lopuksi se vaatteen istuvuus. En halua, että vaatteet häiritsee treeniä millään tavalla, vaan paita pysyy paikallaan ja housuja ei tarvitse repiä ylöspäin 🙂

 • Reply Enj huhtikuu 16, 2014 at 6:30 pm

  Itse arvostan treenivaatteissa laatua ja kivoja värejä 🙂 !

 • Reply Hanna huhtikuu 16, 2014 at 6:31 pm

  Tärkeintä on se, että treenivaatteista saa virtaa ja energiaa eli värikkäät, hyvin istuvat treenireleet, missä tulee sporttinen olo!

 • Reply TanjaL huhtikuu 16, 2014 at 6:33 pm

  Tärkeintä on ehdottomasti treenivaatteiden istuvuus! Mikään ei ole niin inhottavaa kuin huonosti istuvat treenihousut, jotka ei pysy kunnolla päällä ja hiertää. Tällöin tulee turhaan keskityttyä liikaa treenin ulkopuolisiin asioihin ja rauta ei nouse kunnolla. Ja tottakai pirteät värit pitää mielen virkeänä ja kunnon korkealla 😉

 • Reply Annanen huhtikuu 16, 2014 at 6:33 pm

  Olen näinä päivinä ihan höpsönä treenivaatteisiin – kivannäköisiä on kaikkialla! Tärkeintä niissä on istuvuus. Tykkään myös kirkkaista väreistä. Etenkin juoksukengissä- ja housuissa tärkeää on laadukkuus ja mukavuus, sillä ne ovat käytössä päivittäin.

 • Reply Anna huhtikuu 16, 2014 at 6:33 pm

  Itselleni tärkeintä treenivaatteissa on istuvuus ja kankaan laatu. Kankaan pitää olla kevyttä ja hengittävää sekä kuivua nopeasti. Istuvuudella en tarkoita vain tiukkoja vaatteita, ihania löysiä toppejakin löytyy, mutta mistään ei saa jäädä kangas ruttuun hankaamaan ja hankaloittamaan treeniä.

 • Reply Mmmia huhtikuu 16, 2014 at 6:33 pm

  Tosi kivat uudet treenivaatteet ja tosi kiva kisa! 🙂

  Mun mielestä on tärkeää vaatteiden istuvuus. Ne ei saa painaa eikä hiertää, eikä myöskään tippua päältä. Esimerkiksi juostessa on inhottavaa jos housuja joutuu koko ajan nostamaan tai paitaa laskemaan.

 • Reply Ilona ahlgren huhtikuu 16, 2014 at 6:34 pm

  Mukana!

 • Reply Hidi huhtikuu 16, 2014 at 6:36 pm

  Rakastan iloisen värikkäitä ja pirteitä treenivaatteita! 🙂 Niillä on 100% piristysvaikutus ja ne tuovat lisäboostia jokaiseen treeniin. Hyvänä kakkosena seuraa merkkiuskollisuus ja hengittävä materiaali.

 • Reply Kielo huhtikuu 16, 2014 at 6:38 pm

  Mulle tärkeintä on, että ne on kivan näköisiä ja tuntuu hyvältä päällä! 🙂

 • Reply JohannaL huhtikuu 16, 2014 at 6:38 pm

  Mun mielestä tärkeintä on, että treenivaate on mukava päällä eikä aina tartte olla korjailemassa tai nykimässä. Plussaa on tietysti ulkonäkö- räväkät värit ja kuviot on mahtava piristys lenkkipolulla!

 • Reply allu huhtikuu 16, 2014 at 6:39 pm

  Treenivaatteita valitessa tärkeimmät kriteerini ovat: mukavuus, miten vaate istuu päälle ja ulkonäkö 😉

 • Reply Sara huhtikuu 16, 2014 at 6:41 pm

  Mulla tärkeintä treenivaatteissa on se, että ne istuvat hyvin ja tuntuvat hyviltä myös liikkuessa, ettei ihan koko aikaa tarvitse olla korjaamassa. Lisäksi rakastan värikkäitä vaatteita, erityisesti treenivaatteissa, vähän väriä treeniin! 😉

 • Reply Reetta huhtikuu 16, 2014 at 6:42 pm

  Ehdottomasti käytännöllisyys, mukavuus sekä ulkonäkö 🙂

 • Reply Viivi huhtikuu 16, 2014 at 6:44 pm

  Itse valitsen treenivaatteeni usein liikaa ulkonäön perusteella. Lähiaikoina olen kuitenkin alkanut kiinnittää huomiota myös vaatteiden laatuun ja istuvuuteen (housut olen aina valinnut hyvin, mutta liivit ja paidat vähän hutaisten.) Tietysti myös hinnalla on osansa valinnassa 🙂

 • Reply Johanna huhtikuu 16, 2014 at 6:44 pm

  Laatu, mukavuus ja väri on tärkeimmät asiat 🙂

 • Reply sofia huhtikuu 16, 2014 at 6:46 pm

  Vaatteiden täytyy olla mukavat ja kevyet päällä! 🙂 Myös ulkonäöltään kivat! 😀

 • Reply Meri huhtikuu 16, 2014 at 6:47 pm

  Mun mielestä urheiluvaatteissa tärkeintä on, että ne ovat mukavia ja joustavia päällä. Lisäksi arvostan urheiluvaatteissa kestävyyttä, sitä että ne näyttävät useiden pesukertojenkin jälkeen hyviltä. Tietysti myös vaatteiden värikkyys ja muodikkuus tuovat urheiluun lisää motivaatiota.

 • Reply Sonja huhtikuu 16, 2014 at 6:47 pm

  Ite oon ”materiaali-urheilija”, eli ulkonäkö on vaatteiden valinnassa number one 😀 mutta ei mikään vaate lähe tän tytön mukaan jos vaatteet ovat tunkkaiset, eli eivät hengitä hyvin tai istuvuus on huono.

 • Reply essi huhtikuu 16, 2014 at 6:47 pm

  Mulle tärkein kriteeri on, että treenivaatteet tuntuvat hyvältä päällä. Ei tärkeintä ole näyttää mahdollisimman hyvännäköiseltä treenatessa.

 • Reply Jenni huhtikuu 16, 2014 at 6:48 pm

  Mukana ollaan! 🙂

 • Reply Roosa huhtikuu 16, 2014 at 6:48 pm

  Ehdottomasti vaatteen mukavuus! Ostan yleensä vain teknisiä vaatteita, sillä ne ovat kaikista joustavimpia ja siten mukavia päällä. 🙂

 • Reply Julia I. huhtikuu 16, 2014 at 6:48 pm

  Ompas kiva arvonta! 🙂 Itselleni tärkein kriteeri treenivaatteiden suhteen on laatu, on tärkeää että vaatteet hengittävät ja ovat mukavat treenatessa. Toivottavasti arpaonni suosisi! 🙂
  – Julia I.

 • Reply Jenni huhtikuu 16, 2014 at 6:53 pm

  Minulle treenivaatteissa tärkeintä on hyvä istuvuus, eli että vaatteissa pystyy hyvin liikkumaan joka suuntaan ja että vaatteet on suht kireitä sillä siitä saa lisämotivaatiota treeniin 😉 plussaa on tietenkin kirkkaat värit ja tykkään vaatteista joista näkee että mikä brändi on kyseessä, niinkun esim björn borgin useista vaatteista näkee 🙂

 • Reply Henski huhtikuu 16, 2014 at 6:54 pm

  Tosi makeita vaatteita!
  Toki mukavuus, istuvuus ja hyvä materiaali ovat tärkeitä treenivaatteissa, mutta ylitse kaiken on raikkaan pirteät värit, jotka innostaa viemään treenivaatteita ”ulkoilemaan”! Lenkkeilyintoni vähintäänkin tuplaantui, kun ostin ihanan värikkään Adidaksen kuoritakin, samoin salivaatteissa värit tekee treenistä paremman 🙂 Björn Borgin värikkäät treenivaatteet siis todellakin tulisi kovaan käyttöön täällä!

 • Reply vaahtera huhtikuu 16, 2014 at 6:56 pm

  No tietysti se että ne on käytännöllisiä, mutta värit on myös kaiken a ja o. Mikään ei piristä niin paljon kun pirteen väriset urheilukamppeet!

 • Reply HannaK huhtikuu 16, 2014 at 6:56 pm

  Tärkein juttu treenivaatteessa on käytännöllisyys ja materiaalin hengittävyys, mutta myös ulkonäöllä on merkitystä. Olen siinä mielessä välineurheilija, että tykkään raikkaan värikkäistä treenivaatteista, jotka tuovatkin motivaatiota ihan uudella tavalla. 🙂

 • Reply anna huhtikuu 16, 2014 at 6:57 pm

  tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa on ehdottomasti laatu. ostan ainoastaan kunnon tuotteita, jotka myös kestävät. toinen kriteeri on ulkonäkö, on kiva että vaatteet on hyvän näköisiä.

 • Reply Minna Maaria huhtikuu 16, 2014 at 6:58 pm

  Mulle tärkein kriteeri treenivaatteissa on se, että ne tuntuu ja näyttää hyvältä päällä! Tykkään värikkäistä juoksukengistä ja -takeista. 🙂

 • Reply Silvia huhtikuu 16, 2014 at 6:58 pm

  Mulle tärkein asia on se tietenkin että ne tuntuu hyvältä päällä ja on hengittävät. mutta tottakai myös sillä että ne on hyvän näköset on tosi kiva juttu ja tsemppaava vaikutus treeneihin!

 • Reply AP huhtikuu 16, 2014 at 7:01 pm

  Treenivatteisa tärkeintä on sekä mukavuus että ulkonäkö – koen, että kun salin peilistä katsoo edes suht koht fitin näköinen tyyppi, tuntuu että treenaamisesta on ehkä ollut edes vähän hyötyä!

 • Reply Minni huhtikuu 16, 2014 at 7:01 pm

  Mulle tärkeintä treenivaatteissa on että vaatteet tuntuu hyvältä päällä ja istuu hyvin. Eli ei kiristä tai ettei joudu nykimään esimerkiksi toppia koko ajan alaspäin, mikään ei oo ärsyttävämpää! 😀 Kumpa arpaonni suosis 🙂

 • Reply jenni huhtikuu 16, 2014 at 7:02 pm

  Käytännöllisyys, mukavuus ja ennen kaikkea värikkyys!

 • Reply siljakatariina huhtikuu 16, 2014 at 7:07 pm

  Minulle tärkein kriteeri on istuvuus ja mukavan tuntoiset, myös hyvältä näyttävät vaatteet ovat plussaa 🙂

 • Reply Erika huhtikuu 16, 2014 at 7:07 pm

  ehdottomasti mukavuus eli mistään paikasta ei saa puristaa tai olla muuten epämukavan tuntunen. Myös tietenki omaa silmää miellyttävät värit on plussaa! 🙂

 • Reply Hemppa huhtikuu 16, 2014 at 7:08 pm

  Itselleni tärkeitä seikkoja ovat a. laatu b. mukavuus päällä ja c. ulkonäkö! Laadukkaat vaatteet kestävät käytössä pidempään ja tukevat sieltä mistä pitää! Vaatteet eivät saa puristaa, vaikka ovatkin tukevat, myös liikkuvuuden pitää olla hyvä! Vaatteiden kaunis ja pirteä ulkonäkö ovat aina plussaa, etenkin värit ovat minulle tärkeitä 🙂

 • Reply nanna huhtikuu 16, 2014 at 7:10 pm

  Tärkein kriteeri on ehdottomasti mukavuus. Vaatteen täytyy istua hyvin ja saumat eivät saa painaa. Lisäksi värikkäät vaatteet salilla tuo energiaa treeniin 🙂

 • Reply Nepa huhtikuu 16, 2014 at 7:11 pm

  Ehdottomasti pirteät värit on mulle se ehdoton juttu! Jos masistelee esim salille lähtöä niin kummasti tulee uudenlaista virtaa kun tietää voivansa pukeutua pirteästi.

 • Reply saara huhtikuu 16, 2014 at 7:12 pm

  Hengittävä ja laadukas materiaali, ei hankaavia saumoja, pirteet värit ja hyvä istuvuus 🙂

 • Reply HannaB huhtikuu 16, 2014 at 7:13 pm

  Ihana arvonta ja mitä herkkuvärejä noissa treenivaatteissa! 🙂
  Kyllä hyvät ja laadukkaat materiaalit ovat yksi tärkeimmistä kriteereistä 🙂

 • Reply Anskuuu huhtikuu 16, 2014 at 7:13 pm

  Ehdottomasti materiaali, istuvuus ja värikkyys 🙂

 • Reply Roosa huhtikuu 16, 2014 at 7:15 pm

  Ehdottomasti se, että treenivaatteet ovat hyvän tuntuset päällä ja kivannäköisiä! 🙂

 • Reply Sooy huhtikuu 16, 2014 at 7:15 pm

  Ehdottomasti kivat kirkkaat värit! 🙂 piristävät treeniä 100%!

 • Reply Tiinana huhtikuu 16, 2014 at 7:17 pm

  tärkein kriteeri on ehdottomasti mukavuus, eli treenivaatteet ei saa puristaa tai hangata mistään. ulkonäöllä on merkitystä myös, koska kyllähän silmää miellyttävät vaatteet tuo lisää motivaatiota treenaamiseen 🙂

 • Reply meri huhtikuu 16, 2014 at 7:17 pm

  Vaatteen malli on minulle tärkein kriteeri treenivaatetta valitessa! 🙂

 • Reply steffi huhtikuu 16, 2014 at 7:18 pm

  Tärkein kriteeri on tietenkin mukavuus! 🙂 hyvin istuvat vaatteet takaavat hyvän treenit ja ettei pikkuseikat häiritse turhaan. Toinen asia on vaatteiden värikkyys: tylsää treenata jos peilistä katsoo takaisin vaan mustiin vaatteisiin pukeutunut, piristää mukavasti jos on neonpinkki toppi ja siniset shortsit vaikkapa. 🙂

 • Reply Ässä huhtikuu 16, 2014 at 7:19 pm

  Tärkein kriteeri on ehdottomasti vaatteiden istuvuus! Mikään ei oo inhottavampaa, kun kiskoa ja repiä vaatteita joka suuntaan kesken reenien. Toki materiaali on myös erityisen tarkkailun kohteena treenivaatteita ostaessa. Kirkkaat ja mieluisat värit on plussaa ja ne antaa kivasti pientä lisämotivaatiota reenailuun! 😉

 • Reply hippu huhtikuu 16, 2014 at 7:19 pm

  Mukava istuvuus, ja tietysti kaunis ulkonäkö!:)

 • Reply nenna huhtikuu 16, 2014 at 7:20 pm

  Tärkeintä on ehdottomasti mukavuus, mutta myös materiaali. Yläosat saa olla hengittäviä ja löysiä, alaosa mieluiten sitten taas tiukkaa ja teknistä matskua!

 • Reply Salla huhtikuu 16, 2014 at 7:21 pm

  Treenivaatteissa sekä toimivuus että tietysti ulkonäkö (=värit ja hyvännäköiset matskut) on ehdottoman tärkeitä! Tällä hetkellä erityisesti neonkeltainen ja violetti toimii sekä toimivuudessa kaikenlaiset kompressiovaatteet ja hengittävät vaatteet.

 • Reply Minna P huhtikuu 16, 2014 at 7:21 pm

  Toimivuus ja mukavuus. Lisäksi onhan se kiva, että ne on hyvännäköiset.

 • Reply Laura huhtikuu 16, 2014 at 7:22 pm

  Moikka!

  Mun treenivaatteiden valinnassa on erityisen tärkeää se, että vaatteet ovat hyvälaatuisia, ja kestävät kaikenlaiset treenit esim. Tangolla tehtynä ilman, että alkavat purkautua (mulla yhdet housut purkautuneet heti ekassa treenissä, kun tein tangolla maastavetoa ja kulmasoutua…). Iloiset ja pirtsakat värit treenivaatteissa saa mun mielen aina paranemaan, kun ne laittaa päälle, joten värit on ehdottoman tärkeitä! 😉
  Lisäksi treenitoppien/paitojen on ehdottomasti oltava sopivan pitkiä, etteivät nouse kesken treenin ja ole ns. Huonosti päällä. Treenirintsikoilta odotan jämäkkyyttä ja tukevuutta, silloin ne tuntuvat kaikista parhaimmalta päällä.

 • Reply Emmi huhtikuu 16, 2014 at 7:23 pm

  Treenivaatteet saavat olla hyvin istuvat ja tällöin hengittävyys on mielestäni tärkein ominaisuus. Kun treenaa miltei päivittäin on mukava, ettei vaatteita tartte välttämättä joka treenin jälkeen pestä. 🙂

 • Reply satuliini huhtikuu 16, 2014 at 7:24 pm

  Tärkeintä on ehdottomasti käytännöllisyys ja kestävyys. Treenivaatteissa pitää olla helppo olla ja hyvä fiilis! Treenivaatteiden pitää olla yksi syy lähteä treenaamaan. On mahtavaa piristää itseään ja treenikavereita värikkäillä, kivannäköisillä vaatteilla 🙂 Varsinkin kun arkivaatteissa ei niinkään värejä osaa käyttää…

 • Reply Laura huhtikuu 16, 2014 at 7:27 pm

  Onpas kiva kilpailu, koska treeni on alkanut taas maistumaan mullekkin piiitkän tauon jälkeen! Mulle tärkeintä treenivaatteita valitessa (niin tyhmältä kun se kuulostaakin), on ulkonäkö! 😀 sitten sen jälkeen tietysti kaikki muut ominaisuudet, kuten istuvuus ja hengittävyys, laatua unohtamatta.

 • Reply Anu Elina huhtikuu 16, 2014 at 7:27 pm

  Hyvänlaatuisia treenivaatteita on useissa urheilukaupoissa, mutta se mikä minuun eniten iskee, on treenivaatteiden ulkonäkö. 😀 Ei siis sen takia, että ”kääk pakko näyttää ihan sikahyvältä treenatessa”, vaan siitä oikeasti tulee itselle parempi fiilis, kun saa pukeutua kivoihin vaatteisiin MYÖS salilla. Mukavuus toki ennen kaikkea. Itselleni tulee myös usein treenimotivaatiotakin, kun ostan uusia kivoja treenivaatteita. Tekee mieli käyttää niitä, joten pakkohan se on sitten raahautua salille. 😉

 • Reply Nimetön huhtikuu 16, 2014 at 7:27 pm

  Hyvät ja tukevat treeniliivit, sanoo täältä suhteellisen isorintainen kaveri. 😉

 • Reply Sni huhtikuu 16, 2014 at 7:28 pm

  Treenivaatteissa mulle on tärkeintä hyvät helposti kuivuvat materiaalit, sopiva istuvuus ja tietenkin pirtsakka värikäs ulkonäkö. Treenivaatteissa revittelen väreissä tosi paljon enemmän kuin normipukeutumisessa, mikä tuo oman kivan lisänsä treenifiilikseen 🙂

 • Reply Miia huhtikuu 16, 2014 at 7:30 pm

  Mulle on tärkeetä että vaatteet on hyvin hengittäviä, ja noh ei siitä hyvästä ulkoasusta/pirtsakasta väristäkäön ole haittaa! 😀

 • Reply Vilma huhtikuu 16, 2014 at 7:30 pm

  Vaatteiden laatu on ensimmäinen asia johon kiinnitän huomiota. Tuntuu hyvältä ja hieman pehmoselta päällä, missä on hyvä olla. Myös vaatteet saa hieman tuoda ryhdikkyyttä eli saa olla joko tiukkaa tai hieman löysää 🙂 Mutta tärkein on se vaatteen laatu, että se on mielyttävä päällä.

 • Reply tuuli huhtikuu 16, 2014 at 7:31 pm

  ehdottomasti tärkeintä on vaatteiden mukavuus. kuiva- sekä herkkäihoisena epämiellyttävät materiaalit ja paksut saumat on ehdoton ei.

 • Reply linda huhtikuu 16, 2014 at 7:32 pm

  Värit reenivaatteissa on aina hyvästä

 • Reply Elliina huhtikuu 16, 2014 at 7:32 pm

  Mulle tärkeintä treenivaatteita valitessa on se, että vaatteet on sekä hyvän tuntusia ja mukavia päällä, että myös näyttää hyvältä. Silloin on kiva treenata, kun päällä on vaatteet, jotka miellyttää silmää, mutta ei myöskään kiristä ja kinnaa mistään 🙂

 • Reply Pinja huhtikuu 16, 2014 at 7:33 pm

  Treenivaatteita valitessa tärkein kriteeri on hengittävyys, ja se että vaate näyttää hyvältä päällä. Kirkkaat värit vaatteissa myös antaa ainakin mulle energiaa, ja mielelläänhän sitä julkisesti lenkkeilee tai ahertaa kuntosalilla siisteissä kuteissa! 🙂

 • Reply Kreeta huhtikuu 16, 2014 at 7:33 pm

  Vau mikä arvonta!
  Itselleni treenivaatteissa tärkeää, että vaatteet ovat kohtuullisen tiukat ja istuvat, mutta ei kuitenkaan ahdistavat taikka ”inhottavat” hikoillessa. Ja värikkyys treenivaatteissa on vain plussaa, haha!

 • Reply Laura huhtikuu 16, 2014 at 7:35 pm

  Ehdottamasti ykkönen on istuvuus ja mukavuus päällä! Treenatessa ei saa olla epämukavat vaatteet 😀 Kyllä myös ulkonäkö vaikuttaa. Tiukat vaatteet lisäävät motivaatiota 😀

 • Reply sannaaa huhtikuu 16, 2014 at 7:37 pm

  Ehdottomasti kivat värit on tärkeintä ja tottakai että ovat mukavat päällä 🙂 ja sun värit treeni vaatteissa on ihan MUST HAVE! 😉

 • Reply Emmi huhtikuu 16, 2014 at 7:37 pm

  Treenivaatteet täytyy ehdottomasti olla mukavat ja istuvat päällä, mutta koska muuten vaatetyylini on hillitty tykkään urheillessa käyttää värikkäitä vaatteita, joten värikkyys treenivaatteissa on ihanaa!! 🙂

 • Reply tuuli huhtikuu 16, 2014 at 7:37 pm

  treenivaatteita valittaessa tärkeintä on tietysti se, että vaatteet hengittää ja joustaa! myös ulkonäöllä on väliä, ja pirtsakan väriset vaatteet lisäävät treenimotivaatiota! 🙂

 • Reply jenna huhtikuu 16, 2014 at 7:37 pm

  Ehdottomasti vaatteiden istuvuus on tärkeintä minulle:)

 • Reply Milena huhtikuu 16, 2014 at 7:39 pm

  Treenivaatteita valitessani tärkein kriteeri on se, että vaatteet tuntuvat hyvältä päällä ja istuvat hyvin. Hiertävissä ja epämukavissa vaatteissa treenaaminen ei ole mitään herkkua. Kivoista kuoseista ja leikkauksista saa aina tietty plussaa. 🙂

 • Reply Ilona huhtikuu 16, 2014 at 7:40 pm

  Ensin aina tietenkin silmä osuu ulkonäköön. Pidän kirkkaista väreistä treenivaatteissa ja -välineissä, sillä ne jotenkin piristävät päivää ja kannustavat jaksamaan. 😀 Myös istuvuus on todella tärkeä seikka (tätä ei tarvitse selitelläkään). Lisäksi olen sitä mieltä, että treenivaatteisiin ei ehkä kannata sijoittaa loputtoman suuria summia rahaa, sillä loppujen lopuksi niitä vaatteita käytetään hikoilemiseen ja kovaan kuntoiluun… Joten edullinen hinta on aina plussaa!

  Ihana arvonta!! Innostuin kovasti tästä kilpailusta, kun muistin sen postauksen missä sulla oli se ihana björn borgin reppu!! Saisikohan niitä Suomen liikkeistä… 🙂

 • Reply Anne huhtikuu 16, 2014 at 7:41 pm

  Täydellinen istuvuus! 🙂

 • Reply Pinja huhtikuu 16, 2014 at 7:42 pm

  Mulle tärkeetä reenivaatteissa on tottakai kestävä laatu, mutta myös pirtsakat värit ja kuvioinnit tuovat kummasti lisää motivaatiota reeniin! Nuo björnborgin vaatteet taitavatkin täyttää siis kaikki kriteerini 😀

 • Reply memmi huhtikuu 16, 2014 at 7:42 pm

  Kyllä mä sanosin et se materiaali ja laatu on melkeinpä tärkeintä. Vaikka välillä kyllä tekis mieli valita kaikki värin perusteella, tällane välineurheilija ku välillä oon 😀 Loppujen lopuks on kuitenki kivempi olla vaatteissa, jotka tuntuu hyvältä, eikä niin että ne vaatteet näyttää hyvältä, muttei tunnu hyvältä päällä!

 • Reply TIIA huhtikuu 16, 2014 at 7:43 pm

  Tärkeintä on istuvuus, että ei treenatessa häiritse tai tunnu inhottavalta! Ja tietysti se että vaate hengittää. 🙂

 • Reply Henna huhtikuu 16, 2014 at 7:43 pm

  Vaikka tyylikkäät treenivaatteet houkuttelevat aina, on treenivaatteissa kuitenkin tärkeintä ehdottomasti mukavuus! Mielestäni hyvin istuvat, rennot vaatteet, jotka samalla myös tarvittaessa ovat tukevat, parantavat sekä urheilusuoritusta että motivaatiota.

 • Reply J-R huhtikuu 16, 2014 at 7:44 pm

  Tärkein kriteeri on ehottomasti rentous! Tykkään suht. löysistä treenivaatteista, vaikea nähdä itselläni vartalonmyötäistä toppia ja housuja yhtäaikaa päällä.

 • Reply nanette huhtikuu 16, 2014 at 7:44 pm

  Minulle tärkein kriteeri treenivaatteissa on mukavuus. Että ne istuvat hyvin, ovat materiaaliltaan mukavan tuntuiset ihoa vasten ja kangas on hengittävää. Tärkein vaate istuvuudeltaan ja mukavuudeltaan on urheilurintsikat, jos ne ei istu ja ovat muutenkin epämukavat niin ei tule kyllä yhtään mitään.

 • Reply Milla huhtikuu 16, 2014 at 7:47 pm

  Apua, yks kriteeri vaan?? Kai se on sitten se mukavuus, huonosti istuvissa tai muuten epämukavissa vaatteissa ei tee mieli treenata! Mutta kyllä mä katson sitä vaatteen ulkonäköäkin aika tarkkaan. Urheiluvaatteet saa olla mukavan värikkäitä!

 • Reply Rosku huhtikuu 16, 2014 at 7:47 pm

  Mukavuus, ulkonäkö ja materiaali ratkaisevat treenivaatteiden valinnassa.

 • Reply Reetta Hallila huhtikuu 16, 2014 at 7:48 pm

  Mulle treenivaatteissa on ehdottomasti tärkeintä hyvä istuvuus! Esim. juostessa ja salilla epämukavat ja hiertävät vaatteet tekevät epämukavan olon eikä liikeradat suju luontevasti. Olis aivan SUPERMAHTAVAA voittaa björn borgin lahjakortti, heidän treenivaatteensa kun ovat niin upeita! Terv. värikkäitä treenivaatteita rakastava superliikkuja 😉

 • Reply Jossu huhtikuu 16, 2014 at 7:49 pm

  Värikkäät treenivaatteet tuovat iloa ja motivaatiota omaan treeniin. Treenivaatteiden on oltava myös keposia ja niiden pitää tuntua hyvältä, sellaisilta että niissä voi hengailla vaikka arkena! Värikkäät treenivaatteet houkuttelevat kaiken lisäksi liikkumaan, etenkin näin kesän kynnyksellä 🙂

 • Reply Jultsi huhtikuu 16, 2014 at 7:49 pm

  Tärkeimmät kriteerit treenivaatteita valitessa on varmaankin tottakai vaatteen ulkonäkö ja se, että se istuu hyvin. 🙂 Ja mielestäni treenivaatteet saavat olla värikkäitä!

 • Reply Jenni huhtikuu 16, 2014 at 7:50 pm

  Itselleni tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa on se, että ne päällä on hyvä treenata! Teknisesti toimivat ja värikkäät treenivaatteet on itselle se juttu! 🙂

 • Reply Tarkku huhtikuu 16, 2014 at 7:50 pm

  Hengittävyys! Inhoon vaatteita jotka ei hengitä 🙂

 • Reply Annika huhtikuu 16, 2014 at 7:51 pm

  Treenivaatteissa värikkyys tuo ehdottomasti inspiraatiota treenaukseen! Treenivaatteissa on myös mun mielestä kiva jos ne on vartalonmyötäsiä 🙂 Tosi kiva arvonta muuten!

 • Reply milli huhtikuu 16, 2014 at 7:53 pm

  Tärkeintä treenivaatteissa on se että ne tuntuvat mukavilta päällä ja istuvat hyvin! 🙂

 • Reply karoliina huhtikuu 16, 2014 at 7:54 pm

  No ehdottomasti mukavuus! Ja noh, värikkäät urheiluvaatteet antaa aina lisä puhtia treeniin 🙂 mulle on myös tärkeää että vaatteista ei näy läpi

 • Reply Satu huhtikuu 16, 2014 at 7:54 pm

  Mulle tärkeintä treenivaatteissa on ehdottomasti miellyttävä ja hengittävä materiaali 🙂 ja ihanat värit on tietysti plussaa!

 • Reply Petra huhtikuu 16, 2014 at 7:55 pm

  Tärkein kriteeri on tietysti, että vaatteet ovat mukavat päällä ja toimivat hyvin liikkuessa. Myös ulkonäkö kyllä merkitsee ja on kivaa jos treenivaatteet on värikkäitä 🙂

 • Reply Anna huhtikuu 16, 2014 at 7:56 pm

  Mulle tärkeintä on treenivaatteiden hyvä istuvuus ja tietty ihanan pirteet ja energiset värit!!

 • Reply Nimetön huhtikuu 16, 2014 at 7:57 pm

  Tärkeintä on tietysti mukavuus päällä, mutta kyllä se istuvuus ym ulkonäköön liittyväkin on toki tärkeää 🙂

 • Reply Suvi huhtikuu 16, 2014 at 7:57 pm

  Tärkeintä treenivaatteita valitessa on materiaalin hengittävyys ja sen pehmoisuus iholla. En myöskään halua tinkiä ulkonäöstä, vaan haluan treenivaatteideni olevan istuvia, nättejä ja värikkäitä!

 • Reply larpe huhtikuu 16, 2014 at 7:58 pm

  Tärkein treenikamoissa on ehdottomasti se, että ne tuntuu hyvältä päällä eikä mikään purista mistään. Sitten kanssa, että tuntee olonsa itsevarmaksi ne päällä, esim kolitsihousuissa en osais ikinä lähteä salille.
  Värikkyys on kanssa tosi iso plussa! Rakastan värikkäitä reenikamoja, ja joskus onkin aikamoinen väripaletti tuolla saleilla ym. pyöriessä 😀 mutta mitä värikkäämpää sen parempaa!

  Jos on hyvät treenikamat niin tekee mieli myös lähtee reenailemaan paljon useemmin ja se motivoi kyllä!

 • Reply Emma huhtikuu 16, 2014 at 8:01 pm

  Tärkeintä mulle on kyllä ehdottamasti hyvä istuvuus ja vaatteiden sellainen joustavuus, että voi turvallisesti kyykätä vaikka takamus lattiaan asti ilman pelkoa housujen repeämisestä!!

 • Reply Jasmin huhtikuu 16, 2014 at 8:01 pm

  Mulle tärkeintä on että treenivaatteet istuu hyvin liikkuessa ja että ne myös hengittää! Tietty kivat ja piristävät värit on aina plussaa 😉

 • Reply Milla huhtikuu 16, 2014 at 8:01 pm

  Itellä treenivaatteita valkatessa tärkeimmät kriteerit on varmaa se että ne tuntuu hyvältä päällä ja niis pystyy liikkuun ja et ne näyttää kivalt päällä ja noin muutenkin. 😉

 • Reply Kaisa huhtikuu 16, 2014 at 8:05 pm

  Kivan näköisiä treenivaatteita! Treenivaatteissa tärkeintä on, että ne ovat mukavat päällä ja, että ne näyttävät kivalle. Näin tulee itselleen itsevarmempi olo 🙂

 • Reply jenni huhtikuu 16, 2014 at 8:05 pm

  Osallistun ehdottomasti ! Mulle tärkeetä on ehdottomasti ekana ulkonäkö, koska se tuo paljon treeni motivaatiota ja iloista tunnelmaa ja on paljo kivempi vetää päälle värikkäät urheiluvaatteet kun pelkkää mustaa!

 • Reply Emma huhtikuu 16, 2014 at 8:06 pm

  Osallistun arvontaan! Tärkein kriteeri treenivaatteissa on ehdottomasti mukavuus ja käyttökelpoisuus, vaikka yleensä niitä ostaakin vaikka jonkun kivan värin ja kuosin takia. Kuitenkin kunnolliset ja toimivat treenivaatteet päätyvät päälle lähes poikkeuksetta 🙂

 • Reply sanni huhtikuu 16, 2014 at 8:07 pm

  Se että olo on itsellä hyvä treenivaatteessa eli taitaa se istuvuus olla tärkein juttu!

 • Reply iina huhtikuu 16, 2014 at 8:07 pm

  Mulle tärkeintä treenivaatteissa on sen istuvuus ja materiaali. Materiaalin täytyy olla hengittävää, jotta treenatessa viihtyy.

 • Reply Antsa huhtikuu 16, 2014 at 8:09 pm

  mun mielestä on tärkeää mistä materiaaleista urheiluvaatteet on tehty! Niiden pitää olla hengittävät ja tarpeeksi napakkaa materiaalia. itse tykkään käyttää pirteän värisiä vaatteita treenatessa:)

 • Reply eliis huhtikuu 16, 2014 at 8:10 pm

  vaatteiden kuuluu olla mukavat ja värit ! 🙂

 • Reply Kaisu huhtikuu 16, 2014 at 8:10 pm

  On ihanaa, jos treenivaatteet ovat hyvin istuvia, joustavia ja kivan näköisiä, jolloin tekee mieli lähteä treenaamaan jo siksi että pääsee niitä käyttämään! 🙂

 • Reply Hanna huhtikuu 16, 2014 at 8:12 pm

  Treenivaatteissa materiaalien hengittävyys ja tietenkin joustavuus on tärkeään. On myös kiva treenata kirkkaan värisissä vaatteissa. Hyvät alusvaatteet ovat ihan ehdottoman tärkeät.

 • Reply jenskuuu huhtikuu 16, 2014 at 8:16 pm

  Tärkein kriteerini aina ennen on ollut pelkkä värikkyys. Nyt kun salilla on tullut käytyä enemmän on myös vaatteiden laadusta tullut tärkeää! Tuntuu niin paljon mukavammalta juosta tai kyykätä kun ei tarvitse koko ajan nostella housuja. 😀 Olisi ihanaa saada vaatteet, jotka ovat hyvälaatuiset ja sen lisäksi vielä noin värikkäät!

 • Reply Meri huhtikuu 16, 2014 at 8:16 pm

  Valitsen treenivaatteet pitkän kaavan mukaan! Ensiksi nappaan kauneimmat tuotteet. Toiseksi vertailen niiden laatua, hengittävyyttä jne. Kolmanneksi katson, että tuote on hyvä päällä eikä purista. Neljänneksi kurkistan hintalappuun ja jos kaikki natsaa on silloin täydellinen tuote löytynyt 🙂

 • Reply Linkkuveitsi huhtikuu 16, 2014 at 8:17 pm

  Treenivaatteissa kriteerejäni on mukavuus, teknisyys sekä värikkyys!!! 😀

 • Reply Sara huhtikuu 16, 2014 at 8:20 pm

  Tärkeintä on ehdottomasti hengittävyys ja istuvuus!:)

 • Reply Anna huhtikuu 16, 2014 at 8:20 pm

  Ehottomasti se miltä treenivaatteet tuntuvat päällä. Tietysti kiva ulkonäkö ei ole pahitteeksi. 😉

 • Reply milla huhtikuu 16, 2014 at 8:21 pm

  Yksinkertainen vastaus on että ei saa kiristää treenivaatteet ja semmoset että hiki pysyy kurissa 🙂
  Värikäs on myös plussaa 😉

  Minbero_84@Hotmail.com

 • Reply joanna huhtikuu 16, 2014 at 8:23 pm

  Tärkeintä on mukavuus ja hyvä istuvuus, eli että vaatteet pysyvät paikallaan eivätkä valu, ovat mukavan tuntuisia iholla, ei kutittavia lappusia. 🙂

 • Reply Reetta huhtikuu 16, 2014 at 8:23 pm

  Kyllä se taitaa olla niin, että aika usein vaatteiden väri ratkaisee. 🙂 Kirkkaat värit piristää kummasti, vaikka ennen treeniä olo olisi kaikkea muuta kuin pirteä.

 • Reply ässä huhtikuu 16, 2014 at 8:23 pm

  Tärkeintä treenivaatteissa on ylivoimasesti mukavuus ja ulkonäkö! Ettei oo liian kiristävät ja vaatteiden pitää myös hengittää. Ja näyttää hyvältä, niin oma treenikin näyttää heti paremmalta! 🙂

 • Reply Essip huhtikuu 16, 2014 at 8:24 pm

  Ehdottomasti se että on hyvä treenipaita. Ei todellakaan ole mukava nostella toppia ylöspäin treenitunnin aikana, nimimerkillä kokemusta on 😀

 • Reply Janette huhtikuu 16, 2014 at 8:24 pm

  Mulle tärkeintä on treenivaatteiden mukavuus, toimivuus käytännössä ja se, että ne kertoo ylläpitäjästään. Vaate ei siis saa hangata/hiertää tai olla muuten epämukava. Vaate sais myös kuvat jollainlailla mun luonnetta. Tärkeintä kuitenkin on treenivaatteen toimivuus treenatessa! 🙂

 • Reply jennu90 huhtikuu 16, 2014 at 8:25 pm

  Itselleni tärkeintä treenivaatteissa on niiden hyvä istuvuus ja on myös tärkeää että vaatteet ovat sellaista materiaalia joka hengittää ja plussaa on jos ne vielä näyttävät noin makeilta kuin Björn Borgit! 😉

 • Reply Laura huhtikuu 16, 2014 at 8:26 pm

  Itselleni treenivaatteita valitessa tärkeintä on, että niissä on oikeesti mukava liikkua ja treenata!! Värit treenivaatteissa tuo myös treeniin jotenkin lisätempoa:D

 • Reply jenii huhtikuu 16, 2014 at 8:33 pm

  ehdottomasti matskut! puuvilla vaan ei reenatessa toimi, ei sitten ollenkaan:D

 • Reply Johanna huhtikuu 16, 2014 at 8:36 pm

  Treenivaatteissa tärkeintä on ehdottomasti mukavuus!

 • Reply Myy huhtikuu 16, 2014 at 8:37 pm

  Laatu on ykkösasia!

 • Reply Jeppu huhtikuu 16, 2014 at 8:38 pm

  Tärkeintä treenivaatteissa on että niiden olemassa oloa ei huomaa eikä tunne. Ja kaikki ihanat värit on plussaa 🙂

 • Reply Emilia huhtikuu 16, 2014 at 8:40 pm

  Tärkein kriteeri on ehdottomasti mukaavuus ja se, että myös viihtyy niissä vaatteissa. Mikään ei oo inhottavampaa kuin olla sellasilla vaatteilla joista ei yhtään tykkää. Treeniin saa aivan erilaista fiilistä ja motivaatiota jos vaatteissaan viihtyy! Ja tietysti näyttää paremmalta 😉

 • Reply Pilvi huhtikuu 16, 2014 at 8:40 pm

  No päällisvaatteissa ulkonäkö on tärkeä ja se, että vaatteet on mukavat päällä! Saa olla tiukkaa muttei ahdistavaa 🙂 Yleensä katson myös materiaalia, tykkään hengittävistä materiaaleista. Ajatuskin puuvillassa tai villa vaatteessa treenaamisesta pelottaa! rintaliiveissä tärkein kriteeri on istuvuus, sillä juoksen paljon. Liivit saa ja pitääkin olla niin napakat ettei mikään pääse hölskymään 🙂

 • Reply moivaan huhtikuu 16, 2014 at 8:42 pm

  ei näytä siltä kun olis pukeutunut makkarankuoreen. Vaatteen pitää istua ja tuntua mukavalta ja kuivalta. Tykkään väreistä.. Monissa urheilukuteissa on kuitenkin tummia sävyjä tai sitten nää neon värit nyt muodissa. Ja aika paljon hintaki ratkaisee tuleeko vaatetta ostettua

 • Reply Nimetön huhtikuu 16, 2014 at 8:42 pm

  istuvuus/että on mukavat päällä ja pirtsakat värit 🙂

 • Reply Laurakoo huhtikuu 16, 2014 at 8:43 pm

  Tärkeintä treenivaatteita valittaessa on se että ne tuntuu hyvältä päällä, ja vasta sen jälkeen ulkonäkö!:)

 • Reply Nata huhtikuu 16, 2014 at 8:44 pm

  Tärkeintä ehdottomasti on mukavuus! Treenivaatteissa suosin myös pirteämpiä värejä mitä en yleensä arki pukeutumisessa muuten käytä 🙂

 • Reply emilia huhtikuu 16, 2014 at 8:44 pm

  tärkeintä on ehdottomasti se et ne on sopivan kokoset ettei yhtää liian löysät ellei tarkoitus sitten ole se ja et ne on mukavat päällä! joku epämukava materiaalikin vaattees saa sen vaatteen jäämään kaapin perälle 😀

 • Reply mariev huhtikuu 16, 2014 at 8:44 pm

  mulle tärkeintä treenivaatteissa on, että ne tuntuu hyvältä päällä ja tunnen oloni niissä just omanlaiseks!

 • Reply helinä huhtikuu 16, 2014 at 8:45 pm

  Mukavuus ja pirteet värit:)

 • Reply Pirdeliina huhtikuu 16, 2014 at 8:51 pm

  Mukavuus ja huomaamattomuus on treenivaatteiden tärkein juttu!
  Btw. Beibi on ihan pikkusen hyväkroppanen! 🙂

 • Reply Jenny huhtikuu 16, 2014 at 8:52 pm

  Värikkäät vaatteet piristävät treeniä todella paljon 🙂 Tärkeää on myös, että vaatteet ovat hyvälaatuisia ja hyväntuntuisia päällä!
  Osallistun arvontaan 🙂

 • Reply Ansku huhtikuu 16, 2014 at 8:53 pm

  Joskus treenailin ihan perus puuvillaisissa t-paidoissa ennen kuin tajusin, miten kunnon hengittävät vaatteet tekee olon niin paljon raikkaammaksi ja energisemmäksi! Siis paluuta ei todellakaan ole! Ero hengittävyydessä on merkittävä, mutta myös omassa mukavuudessa – hikisissä vaatteissa olo nyt ei tunnu kovin kivalta 😀 Eli siis hengittävyys on tärkeintä!

 • Reply Iitu huhtikuu 16, 2014 at 8:53 pm

  Kirkkaat värit! 😀 ja hengittävät ja miellyttävät materiaalit heti toisena 😉

 • Reply hainn huhtikuu 16, 2014 at 8:53 pm

  Tärkeintä treenivaatteita valitessa on ehdottomasti ulkonäkö, mukavuus ja se, ettei vaatteet kinnaa mistään, istuvat hyvin ja myötäilevät liikkeitä niin kuntosali kuin aerobisessa treenissä. Tekninen ja hengittävä materiaali kuuluu myös tärkeimpiin asioihin valittaessa treenivaatteita.

 • Reply annu huhtikuu 16, 2014 at 8:55 pm

  Tärkein kriteeri urheiluvaatteessa on hyvä istuvuus ja ylipäätään se, että vaate tuntuu hyvältä päällä! Hyvänä kakkosena tulee pirteät värit. 😀

 • Reply Mare huhtikuu 16, 2014 at 8:55 pm

  Treenivaatteessa tärkeintä on täydellinen istuvuus ja se, että vaate tuntuu hyvältä päällä. On niin paljon mukavampi treenailla, kun kamppeet sopii hyvin päälle ja plussaa siitä, että näyttää hyvältä! Hyvänä kakkosena tulee kyllä heti raikkaat ja energiset värit, mitkä kuuluu mun mielestä ehdottomasti treenivaatteisiin 🙂

 • Reply Minna Sihvonen huhtikuu 16, 2014 at 8:56 pm

  Täkeintä mulle treenivaatteissa on että ne tuntuu mukavilta päällä ja on käytännöllisiä minkä tahansa liikkeen aikana 🙂 söpöt kuviot ja kirkkaat väritki on plussaa 🙂

 • Reply Ella huhtikuu 16, 2014 at 8:56 pm

  Mulle tärkeimpiä kriteerejä on miellyttävät värit ja mukavuus!
  Värikkyys ehkä se kaikista tärkein, pirtsakat värit pistää niin mielen kuin kropanki liikkeelle, ei sitä kauan missään harmaissa treenivaatteissa jaksais juosta. Toi on mielestäni tosi tärkee kriteeri ja oi ku ois kiva voittaa! (–:

 • Reply Piu huhtikuu 16, 2014 at 8:57 pm

  Minulle tärkeintä treenivaatteissa on hyvä istuvuus ja mukavat materiaalit ennenkaikkea! Tietysti katson ensimmäisenä sitä vaatteen ulkonäköä, sillä tylsännäköiset jäävät armotta rekkiin, kun taas pirteät vaatteet tarttuvat kokeiluun. Värit, erilaiset kuosit sekä yksityiskohdat piristävät ja motivoivat 🙂

 • Reply Annika huhtikuu 16, 2014 at 8:58 pm

  Kaikista tärkeintä mulle on se, että treenivaate istuu hyvin päälle ja on tuntuu mukavalta treenatessa! 🙂

 • Reply Annika huhtikuu 16, 2014 at 8:58 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa on ilman muuta se että ne tuntuvat hyvältä päällä ja eivät ole liian kuumat! Värikkyys on myös plussaa 🙂

 • Reply Anni huhtikuu 16, 2014 at 8:59 pm

  Mulle ehdottomasti tärkein kriteeri treenivaatteita valittaessa on niiden mukavuus – istuvuuden pitää olla hyvä, eikä saa hiertää. Mukavuuden lisäksi myös materiaalilla on suuri merkitys, sillä kukapa haluaisi käyttää juoksutrikoita, jotka venyvät ensimmäisen käytön jälkeen muodottomiksi, saatika paitoja, joihin muodostuu hikiläntit jo alkulämmittelyn aikana.

  Eli tiivistettynä tärkeimmät kriteerit ovat mukavuus ja materiaali 🙂

 • Reply Tawunen huhtikuu 16, 2014 at 9:02 pm

  Iihana arvonta!
  Ehdottomasti vaatteen hengittävyys! 🙂

 • Reply Reetta huhtikuu 16, 2014 at 9:03 pm

  Ehdottomasti ykkösenä hyvän tuntuset materiaalit, ja ylipäätään treenivaatteen ominaisuudet. Perässä kyllä heti sitten värit ja ulkonäkö! 😀

 • Reply tiikku huhtikuu 16, 2014 at 9:04 pm

  ehdottomasti tärkeintä treenivaatteissa on sopiva rentous! liiallinen kireys ei oo hyvästä!

 • Reply Noora huhtikuu 16, 2014 at 9:04 pm

  Itselleni tärkein juttu treenivaatteissa on niiden materiaali. Tietenkin pirteät värit sun muut ulkonäölliset seikat vetää puoleensa, mutta kyllä vaatteen matsku on kuitenkin ehdottomasti se tärkein prioriteetti!:)

 • Reply Ella huhtikuu 16, 2014 at 9:05 pm

  Mulle tärkeintä treenivaatteita valitessa on ensimmäisenä vaatteiden ulkonäkö, pidän värikkäistä ja trendikkäistä urheiluvaatteista. Tärkeänä pidän tietenkin myös vaatteiden istuvuutta ja mukavuutta. Mielellään kaikki edellä mainitut yhdistettynä ja treenaaminenkin sujuu paremmin! 🙂

 • Reply Kaisa huhtikuu 16, 2014 at 9:05 pm

  Mulle tärkeää urheiluvaatteissa on niiden istuuus ja mukavuus. Materiaalikin on tärkeää, etenkin hikoillessa salilla, jumpissa tai juoksemassa on mukavaa ettei paita ole ihan litimärkä jo treenin alussa. Tykkään käyttää paljon värejä etenkin yläosissa ja tummaa mieluusti housuissa. Mutta värit salilla tuovat lisää motivaatiota (en kyllä teidä miksi). 😀

 • Reply Eveliina huhtikuu 16, 2014 at 9:07 pm

  Ehdottomasti materiaali!! Materiaalin pitää olla hyvä, jotta treenaminen onnistuu! Ja toki ulkonäkö… ;D

 • Reply violah huhtikuu 16, 2014 at 9:09 pm

  Ehdottomasti tärkeintä on treenivaatteiden mukavuus, eli hyvin hengittävä materiaali ja oikea koko/istuvuus 🙂 ja tietenkin ihanat japirteät värit ovat aina plussaa:))

 • Reply lumipa huhtikuu 16, 2014 at 9:09 pm

  Mulle tärkeintä treenivaatteissa on se, että ne päällä on mukava ja itsevarma olo! Eniten tähän vaikuttaa vaatteitten malli, väri ja materiaali…:) Ihania noi sun uudet <3

 • Reply memm huhtikuu 16, 2014 at 9:09 pm

  Wau, upeita treenikamppeita! Treenivaatteita valitessa kiinnittän huomiota niiden istuvuuteen ja materiaaliin. Vaatteiden pitää tuntua niin mukavilta, ettei niihin tarvitse kiinnittää huomiota treenin aikana. Myös laatu on tärkeää, että ne kestävät kovaa kulutusta pesusta toiseen. Ja ettei turhamaisuuttakaan täysin unohdeta, niin pitäähän vaatteiden myös näyttää kivalta. Pirteistä treenivaatteista saa kummasti lisämotivaatiota!

 • Reply Roosa huhtikuu 16, 2014 at 9:10 pm

  Vaatteet pitää olla hyvin istuvat, mukavat päällä ja hengittävät. 🙂

 • Reply emma huhtikuu 16, 2014 at 9:11 pm

  tärkein kriteeri on varmasti istuvuus, hyvänä kakkosena tulee sitten ulkonäkö ja hengittävyys 🙂

 • Reply caroliinus huhtikuu 16, 2014 at 9:12 pm

  Treenivaatteissa on tärkeintä liikkuvuus ja mukavuus päällä. Myöskään kivasta ulkonäöstä ja hyvästä materiaalista en tingi treenivaatteita ostaessa.

 • Reply Hanna huhtikuu 16, 2014 at 9:12 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteissani on mukavuus, ja onnekseni niitä ei ole vaikea löytää, mukavia treenivaattrita nimittäin!:)

 • Reply Saraanna huhtikuu 16, 2014 at 9:13 pm

  No kaikista tärkein kriteeri on tietenkin mukavuus ja hengittävä materiaali, mutta myös tosi paljon merkitsee niiden ulkonäkö ja erityisesti pirteät värit ja kuosit! 100eurolle olisi kyllä hirmuistesti käyttöä treenivaatteisiin 🙂

 • Reply Miia huhtikuu 16, 2014 at 9:13 pm

  Tärkein ominaisuus on ehdottomasti mukavuus ja vaatteen hyvä istuvuus.

 • Reply Jonski huhtikuu 16, 2014 at 9:13 pm

  Tärkeintä mulle treenivaatteissa on kirkkaat värit
  sekä se että niistä tulee itselle hyvä fiilis 😉

 • Reply Fanni huhtikuu 16, 2014 at 9:15 pm

  Vautsi ihania treenivaatteita olit valinnut! 🙂

  Mulle tärkeintä treenireleissä on hyvä istuvuus ja piristävät värit. Huonosti istuvilla treenivaatteilla on ihan kauheeta treenata..!

 • Reply zinzin huhtikuu 16, 2014 at 9:15 pm

  Ehdottomasti värit!! Teknisyys ym ovat Toki hyvänänkakkosena, Mutta värit potkii liikkeelle! 🙂

 • Reply laurra huhtikuu 16, 2014 at 9:20 pm

  Treenivaatteiden valitsemisessa istuvuus ja mukavuus on ihan ehdoton juttu! En tiedä mitään ärsyttåvämpää kuin yrittää treenata epämukavilla vaatteilla, joita saa olla joka toinen sekunti repimässä johonkin suuntaan.

 • Reply Tiia huhtikuu 16, 2014 at 9:20 pm

  Treenivaatteita valikoidessa huomioni kiinnittyy väistämättä vaatteiden ulkonäköön. Saan treeneihini huomattavasti enemmän potkua värikkäistä treenivaatteista, jotka miellyttävät silmää! 🙂

 • Reply jansku huhtikuu 16, 2014 at 9:20 pm

  LAATU! Tärkeintä on että urheilu vaatteet on laadukkaita, ne hengittää ja tuntuu koko treenin ajan hyvältä päällä. Erityisesti muodokkaammalla urheiluliivien laatu on kaikkein tärkein, mutta myös toki housujen ja toppien. Olkapää leikkauksen jälkeen urheilu mahdollisuudet on vielä melko pitkään hyvinkin rajalliset ja samojen juttujen treenaaminen välillä turhauttaa. Uudet treenivaatteet luo aina kuitenkin uudenlaista motivaatiota, joten tää ois ihan täydellinen! =)

 • Reply Maria huhtikuu 16, 2014 at 9:20 pm

  Ensimmäisenä kriteerinä treenivaatteissa on ehdottomasti ulkonäkö. Treenivaatteet saavat olla räväkämpiä, kuin arkivaatteet. Enemmän väriä ja kuvioita, kuin arkivaatteissa. Toinen tärkeä kriteeri on istuvuus ja vaatteiden mukavuus. Myös vaatteiden materiaali on tärkeä huomioida.

 • Reply Nimetön huhtikuu 16, 2014 at 9:21 pm

  ihanat värit tietenkin! <3

 • Reply jade huhtikuu 16, 2014 at 9:21 pm

  Tärkeimpiä asioita treenivaatteissa on mun mielestä hinta ja laatu, ja kiinnitän siihen paljon huomiota minkä värisiä treenivaatteita ostan. Pinkki on yks suosikki 😀

 • Reply ElliS huhtikuu 16, 2014 at 9:21 pm

  Tärkein kriteeri on varmaankin istuvuus. Ja kriteerit vaihtuvat ihan sen mukaan millasta mallia haen sillä hetkellä. 🙂 Istuvuuden lisäksi myös värit, mallit ja hinta!

 • Reply Anna huhtikuu 16, 2014 at 9:23 pm

  Numero 1 kriteeri on ulkonäkö! Aloin ensin miettiä, että istuvuus, hengittävyys jne, mutta kyllä mä ensin valitsen kivannäköiset treenivaatteet sovitukseen ja sen jälkeen niistä valitsen ne jotka istuu ja materiaali on kunnossa:) Eipä tule ikinä vietyä sovitukseen ei-niin-kivoja treenivaatteita joissa on vaikkapa hyvä matsku 😀

 • Reply sinituulii huhtikuu 16, 2014 at 9:24 pm

  Tärkein kriteeri on vaatteiden hyvä istuvuus, koska huonosti istuvissa vaatteissa on ikävä treenata. Hyvä ulkonäkö on totta kai plussaa 😉

 • Reply Katja huhtikuu 16, 2014 at 9:24 pm

  Itse valitsen treenivaatteeni mukavuuden ja käytännöllisyyden perusteella, mutta myös vaatteiden ulkonäkö ja niiden hyvä istuminen juuri minun kropalleni merkkaa paljon! 🙂

 • Reply Eerika huhtikuu 16, 2014 at 9:26 pm

  Itselleni ehdottomasti tärkein ominaisuus on vaatteiden hengittävyys ja mukavuus. Hyvänä kakkosena tulee tietenkin ulkonäkö – ja sitähän Björn Borgin tuotteissa on! 😉

 • Reply Heta huhtikuu 16, 2014 at 9:28 pm

  Mulle tärkeintä treenivaatteissa on ehdottomasti kirkkaat värit!:-) pirteissä ja hyvin istuvissa vaatteissa treenikin kulkee paremmin!

 • Reply ansku huhtikuu 16, 2014 at 9:30 pm

  mun mielestä tärkeintä on ,että minkä värisiä treenivaatteet on, niiden pitää olla värikkäitä!:)

 • Reply M huhtikuu 16, 2014 at 9:30 pm

  Mulle tärkein kriteeri on ehdottomasti se että ne on kevyet ja mukavat päällä. Itellä painoa on kertynyt jo aika lailla, ja nyt kun oon alottanut vihdoin sen pois saamisen niin mulle on tärkeintä on että oon itsevarma ne vaatteet päällä. En halua mitään kireää eikä ihoa liikaa paljastavaa vaan sellaiset jotka on mun mielestä oikeen tehovaatteet ja saa mut löytämään ittestäni sen duracel pupun 😀

 • Reply Henttu huhtikuu 16, 2014 at 9:31 pm

  No varmasti se että vaatteet tuntuvat mukavalta päällä on tärkein, mutta en pistä pahakseni ihania värejäkään 🙂

 • Reply Sape huhtikuu 16, 2014 at 9:32 pm

  tärkein kriteeri on ehdottomasti mukavuus ja istuvuus! 🙂 mutta tottakai hyvännäköiset ja pirteet treenivaatteet tuo paremmin puhtia treeneihin! 😀

 • Reply Mette huhtikuu 16, 2014 at 9:34 pm

  Minulle tärkeintä on mukavuus, ei saa kiristää eikä puristaa mistään, tottakai myös hinnan pitää olla kohdallaan! Olisi upeeta voittaa lahjakortti, saisin nostettua itteni ylös taas treenaamaan 🙂

  -Mette

 • Reply Suvi huhtikuu 16, 2014 at 9:35 pm

  Treenivaatteissa ehdottomasti tärkeintä mulle on mukavuus ja istuvuus! 🙂 On myös hyvä, että treenivaatteet on riittävän napakat, jolloin ne tuo ihan oman ryhtinsä treeniin (;

 • Reply Nimetön huhtikuu 16, 2014 at 9:35 pm

  Huippu arvonta! 🙂 Itse sporttaan joka päivä, ja urheiluvaatteiden tulee olla nopeasti kuivuvia, värikkäitä ja tyylikkäitä. Tällä hetkellä käytän eniten Niken vaatteita, mutta myös edullisemmat merkit kuten HM voivat olla yllättävän hyviä.

 • Reply Viivi huhtikuu 16, 2014 at 9:36 pm

  Tärkeintä on ehdottomasti treenivaatteen istuvuus, ei nimittäin oo yhtään kiva treenata hiertävissä tai muuten epämukavissa vaatteissa.

 • Reply Li huhtikuu 16, 2014 at 9:36 pm

  Tärkeintä on että vaate tuntuu hyvältä urheillessa eli laatu on tärkein. Lisäksi ulkonäöllä ja hinnalla on väliä.

 • Reply Fiia huhtikuu 16, 2014 at 9:38 pm

  Mulle tärkeimmät kriteerit ovat treenivaatteen istuvuus ja mukavuus,koska mielummin käytän treenivaatteita jotka istuu ja tuntuu mukavilta kuin ei istuvia ja epämukavia. Treeni kulkee paremmin kun on hyvät varusteet 🙂

 • Reply Anniina huhtikuu 16, 2014 at 9:39 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteiden valinnassa on se fiilis mikä niistä tulee. Tietysti materiaali ja ulkonäkö on tärkeitä, mutta se, että vaatteet päällä tulee sporttinen, innostunut ja itsevarma fiilis on mulle tärkeää – silloin treenikin kulkee paremmin 🙂

 • Reply Kata huhtikuu 16, 2014 at 9:41 pm

  Treenivaatteita valitessa tärkeintä on niiden istuvuus, mutta lisäksi myös se, että vaate tuntuu päällä hyvältä. Kirkkaat värit treenivaatteissa saavat jaksamaan treeninkin paremmin.

 • Reply veera huhtikuu 16, 2014 at 9:42 pm

  Treenivaatteita valitessa tärkeintä on tietenkin se istuvuus ja mukavuus, mutta onhan se ihana jos treenatessakin voi näyttää hyvältä! Pirtsakasta väristä ja kauniista linjoista ei siis ole haittaa;)

 • Reply Hellu huhtikuu 16, 2014 at 9:43 pm

  Tää kysymys on todella paha…urheiluvaatteet ja kengät on mun suuri heikkous!!mutta siis, noh materiaali ehdottomasti ja malli 🙂 tykkään että urheiluvaatteet näyttää ja tuntuu hyvälle 🙂 samalla on myös kiva jos reenivaatteet on värikkäitä ja niissä on joku kiva ”the” juttu 🙂 mutta ehkä kuitenkin se materiaali ja malli on ne ykköskriteerit…EHKÄ

 • Reply Emmiy huhtikuu 16, 2014 at 9:45 pm

  Mulle tärkeintä on että vaatteet ovat mukavia päällä! Ja toinen tärkeä tekijä on että materiaalit ovat hyviä ja kestävät hyvin pesukertoja. Plussaa toki myös kivasta värikkäästä ulkonäöstä 🙂

 • Reply Jessika huhtikuu 16, 2014 at 9:47 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteille on kyllä ehdottomasti istuvuus. Vaatteissa pitää olla mukava olla ja myös pirteät värit tuovat treeniin ihan uuden boostin 🙂

 • Reply Jutta huhtikuu 16, 2014 at 9:47 pm

  Ehottomasti tärkeimpiä ovat istuvuus ja väri! 🙂 Björn Borgilla onkin tosi raikkaita ja pirteitä värejä! :))

 • Reply HenriikkaV huhtikuu 16, 2014 at 9:47 pm

  En osaa sanoa, mikä on se ultimate tärkein ominaisuus treenivaatteissa, mutta kiinnitän huomiota eniten mukavuuteen ja myös ulkonäköön (kirkkaat värit on plussaa!)

 • Reply Jenni huhtikuu 16, 2014 at 9:51 pm

  On niiin paljon mukavampaa ja motivoivampaa treenata vaatteissa, jotka näyttää hyvältä päällä! Värikkyys ja tietysti myös laatu on kriteereitä ja ne täyttyy kyllä hyvin näissä Björn Borgin treenivaatteisssa! 🙂 Näitä mun treeni kaipaa!

 • Reply Anni huhtikuu 16, 2014 at 9:54 pm

  Treenivaatteiden valinnassa kiinnitän ensiksi huomion siihen miltä vaate tuntuu päälläni, istuuko se, eihän saumat hierrä eikä resorit purista mistään epämielyttävästi. Toki myös vaatteiden ulkonäkökin merkitsee paljon. Hyvin istuvat, kivan malliset ja pirteän väriset treenivaatteet tuovat itsevarmuutta ja tsemppiä ainakin omiin treeneihin.
  Taas alkaisi olla treenivaatteiden päivittely ajankohtaista, koska aktiivisena liikkujana vaatteita tulee pestyä useita kertoja viikossa, joten kulumista ei voi välttää. Toivottavasti arpaonni suosisi tällä kertaa! 🙂

 • Reply aimy huhtikuu 16, 2014 at 9:55 pm

  Tärkeintä on mukavuus, mutta myös värimaailma. Treenivaatteet ovat usein kirkkaan värikkäitä, joten ylä- ja alaosien valinnassa tulee olla tarkka jotta vaatteita voi käyttää toistensa kanssa samaan aikaan.

 • Reply Vilma Emilia huhtikuu 16, 2014 at 9:55 pm

  Tärkein kriteeri on varmaan se, että miten se toppi tai housut istuu päällä eli niillä on hyvä treenata. Hyvänä kakkosena tulee sitte ulkonäkö 😉

 • Reply Malin huhtikuu 16, 2014 at 10:00 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteissa on ennen kaikkiiaan mukavuus mutta myös vaatteiden materiaalit pitää olla treenikestävät! Ja minulle räikeän värilliset treenivatteet on itsestäänselvyys, sillä se tuo hämmästyttävän paljon lisää tsemppiä treenin! Björn Borg tarjoaa kaikkia näitä ja nyt kevään tullen uudet treenikuteet ovat ennemmänkin tervetulleita! 🙂

 • Reply ssuvi huhtikuu 16, 2014 at 10:01 pm

  Mulle tärkeetä on tottakai mukavuus, ettei kiristä mistään taikka pidä olla koko ajan asettelemassa paremmin, mutta tärkeää on myös vaatteen ulkonäkö. Värikkäät ja siistillä kuosilla varustetut vaatteet antaa paljon enemmän inspistä treeniin, kuin tylsät. 🙂

 • Reply Emilia huhtikuu 16, 2014 at 10:07 pm

  Voi kuinka ihania reenivaatteita janni! Itselleni on tärkeintä vaatteiden istuvuus ja se että ne myös näyttävät ja tuntuvat hyvältä päällä(:

 • Reply Jei huhtikuu 16, 2014 at 10:07 pm

  Tärkeintä on, että vaate tuntuu hyvältä päällä. Lisäksi on tietty kivaa ostaa myös omaa silmää ulkonäöllisesti miellyttäviä treenivaatteita, niistä saa lisäintoa treenaamiseen 🙂

 • Reply Erika huhtikuu 16, 2014 at 10:12 pm

  Kaikkein tärkeintä mulle on istuvuus ja se, että ei esimerkiksi tarvitse nostella housuja tai muutenkaan korjailla jatkuvasti vaatteita. Alaosissa suosin tiukkaa ja ihonmyötäistä ja päivästä riippuen yläosassa löysää tai tiukkaa. Toiseksi tärkeintä on väritys, en lähde liikkumaan vain tylsissä yksivärisissä asusteissa, vaan yhdistän aina jotain värikästä ja räikeää asuun, niin tulee liikkuessakin pirteä olo. Mielelläni yhdistän tummaa ja räikeää, esim. tummat juoksuhousutja räväkän paidan. Varsinkin jos on peilejä ympärillä niin piristää ohi kävellessä nähdä jotain värikästä vilahtavan 🙂

 • Reply Anna huhtikuu 16, 2014 at 10:13 pm

  Mulle on tosi tärkeää et vaatteet istuu ja tuntuu hyviltä!! Treenikin tuntuu inhottavalta jos joutuu kokoajan korjailemaan vaatteita.. Mut ihana arvonta:-)

 • Reply Emma huhtikuu 16, 2014 at 10:18 pm

  Istuvuus, värikkyys ja kankaan materiaali! Vaatteet eivät saa valua, en tykkää jos joutuu koko ajan olla nostelemassa housuja! Huippu arvonta! 🙂

 • Reply Essi huhtikuu 16, 2014 at 10:19 pm

  Mahdollisimman paljon väriä!! Toki materiaalin pitää olla hengittävää eikä hinnalla pilattu;)

 • Reply Marja huhtikuu 16, 2014 at 10:20 pm

  Tärkeimmät kriteerit treenivaatteita valitessa ovat ehdottomasti värikkyys ja se, että ne tuntuvat mukavalta päällä! Värikkäät treenivaatteet tuovat heti jotenkin lisää boostia treenaamiseen 🙂

 • Reply Misise huhtikuu 16, 2014 at 10:21 pm

  Tärkeintä on tietysti mukavuus ja kestävyys. Tietysti kenkiin olen joutunut satsaamaan, koska ne ovat tärkein. Mitenkään merkkiuskollinen en ole, joten halvimmilla mennään kun muuhun ei ole varaa.

 • Reply Vera.S huhtikuu 16, 2014 at 10:22 pm

  tärkeimmät kriteerit treenivaatteita ostaessa ovat istuvuus, hengittävä materiaali ja upea ulkonäkö (:

 • Reply Linda huhtikuu 16, 2014 at 10:23 pm

  Pirteä väri on tärkein, pinkki tai neonkeltainen ! :>

 • Reply mäkelä huhtikuu 16, 2014 at 10:24 pm

  Tärkein kriteeri on se että vaatteet on luontevat päällä. Pukukopissa aina pompitaan,pyöritään ja kyykkäillään testatessa soveltuvatko vaatteet päälle liikkuessa. Ja plussaahan on ne ihanat kirkkaat värit!

 • Reply Marie huhtikuu 16, 2014 at 10:25 pm

  Mulle tärkeintä on mukavuus. Ja myös se että ne vaatteet miellyttää omaa silmää. Ei kauheesti nostata treenimotivaatiota jos salin peilistä näkee ittensä jossain kulahtaneessa t-paidassa.. Been there! 😀

 • Reply maria huhtikuu 16, 2014 at 10:26 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa on väri. Kirkkaat värit, kuten koralli, pinkki ja oranssi on ihania. Harmaat, siniset ja vihreät treenivaatteet ehdoton ei 😀

 • Reply Katariina huhtikuu 16, 2014 at 10:29 pm

  Treenivaatteiden ehdoton kriteeri on mukavuus ja käytännöllisyys! Pitää olla tilaa ja joustavuutta liikkua ja hyppiä ympäriinsä. Onneksi nykyään lähes kaikki treenivaatteet ovat myös hyvin värikkäitä joten väriterapiaa riittää 🙂

 • Reply iiiiinaaaaa huhtikuu 16, 2014 at 10:29 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteissa on istuvuus. Se on aika haastava juttu välillä, koska kroppa on mallia slenderman:D eli usein tyköistuvat topit/hupparit on napapaotoja ja housuissa näytän siltä että odottelisin nousuvettä:)

 • Reply kikka huhtikuu 16, 2014 at 10:29 pm

  Ehdottomasti tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa on Se että sinulla on itselläsi itsevarma ja mukava olo vaatteissa! Treenimotivaatio lisääntyy huimasti aina oikeissa vaatteissa, ja mikäs olisi ihmiselle kauniimpi asuste kuin itsevarmuus? 🙂

 • Reply Mia huhtikuu 16, 2014 at 10:29 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteita valitessani on ehdottomasti väri. Kirkkaat ja pirtsakat värit ja kuviot antaa lisäboostia treenaamiseen ja niillä kelpaa salilla rautaa pumpata! ;–)Ja nehän ne yleensä silmiin kaupassakin ensimmäisenä pistää! Myöskin tietysti vaatteiden mukavuus päällä on iso kriteeri. 🙂

 • Reply Jasmine huhtikuu 16, 2014 at 10:30 pm

  Haluan osallistua arvontaan. Treenivaatteissa on tärkeintä se, että ne tuntuvat hyviltä päälle, eli on hyvistä materiaaleista jne. Kun urheiluvaate tuntuu päältä, näyttää se usein myös hyvältä.

 • Reply Eveliina huhtikuu 16, 2014 at 10:33 pm

  Wau mitä treenikuteita! Kyllähän se miltä vaate päällä tuntuu on se tärkein mut eipä auta vähätellä etteikö kiva ulkonäkö ja värit ois tärkeitä myös ja nimenomaan motivoi omalla tavallaan treenaamaankin.

 • Reply A huhtikuu 16, 2014 at 10:35 pm

  Tärkeintä on ehdottomasti materiaali! On tärkeää, että vaatteet ovat materiaaliltaan sellaisia, että ne istuvat hyvin ja hengittävät. Erilaiset materiaalit ovat olennaisia myös vuodenaikojen vaihtuessa.

  Annukka112(at)gmail.com

 • Reply Anni huhtikuu 16, 2014 at 10:37 pm

  Kaupoissa kierrellessä ensimmäisenä treenivaatteita tulee kiinnitettyä kyllä huomiota vaatteen väriin! 😀 Ykkösiä ovat kylläjust ne pirteimmät värit 🙂 Niistä saa lisää intoa ja energiaa treeniin! On kiva kattella itseä peilistä, kun on jotain hyvännäköstä vaatetta päällä eikä vaan jotain vanhaa kulahtanutta paitaa! Mutta vähintään yhtä tärkeää mulle on kuitenkin myös materiaali. Semmonen napakka kangas, mikä hengittää ja tuntuu kans hyvältä! Pysyy tietyllä tavalla semmonen raikas fiilis siinä hikoillessa kun vaatteet hengittää! 🙂

 • Reply Rebecca huhtikuu 16, 2014 at 10:41 pm

  Mulle tärkein kriteeri on mukavuus, eli toisin sanoen oikea koko. Pari lisäkiloa on tullut, ja heti tuntuu treenivaatteet ahtaammilta, ja niinpä liikkumaan lähteminen tuntuu taas entistä raskaammalta. Toki pirteät värit ja kuosit ovat plussaa, auttavat jaksamaan rankempaakin treeniä:)

 • Reply Veera L huhtikuu 16, 2014 at 10:43 pm

  Treenivaatetta ostaessani tärkeimmät kriteerit on istuvuus, ulkonäkö, ja värit! Kun vaatteissa on hyvä olla, ja ne myös näyttävät hyvältä, luistaa treeni parhaiten. Uudet, hyvännäköiset treenivaatteet tuovat aina ihan huippupaljon lisämotivaatiota treeneihin; itse lähden välillä lenkille tai salille ihan vain saadakseni syyn kiskaista ne treenikamat niskaan. Vanhoissa kulahtaneissa vaatteissa olo on usein epävarma eikä tee mieli treenata, mutta kun tietää näyttävänsä hyvältä vaatteissaan, on olo itsevarmempi ja jaksaa vetää ihan täysillä. Tottakai tärkeää on myös, etteivät vaatteet kiristä tai purista mistään, ja että materiaali on hengittävää.

 • Reply Kati huhtikuu 16, 2014 at 10:44 pm

  Tärkeintä on kyllä se että vaatteet on mukavat päällä ja niissä on helppo liikkua! Plussaa sitten kivasta ulkonäöstä.. 🙂

 • Reply Elisa huhtikuu 16, 2014 at 10:44 pm

  Mulle tärkeetä on se että treenivaatteissa on pirteet värit ja tietty se että ne istuu mukavasti ja näyttää hyvältä!

 • Reply Emilia Korpela huhtikuu 16, 2014 at 10:44 pm

  mun kriteerit on kyllä ehdottomasti värikkyys ja hyvin istuvat treenivaatteet. Kaikki kirkkaanväriset miellyttää erityisesti.vaatteen täytyy tuntuu päällä hyvältä ja että siinä on mukava olla. Salille/jumppaan ei oo yhtään kiva mennä niin että on kokoajan epämukava olo.

 • Reply Johanna huhtikuu 16, 2014 at 10:47 pm

  Ihana kilpailu, voitto tulisi tarpeeseen! 😀

  Treenivaatteita valitessa otan huomioon vaatteiden materiaalin, onko vaatteet hengittäviä, millaista niissä on urheilla, pystyvätkö ne hyvin päällä, joustavatko ne.

  Lisäksi tykkään, että minulla on eri urheilutapahtumiin istuvia/ihon myötäisiä vaatteita ja toisiin taas vähän rennompia, löysempiä vaatteita.

  Tietenkin tykkään, että vaatteiden värit sopivat yhteen keskenään ja mieluummin värikkäitä vaatteita, sillä ne piristävät ja tuovat lisäpuhtia treenamiseen.

  Housuissa on hyvä, jos on vetoketjullinen tasku, että sinne saa laitettua jotain pientä ja tarpeellista, kuten kännykän tai pankkikortin.

 • Reply annika huhtikuu 16, 2014 at 10:47 pm

  Mun mielestä tärkeintä on miltä vaate tai kenkä tuntuu. myös ulkonäköön kiinnitän huomiota, mutta se on silti sivuseikka. 🙂

  • Reply Sanni huhtikuu 16, 2014 at 10:52 pm

   Istuvuus, mukavuus, ulkonäkö sekä hinta. On myös kiva valita värikästä treenivaatetta piristämään päivää!

 • Reply Kiiiiia huhtikuu 16, 2014 at 10:49 pm

  ehdottomasti mukavuus ! ja myös värit, koska muuten pukeudun aika musta-valko-harmaa-joku huomaamaton väri linjalla 😀

 • Reply krisuujau huhtikuu 16, 2014 at 10:55 pm

  Tärkein kriteeri treenivaatteissa on ehdottomasti mukavuus! 🙂

 • Reply karoliina huhtikuu 16, 2014 at 10:56 pm

  Tärkeintä on että vaate istuu ja tuntuu hyvältä päällä 🙂 plussaa jos se vielä näyttääkin kivalle !

 • Reply Jaeida huhtikuu 16, 2014 at 10:57 pm

  Ehdottomasti istuvuus ja mukavuus on tärkeimpiä asioita 🙂

 • Reply Iida huhtikuu 16, 2014 at 10:59 pm

  Tärkein kriteeri on ehdottomasti mukavuus, sekä toisena varmaan se värikkyys ja ulkoasu. Mielummin treenaan hyvässä ja värikkäässä treenipaidassa, josta saa enemmän positiivista vaikutusta itse treeniin, kun taas rumassa paidassa joka ei näytä mukavalta päällä. Todellakin voitto tulisi tarpeeseen, treenikamat vaatii todellakin uusintaa ihan trikoista lähtien! 😀

 • Reply s huhtikuu 16, 2014 at 10:59 pm

  Mielestäni hinta, ulkonäkö ja mukavuus on plussaa!

 • Reply Niina huhtikuu 16, 2014 at 11:04 pm

  Treenivaatteissa ehdottomasti tärkeintä on istuvuus ja materiaali. On aivan kauhistus hikoilla esimerkiksi salilla jossain sellaisissa vermeissä, jotka eivät hengitä lainkaan. Kauniita asioita arvostavana ihmisenä tykkään myös siitä, että treenikuteet ovat värikkäitä. Ne piristävät erityisesti sellaisina päivinä, kun ei oikein meinaa puhtia riittää!

 • Reply lsmv huhtikuu 16, 2014 at 11:05 pm

  Mulle on tärkeintä että on hengittävää matskua ja ettei kankaasta näy läpi 😀

 • Reply Essi huhtikuu 16, 2014 at 11:06 pm

  Kyllä vaatteiden malli eli istuvuus on mulle tärkeintä. Materiaali vahvana kakkosena, ja vaatteiden värikkyys totta kai plussaa 😉

  Ihania nuo sun vaatteet ja kaunis sinä 🙂

 • Reply päivi huhtikuu 16, 2014 at 11:08 pm

  Kyllä loppupeliessä materiaali ratkasee eniten! Oon tosi, siis oikeesti tosi kova hikoilemaan, joten on supertärkeää että vaatteet ovat hengittävät ja poistavat kosteutta iholta.

 • Reply Sartsu huhtikuu 16, 2014 at 11:08 pm

  Tärkein juttu on se miltä vaate tuntuu päällä 🙂

 • Reply hanne huhtikuu 16, 2014 at 11:11 pm

  Mulle tärkeintä on vaatteen istuvuus ja kestävyys. Hyvä urheiluvaate tuo esiin kantajansa parhaimmat puolet ja lisää itsevarmuutta peiliin katsoessa! Tässä auttavat hyvät leikkaukset, kestävät materiaalit ja pirtsakat värit.

 • Reply Annastiinaliina huhtikuu 16, 2014 at 11:12 pm

  Kivat ja pirteät värit on tärkeitä. Lisäksi housuissa on hyvä olla taka- tai sivutasku, koska opiskelijakortti pitää olla korkeakoululiikunnan jumppatunneilla aina mukana 🙂

 • Reply venla huhtikuu 16, 2014 at 11:16 pm

  tärkeetä on se, että vaate tuntuu hyvältä päällä eikä koko ajan tarvi olla paidan helmaa asettelemassa. 😀

 • Reply Ranja huhtikuu 16, 2014 at 11:16 pm

  Treenivaatteissani mä oon kantapään kautta oppinut kunnioittamaan istuvuutta ja sitä, että käytän vaatteet niissä lajeissa, mihin niitä tarkoitetaan käyttää. Oon saanut hiertymiä vääränlaisista juoksuvarusteista ja taas huomannut tuntevani oloni erittäin epämukavaksi joissain vaatteissa punttisalilla. Isona plussana pidän raikkaita värejä ja kauniisti muotoilevia leikkauksia. Kyllä värit vaan piristävät kummasti kun pohtii jäänkö mussuttamaan sohvaeväitä vai suuntaanko lenkkipolulle.

 • Reply Henna huhtikuu 16, 2014 at 11:20 pm

  Kyllä se vaatteen ulkonäkö tälläisellä välineurheilijalla vaikuttaa aika paljon siihen, miten treeni luistaa! Mukavuus tottakai myös, mutta onneksi niitä mukavia sekä kivan näköisiä treenivaatteita löytyykin vaikka kuinka paljon 🙂

 • Reply Anu huhtikuu 16, 2014 at 11:21 pm

  Mulle tärkeintä treeni vaatteissa on niiden mukavuus ja kestävyys! Kirkkaat värit antaa kyllä aina vähä lisäpisteitä 😉

 • Reply Jenni huhtikuu 16, 2014 at 11:23 pm

  Mulle tärkein juttu treenivaatteissa mukavuuden lisäks on se, että ne näyttää hyvältä mun päällä. Koska kun on hyvännäkösiä vaatteita ne haluaa laittaa päälle. Ja mä en pue reenivaatteita ellen reenaa. Joten jos mä haluun pukee ne hyvännäköiset reenivaatteet usein päälle, mä myös reenaan usein! 🙂

 • Reply Roosas huhtikuu 16, 2014 at 11:26 pm

  Näin opiskelijana ykkösenä on hinta, mutta pakko vaatteitten on olla myös mukavia päällä!

 • Reply Miru huhtikuu 16, 2014 at 11:26 pm

  Hinta, istuvuus ja värit 🙂

 • Reply Anni huhtikuu 16, 2014 at 11:28 pm

  No ihan ekana tulee kyllä ulkonäkö! Silmät osuu kaikkeen pinkkiin 😀 sitten tietysti treenivaatteen pitää tuntua hyvältä päällä ja liikkeessäkin 🙂 siinä hyvä materiaali ja leikkaus on tärkeää. Ihania noi valitsemasi kamppeet!

 • Reply Anna huhtikuu 16, 2014 at 11:31 pm

  Ihan ykkösjuttu treenivaatteissa on niiden mukavuus, ei oo kiva treenata jos jostain kohti kiristää tai ei muuten vaan tunnu hyvältä. Toinen kriteeri on ehdottomasti värit! Mitä värikkäämpää ja mitä enemmän väriä niin sitä parempi! Värikkäät kuteet saa hymyn omalle naamalle ja todistetusti myös muidenkin 🙂 siks oliskin ihan mahtia päästä valkkaamaan Björn Borgin ihania värikkäitä ja ennen kaikkea tyylikkäitä treenivaatteita piristämään omia treenejä!

 • Reply Roosahh huhtikuu 16, 2014 at 11:35 pm

  Minulle tärkeintä on treenivaatteiden mukavuus ja se että vaatteet pysyvät ns. kuivana.

 • Reply sannap huhtikuu 16, 2014 at 11:38 pm

  Tärkein kriteeri reenivaatteille on istuvuus ja mukavuus. Ettei aika mene siellä juoksumatolla/ jumpatessa siihen, kun kiskot paitaa alemmas ja housuja ylemmäs. Sopivilla vaatteilla pysyy ajatuskin itse tekemisessä.

 • Reply TIIA huhtikuu 16, 2014 at 11:41 pm

  Mulle tärkeintä on ehdottomasti mukavuus koska ei oo kiva treenata jos vaatteet hankaa ja ahdistaa koko ajan! Hyvänä kakkosena tuleekin sit treenivaatteiden ulkonäkö ja väri 🙂

 • Reply Ooona huhtikuu 16, 2014 at 11:41 pm

  Mullw tärkeintä on se, että vaate hengittää hyvin ja on mukava päällä 🙂

 • Reply Karoliina huhtikuu 16, 2014 at 11:44 pm

  Tärkeintä on, että treenivaatteet tuntuvat mukavilta päällä, eivät purista tai vaihtoehtoisesti lörpötä tai roiku liikaa 🙂 materiaali on kyllä myös ykkösjuttuja!

 • Reply Laura huhtikuu 16, 2014 at 11:44 pm

  Tärkeimmät kriteerit: Istuvuus, hengittävä materiaali sekä ulkonäkö tietenkin väreineen kaikkineen 😉

 • Reply Anni huhtikuu 16, 2014 at 11:44 pm

  Treenivaatteiden täytyy ehdottomasti olla tukevia, mutta samalla myös mukavia ja joustavia päällä! Tärkeää on myös että ne pysyy hyvin paikoillaan. On ihan todella ärsyttävää, jos esim jumppatrikoita joutuu nostelemaan koko ajan! Isona plussana tietysti vielä ulkonäkö. Kirkkaat värit ja kuosit tuo kummasti lisäpotkua urheillessa 🙂

 • Reply Neela huhtikuu 16, 2014 at 11:46 pm

  Moikka! Tärkeintä on käyttömukavuus ja värit!!!

 • Reply neea huhtikuu 16, 2014 at 11:46 pm

  Mukavuus ennen kaikkea!! 🙂 Kun treenivaatteet on oikean kokoiset ja kaikin puolin mukavan tuntuiset voi keskittyä täysillä treenaamiseen.

 • Reply Kata huhtikuu 16, 2014 at 11:52 pm

  Tärkeintä on mukavuus ja istuvuus, mutta myös ulkonäkö pitää olla kohdallaan. Iloiset ja miellyttävän näköiset treenivaatteet motivoivat salille tai lenkkipoluille!

 • Reply Enni huhtikuu 16, 2014 at 11:55 pm

  Tärkeintä on että vaatteissa viihtyy itse, ja että niissä on mukava treenata. Ei ole kiva nyppiä paitaa joka liikkeen jälkeen paikoilleen. Materiaali on myös tärkeä, eli se että vaate hengittää eikä hierrä mistään. Kivat ja pirteät värit on aina plussaa!:)

 • Reply Laura huhtikuu 16, 2014 at 11:58 pm

  Haluisin sanoa että laatu, mut tällä hetkellä se ykköskriteeri on kuitenkin hinta! 😀 Tai pistetäänpä jaetulle ykkössijalle lisäksi vielä istuvuus, koska hiertävät/puristavat/muuten epämukavat treenivaatteet syö koko motivaation pois kesken treenin. Eli hinta ja istuvuus!

  Ois kyllä aika huikee tommonen tuotepaketti voittaa!

 • Reply Alina huhtikuu 17, 2014 at 12:00 am

  Mulle tärkein kriteeri on vaatteiden mukavuus ja käytännöllisyys 🙂

 • Reply min huhtikuu 17, 2014 at 12:01 am

  Mukavuus on tärkeintä, mutta plussaa tietysti siitä, että vaate näyttää hyvältä 🙂

 • Reply Hanna huhtikuu 17, 2014 at 12:01 am

  Ehdottomasti mukavuuus ja istuvuus! Hyväntuntuiset vaatteet ja kengät ovat musta kaikkein tärkein kriteeri vaatteita valitessa! Ulkonäkö ja värit on tietty plussaa:)

 • Reply Hhanna huhtikuu 17, 2014 at 12:16 am

  Treenivaatteita valitessani ensimmäisenä kiinnitän huomiota väriin. Se ei kuitenkaan ole ostopäätökseen vaikuttava tekijä. Tärkeintä että treenivaatteet tuntuu itsestä hyvältä päällä ja ovat käytännölliset, eikä niitä treenin aikana joudu ”korjailemaan”. 🙂

 • Reply Sandra huhtikuu 17, 2014 at 12:17 am

  Värit on kyllä ehdottoman tärkeitä, niistä saa energiaa treenaamiseen! 🙂

 • Reply sannastar huhtikuu 17, 2014 at 12:23 am

  Mulle ehdottomasti tärkeintä on istuvuus ja mukavuus! Ja sitte toki se ulkonäkö. Mun treeni menee ihan pieleen jos mulla on huono olla vaatteissa, joko että ne tuntuu huonolta päällä tai että ne näyttää tyhmältä mun päällä. Tällöin mietin vaan niitä vaatteita ja mun keskittyminen menee johonkin ihan muuhun kun siihen treeniin.

 • Reply Sra huhtikuu 17, 2014 at 12:32 am

  Mukavuus ja ulkonäkö on ehottomasti tärkeimmät kriteerit! 🙂

 • Reply Leenam huhtikuu 17, 2014 at 12:54 am

  Mukavuus on kaikkein tärkeintä! Ei huvita yhtään treenata, jos vaate puristaa tai hankaa jostain kohtaa. Ulkonäkö ja hinta tulee sen jälkeen kysymykseen.

 • Reply Nefer huhtikuu 17, 2014 at 1:07 am

  Mukavuus ja viihtyvyys treenivaatteessa on tärkeää. Mukavuus tulee materiaalista, joka ei kutita tai hierrä, ja viihtyvyys väreistä ym. seikoista. 🙂

 • Reply RiikkaKoo huhtikuu 17, 2014 at 2:05 am

  Sillon on hyvät treenivaatteet kun pystyy vetään just sellasen reenin ku haluaa, eikä tarvi murehtia hyppiviä tissejä tai jotenkin huonosti roikkuvia vaatteita! Pysyy liikunnanilo yllä. Tyylikin merkkaa, mutta hienoja urheiluvaatteita löytyy niin paljon että voi keskittyä siihen istuvuuteen valinnassa

 • Reply RiikkaKoo huhtikuu 17, 2014 at 2:05 am

  Sillon on hyvät treenivaatteet kun pystyy vetään just sellasen reenin ku haluaa, eikä tarvi murehtia hyppiviä tissejä tai jotenkin huonosti roikkuvia vaatteita! Pysyy liikunnanilo yllä. Tyylikin merkkaa, mutta hienoja urheiluvaatteita löytyy niin paljon että voi keskittyä siihen istuvuuteen valinnassa

 • Reply Janni huhtikuu 17, 2014 at 5:24 am

  Vaatteiden tulee olla rennot, mukavat päällä sekä hengittävää materiaalia! Pirtsakat värit vaatteissa tuo aina oman lisänsä onnistuneeseen treeniin!

 • Reply enppu huhtikuu 17, 2014 at 6:25 am

  tärkein kriteeri on tietysti istuvuus, että olonsa tuntee mukavaksi. Mutta valehtelisin ettenkö ekana katsoisi urheiluliikkeissä niitä ihania kirkkaita värejä.

 • Reply Annanas huhtikuu 17, 2014 at 6:29 am

  Tärkeintä treenivaatteessa on sen istuvuus, inhottavaa treenata jos tunnen että vaate ei tunnu hyvältä päällä Menee puolet treenistä murehtiessa onko hyvä olla. Värillä on tietenkin kans paljon väliä 🙂

 • Reply Ella huhtikuu 17, 2014 at 6:31 am

  Hyvä materiaali, istuvuus, herkulliset karkkivärit!

 • Reply EliZaaa huhtikuu 17, 2014 at 6:50 am

  Tärkeintä on mukavuus 🙂

 • Reply M huhtikuu 17, 2014 at 6:52 am

  Treenivaatteiden tulee olla:
  1. Mukavia päällä – Pitää istua hyvin, ei saa puristaa tai hangata.
  2. Laadukkaita – Vihaan sovittamista ja urheiluvaatteiden ostamista. Ostan siis harvoin, mutta kestäviä.
  3. Hyvännäköisiä – Pieni välineurheilija syttyy ja innostuu uudelleen, kun vaatteet ovat mieleisiä 🙂

 • Reply Jennan huhtikuu 17, 2014 at 7:05 am

  Minulle tärkeintä treenivaatteita ostaessa on hengittävä ja nopeasti kuivuva materiaali. Värit ja printit tulevat hyvänä kakkosena 🙂

 • Reply ssofku huhtikuu 17, 2014 at 7:06 am

  Tärkein kriteeri on ehdottomasti istuvuus, vaatteiden pitää tuntua hyviltä treenatessa. Plussaa kirkkaissa väreistä!

 • Reply jennie huhtikuu 17, 2014 at 7:17 am

  Ulkonäkö!:)

 • Reply Veera S huhtikuu 17, 2014 at 7:24 am

  Onhan se tärkeää että treenivaatteet on mukavat päällä ja hengittävää materiaalia, mutta kyllä treenivaatteiden pitää olla myös mieluisan väriset. Sillon niistä saa hyvää potkua itse treeniin 🙂

 • Reply Nina huhtikuu 17, 2014 at 7:29 am

  Itselleni on tärkeintä ensinnäkin käytännöllisyys, en voisi salilla käyttää esim. lyhyitä tai polvipituisia housuja sillä olen todennut muutamat kuntosalilaitteet hiertäviksi polvitaipeesee. Toinen tärkeä kriteeri on ehdottomasti ulkonäkö, salivaatteiden tulee näyttää hyvältä päällä ja imarrella vartaloa, sillä motivaatio katoaa salilla nopeasti jos peilikuvasta katsoo vaatteista pursuava näky. 🙂

 • Reply Maarit huhtikuu 17, 2014 at 7:44 am

  Treenivaatteissa tärkeintä on vaatteen käytettävyys, sen tulee olla hyvä päällä! Ja se päällä pitää olon tuntua hyvältä..

 • Reply Kara Melli huhtikuu 17, 2014 at 7:48 am

  Tärkeintä on mukavuus ja iloiset värit joista saa energiaa!

 • Reply Iida huhtikuu 17, 2014 at 7:52 am

  Ehdottomasti tärkein asia treenivaatteita valitessani on vaatteiden materiaali ja värit! 🙂

 • Reply Elina huhtikuu 17, 2014 at 7:53 am

  Tärkeintä mulle treenivaatteissa on ehottomasti mukavuus ja väri! Hyvin istuvien ja mukavien treenivaatteiden avulla voi keskittyä itse reenaamiseen, epämukavat vaatteet taas vähentää treenimotivaatiota. Ja treenivaatteiden tulee tietty olla värikkäitä (neonvärit!<3) 🙂

 • Reply saija huhtikuu 17, 2014 at 7:55 am

  Tärkeintä on materiaali ja tietysti malli sekä väri. 🙂

 • Reply eekka huhtikuu 17, 2014 at 8:01 am

  varmasti tärkein ominaisuus on mukavuus, käytännöllisyys ja sopivuus! se ettei esim tarvitse nostella olkaimia tms, on tosi tärkeää. 🙂 hintakin kyllä merkitsee aika paljon.

 • Reply KL huhtikuu 17, 2014 at 8:09 am

  Treenivaatteiden pitää istua hyvin ja mateerialin pitää olla laadukas, näin vaatteet eivät hankaa eivätkä myöskään haise niin pahalle. Kyllä ulkonäkökin tietenkin vaikuttaa, varsinkin kesällä on kiva käyttää värikkäitä treenivaatteita.

 • Reply Tanja huhtikuu 17, 2014 at 8:13 am

  Tärkeintä treenvaatteissa on ensin se ,että ne näyttävät upeilta ja sitten kankaan laatu ja hengittävyys. Tykkään kirkkaista väreistä treenatessa, eli nuo sinun asuvalintasi näyttävät megakivoilta. 🙂

 • Reply eltsu huhtikuu 17, 2014 at 8:13 am

  Tärkeintä mulle treenivaatteissa on materiaali, koska esim spinningissä tulee hikoiltu ihan kiitettävästi, eikä sitten todellakaan ole kivaa olla jossain trikoopaidassa joka ei hengitä yhtään ja on tunnin lopussa ihan litimärkä 😀 Toinen tärkeä juttu on myös väri, eli mitä värikkäämpi sen parempi, mutta edelleen se materiaali menee edelle!

 • Reply Ninde huhtikuu 17, 2014 at 8:15 am

  Ykköstärkeetä on piristävät värit, jotka innostaa lähtemään liikkumaan, lähteminenhän on aina se rankin osuus. Mutta kylläpä se hinta vaikuttaa tavallaan eniten, muita vaatteita tulee ostettua, mutta treenivaatteisiin ei koskaan oo varaa. Lenkkareita on kahdet uudet, mutta muuten ihan römppänöissä vaatteissa käyn salilla, tyyliin mieheni t-paidassa!

 • Reply idaelisa huhtikuu 17, 2014 at 8:15 am

  Hinta-laatusuhde ja se, että treenivaatteet näyttää hyviltä ja imartelee kroppaa. Värikkyys aina plussaa! 🙂

 • Reply Eee huhtikuu 17, 2014 at 8:21 am

  Ehdottomasti alusvaatepuoli! Tukevat urheiluliivit ja istuvat pikkarit.

 • Reply Sanni huhtikuu 17, 2014 at 8:25 am

  Nuorempana treenivaatteissa tärkeintä oli väri, istuvuus ja mukavuus olivat silloin toisijaisia..Nyt myöhemmin voin sanoa, että värikkyys on säilynyt, mutta mukavuus ja istuvuus ovat nousseet tärkeimmiksi. Eihän kukaan halua juosta juoksumatolla trikoissa, jotka hivuttautuvat vähän väliä alemmaksi näyttäen pian koko komean takalistosi (koettu). Tämän takia olen vaihtanut halpa vaateketjujen kamat merkki treenikamoihin, kyllä se niin vaan on, että niissä mukavuus on parasta ja peittävyys (!) aina taattu!

 • Reply Satu huhtikuu 17, 2014 at 8:29 am

  Tärkein on istuvuus ja mukavuus, treenivaatteet ei saa esim. hiertää! Vaatteiden pitää tietysti myös näyttää hyvältä ja olla sopivan hintaisia.

 • Reply Jenna huhtikuu 17, 2014 at 8:31 am

  Tärkein kriteeri on vaatteiden istuvuus, jotta ne päällä on kiva jumppailla, eikä reenin aikana paitaa tarvi laskea, housuja nostaa ja alkkareita suoristaa 🙂 Mutta tottakai ensimmäisenä kiinnitän huomiota vaatteen ulkoasuun ja vasta sen jälkeen sovitetaan, miten se istuu päälle. Joten siis vaatteiden tulee olla kauniita ja hyvin istuvia.

 • Reply pex huhtikuu 17, 2014 at 8:35 am

  istuvuus, hengittävyys ja ulkoasu.

 • Reply maisa huhtikuu 17, 2014 at 8:36 am

  Istuvuus on ihan ykkönen ja sitten laatu tulee aikalailla ulkonäön kanssa samassa paketissa.

 • Reply Kissu huhtikuu 17, 2014 at 8:40 am

  Ensinnäkin materiaali, pitää olla laadukas ja hyväntuntuinen. Toki myös ulkonäkö on tosi tärkeä ja urheiluvaatteissa erityisesti värit, joita saa olla! 🙂

 • Reply Petramaaret huhtikuu 17, 2014 at 8:43 am

  Mukavuus on ehdottomasti tärkein. Tietysti sitä ulkonäköä tulee ensimmäisenä katsottua ja se kiinnittää mielenkiinnon, mutta sovittaessa mukavuus on viimeinen kriteeri ostokselle. Kirkkaat värit miellyttävät kyllä tällä hetkellä silmää todella paljon:)

 • Reply Tuija huhtikuu 17, 2014 at 8:50 am

  Mukavuus, mutta ulkonäkö myös on tosi tärkeää!

 • Reply hanna huhtikuu 17, 2014 at 8:53 am

  Kuten jo monessa kommentissa on mainittu, eli istuvuus ja mukavuus!
  PS. Nuo björn borgin shortsit!!! Ihanat! 😀

 • Reply Sirkku huhtikuu 17, 2014 at 8:57 am

  Toki mukavuus ja istuvuus on tärkeää, mutta ollaanpas nyt rehellisiä – kyllä kaikkein tärkeintä kuitenkin on vaatteiden kiva ja värikäs ulkonäkö! 🙂

 • Reply Laurrrra huhtikuu 17, 2014 at 9:03 am

  Kyllä se väri on se tärkein! ::D toki laadukkuuskin ja mukavuus, mutta jos vaatteet ovat herkullisen ja imartelevan värisiä niitä tekee mieli käyttää enemmän.

 • Reply sella huhtikuu 17, 2014 at 9:05 am

  Ihan ehdottomasti mukavuus on tärkeintä! Kirkkaat värit on vaan plussaa! 🙂

 • Reply Malena huhtikuu 17, 2014 at 9:07 am

  shotsit ovat ehdoton kestosuosikki urheiluvaatteuissa! Niissä pystyy liikkumaan vapaasti, ilman että ne valahtavat tai nousevat, toisin kuin useimmat trikoot! Eli olen siis hyvin mukavuuden haluinen. Kriteeri on siis hyvin istuvat vaatteet joita ei tarvitse korjailla kokoajan.
  Toinen kriteeri on värikäs. Arkivaatteissa käytän melko hillittyjä värejä, joten treeneissä onkin siksi kivaa räjäyttää oikea väripomi ilmoille 🙂

 • Reply minä vain huhtikuu 17, 2014 at 9:09 am

  tietysti ensin mukavuus ja väri, sekä materiaali! ja sen jälkeen hinta 🙂

 • Reply hilla-maria huhtikuu 17, 2014 at 9:14 am

  Materiaali ja hinta vaikuttaa eniten. piristävät värit ovat tietysti kivaa lisää 🙂

 • Reply Mia huhtikuu 17, 2014 at 9:14 am

  Tärkeintä on mielestäni istuvuus ja materiaali. Topeissä pidän hengittävyydestä ja kankaan kyvystä kuivua nopeasti. Housuissa pitää olla istuvutta eli tiukkuutta ettei takapuoli ja reidet pääse hyllymään :). Toki kirkkaat neonvärit ovat aina plussaa,mutta materiaali ja hengittävyys kuitenkin ensin 🙂

 • Reply arja huhtikuu 17, 2014 at 9:19 am

  Mukavuus/istuvuus on tärkein. Laatu on myös tärkeä, mutta liian usein hinta vaikuttaa asiaan..Ja no, totta kai vaatteiden pitää hyvältäkin näyttää 😀

 • Reply rosie huhtikuu 17, 2014 at 9:22 am

  tärkeintä hengittävyys vaatteissa ja että housut tuntuu mukavalta !

 • Reply Sara huhtikuu 17, 2014 at 9:22 am

  Tärkeintä treenivaatteita valittaessa on kirkkaat värit (:D), hyvä istuvuus ja materiaali!

 • Reply Katja huhtikuu 17, 2014 at 9:31 am

  Ehdottomasti laatu ja istuvuus. Treenivaatteissa parasta on myös se, että tuntee ne päällään omiksi vaatteiksi ja tykkää käyttää niitä ilman että joka kerta peiliin katsoessa toivoisi aina vaan hienonpia vaatteita.

 • Reply Loora1 huhtikuu 17, 2014 at 9:33 am

  Ehdottomasti värit ja sitten tietysti, että vaatteet hengittävät, niin jaksaa painaa 🙂

 • Reply Noora huhtikuu 17, 2014 at 9:34 am

  Mukavuus on tärkeintä, ja tietysti värikkyys vaatteissa on pelkkää plussaa! 🙂

 • Reply niubi huhtikuu 17, 2014 at 9:36 am

  Tärkeintä ehdottomasti istuvuus ja hengittävyys, vaatteen ulkonäkö vaikuttaa ainakin mulla myös treenimotivaatioon, yllättävää kyllä, eli väriskästä saa olla ;D

 • Reply Ilona huhtikuu 17, 2014 at 9:36 am

  Tärkein ominaisuus treenivaatteissa on vaatteiden hyvä materiaali ja mukavuus. Herkullisia värejä kuvien vaatteissa, ihastuin! ♡

 • Reply Mari huhtikuu 17, 2014 at 9:41 am

  Tärkeintä on treenivaatteen istuvuus eli on ihana treenata kunnon vaatteiden kanssa,jotka istuu päälle täydellisesti ja näin ollen niitä ei lähestulkoon edes huomaa..

 • Reply Veera huhtikuu 17, 2014 at 9:53 am

  Värit ja mukavuus ! 🙂

 • Reply miida huhtikuu 17, 2014 at 10:03 am

  tärkein kriteeri on ehdottomasti hyvä istuvuus 🙂

 • Reply Jonna huhtikuu 17, 2014 at 10:08 am

  Kyllä istuvuus on tärkeintä! Todella ärsyttävää lenkillä tai jumpassa jos pitää valuvia housuja nykiä koko ajan ylöspäin! Kiva arvonta ja hyvää kevättä sulle

 • Reply cia huhtikuu 17, 2014 at 10:13 am

  No tottakai mukavuus on se tärkein, mutta onhan se kivempi treenata kivan näkösissä ja ihanan pirteen värisissä treeni vaatteissa.

 • Reply Henna huhtikuu 17, 2014 at 10:13 am

  Tärkeintä on istuvuus ja mukavuus. Pirteät värit taas piristävät ja antavat puhtia treeniin.

 • Reply säde huhtikuu 17, 2014 at 10:14 am

  Ykköskriteeri on, että treenivaatteet istuu hyvin, eikä purista ja paina. Hyvänä kakkosena tulee tietenkin ulkonäkö 😉 motivoi yllättävän paljon liikkumaan, jos on hienot urheilukuteet!

 • Reply Oona huhtikuu 17, 2014 at 10:17 am

  Treenivaatteissa mulle tärkeetä on värikkyys ja tyylikkyys, mutta tärkeintä on kuitenkin vaatteiden laatu ja istuvuus. Vaatteen pitää näyttää hyvältä just mun päällä ja korostaa oikeita piirteitä!:)

 • Reply SaraCupCakez huhtikuu 17, 2014 at 10:18 am

  Itse kiinnitän huomiota heti väriin/kuosiin. Kun oikeanvärinen vaate on valittu, seuraavaksi tärkeintä on, ettei se purista mistään. Myös vaatteen materiaali on mielestäni olennainen osa treenivaatteen valintaa ^__^

 • Reply Annaepk huhtikuu 17, 2014 at 10:23 am

  Tekninen materiaali ja väri ovat kyllä ykköskriteerit 🙂

 • Reply Kisu huhtikuu 17, 2014 at 10:26 am

  Ehdottomasti istuvuus ja miltä vaate tuntuu päällä

 • Reply Memuli huhtikuu 17, 2014 at 10:27 am

  Materiaali,seuraavaksi väri.

 • Reply Stina M. huhtikuu 17, 2014 at 10:27 am

  Tärkeintä ainakin itselleni on ulkonäkö treenivaatteissa. Motivaatio nousee kummasti, kun treenivaatteet on värikkäitä ja ihania 🙂 Toki myös laadullakin on merkitystä.

 • Reply Milou huhtikuu 17, 2014 at 10:30 am

  Mulla on kyllä niin monta tekijää mitkä vaikuttaa.. tärkeintä on että viihdyn vaatteissa itse sillä niissä tulee vietettyä niin monta tuntia viikossa 🙂 kirkkaat värit, istuvuus, materiaalit tärkeimpänä.

 • Reply Milou huhtikuu 17, 2014 at 10:30 am

  Mulla on kyllä niin monta tekijää mitkä vaikuttaa.. tärkeintä on että viihdyn vaatteissa itse sillä niissä tulee vietettyä niin monta tuntia viikossa 🙂 kirkkaat värit, istuvuus, materiaalit tärkeimpänä.

 • Reply Anita huhtikuu 17, 2014 at 10:31 am

  Kyl tärkein on se, et mä näytän hyvältä se treenivaate päälläni. Tää tarkoittaa siis itselle sopivaa väritystä, tarpeeks kireet alaosa ja tarpeeks löysä yläosa. 😀 Hinta tulee hyvänä kakkosena. 🙂 Myös omat kokemukset, eli esim se et tiiän kamat laadukkaiksi vaikuttaa paljon. 🙂

 • Reply Epeli huhtikuu 17, 2014 at 10:32 am

  Tärkeintä on ehdottomasti mukavuus ja materiaalit! 🙂

 • Reply Fanny huhtikuu 17, 2014 at 10:34 am

  Tärkein ominaisuus on vaatteen materiaali, mutta kyllä ne värit yleensä vie voiton!:-D Värikkäimmissä vaatteissa tuntuu muutenkin, että treenikin kulkee paremmin!

 • Reply Netta huhtikuu 17, 2014 at 10:36 am

  Itselleni tärkein kriteeri on mukavuus ja vaatteiden istuvuus, sekä ulkonäkö 🙂 Niillä päästään jo aika pitkälle!

 • Reply Vilma huhtikuu 17, 2014 at 10:45 am

  Treenivaatteet motivoi mua urheilemaan ja siks onkin tärkeetä, että ne on värikkäät (!), mukavat päällä ja hyvää materiaalia! 🙂

 • Reply Linnea huhtikuu 17, 2014 at 10:47 am

  tärkeintä treenivaatteissa on että ne istuu hyvin päälle ja on tarpeeksi joustavaa kangasta. myös ulkonäkö ja värikkyys!

 • Reply Lauranenn huhtikuu 17, 2014 at 10:50 am

  Kyllä yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on vaatteiden istuvuus. Miun mielestä hyvät treenivaatteet on sellaset, joita ei kokoajan tarvii korjata eli joko nostella housuja ylöspäin tai vetää paitaa puolestaan alaspäin (liian tuttuja tilanteita..) Opiskelijana tietty myös hinta on tärkeä, mitään kovin kallista kun ei vaan pysty ostamaan. 🙂

 • Reply kissaniina huhtikuu 17, 2014 at 10:59 am

  Hypistelen aina ihan innoissani kaikkia värikkäitä treenivermeitä..MUTTA valitettavasti hinta liian usein ratkaisee. En millään raaski maksaa montaa kymppiä merkkivaatteista, kun esimerkiksi hm:ltä korvaavan tuotteen saisi aika paljon huokeammalla hinnalla. 🙂

 • Reply A huhtikuu 17, 2014 at 11:03 am

  Tärkeintä on ulkonäkö ja käyttömukavuus! Olisikin tarvetta uusille treenivaatteille.. 🙂

 • Reply Katja huhtikuu 17, 2014 at 11:07 am

  Ehdottomasti niiden hengittävyys runsaan hikoilun vuoksi on tärkeintä! Teknilliset ominaisuudet on muutenkin most. Sit yhtä tärkeenä pidän niitten värikkyyttä ja istuvuutta jotka tuo hyvän fiiliksen treeniin! 🙂

 • Reply Sini huhtikuu 17, 2014 at 11:08 am

  Ykkösenä vaateen ulkonäkö. (kaikki urheilu vaatteet alkaa olemaan jo sen verran hyviä, että nyt voi miettä ulkonäköä ensin) 🙂 Sitten laatu ja mukavuus ja hinta.

 • Reply emmmi huhtikuu 17, 2014 at 11:12 am

  Mullakin ekana kriteerinä on kyllä ne värit ja miltä vaatteet näyttää, se lisää motivaatiota. Mutta liikkumisen mukavuus tulee heti perässä 😀

 • Reply Riina huhtikuu 17, 2014 at 11:22 am

  Ehdottomasti tärkeimmät kriteerit treenivaatteissa on istuvuus ja mukavuus. Tietysti värit tuovat myös lisää poweria treeniin!

 • Reply Elina huhtikuu 17, 2014 at 11:24 am

  Tärkeintä on hyväolo ja mukavuus, värit tulevat toisena. Värikkyys antaa mukavasti treenipotkua! 🙂

 • Reply marjut huhtikuu 17, 2014 at 11:34 am

  Treenivaatteiden pitää tuntua hyvältä päällä. Tärkeää on myös, että ne näyttävät hyvältä ja tuovat itsessään itsevarmuutta ja potkua treeneihin. Rakastan iloisia ja kirkkaita värejä, jotka buustavat toimivan musiikin kanssa treeniä!

 • Reply KISUNA huhtikuu 17, 2014 at 11:42 am

  Istuvuus ja mukavuus tärkeimmät! Mutta vaatteiden hyvä ulkonäkö ei ole pahitteksi 😉

 • Reply Enni huhtikuu 17, 2014 at 11:43 am

  Tärkeimpänä kriteerinä istuvuus! Mutta tietysti myös vaatteiden ulkonäkö ja hinta vaikuttaa paljon 🙂

 • Reply Noora huhtikuu 17, 2014 at 11:49 am

  Treenivaatteita valittaessa mulla on kriteerinä vaatteen väri, istuvuus ja materiaali. Björn borgilla ovat nämä kaikki kolme kriteeriä olemassa 😉

 • Reply Katsku huhtikuu 17, 2014 at 11:50 am

  Istuvuus on kaiken a ja o! Materiaalien tulee olla myös tarpeeksi hengittäviä, mikään ei oo inhottavampaa kuin hiostavat paidat tai housut treenatessa:( Kun nää seikat on kunnossa niin pirteistä väreistä tulee vielä loputkin plussapisteet!

 • Reply Tiia huhtikuu 17, 2014 at 11:53 am

  Ehdottomasti tärkeintä on hyvä istuvuus ja hengittävä materiaali. Kirkkaat värit ovat plussaa, sillä ne tuovat kummasti iloa ja motivaatiota treeneihini lisää. 🙂

 • Reply Sanni huhtikuu 17, 2014 at 11:55 am

  Itse pidän treenivaatteista, jotka ovat päällä mukavia, materiaaliltaan laadukkaita ja paljon pesua kestäviä, mutta toki on tärkeää, että treenivaatteet myös näyttävät kivalta päällä!

 • Reply mirja huhtikuu 17, 2014 at 11:57 am

  Mulle tärkein asia treenivaatteissa on ehdottomasti mukavuus ja vaatteen istuvuus. Sitten tulee kaikki ulkonäkö seikat. En tee mitään ihanan värisellä treenitopilla jos se ei tunnu päälläni hyvältä. Mutta onneksi on paljon sellaisia urheiluvaatteita joissa on nuo molemmat puolet, esim. just Björn Borgilla 😉

 • Reply soffe huhtikuu 17, 2014 at 12:04 pm

  treenivaatteissa on tärkeintä istuvuus! 🙂

 • Reply Emma huhtikuu 17, 2014 at 12:06 pm

  Kyllä treeni vaatteissa parasta on kuosi ja raikkaat värit jotka tekee jo päälle pantaessa hyvän fiiliksen 🙂
  Ja sit materiaali, ei millää silkki yöpaitiksella pysty saamaa mitää reenii aikaseks.. Jotain hengittävää, värikästä ja hieman erillaista kuin muilla kanssa hikoilijoilla 😀

 • Reply Susanna huhtikuu 17, 2014 at 12:24 pm

  Treenivaatteiden tulee olla materiaalisesti ja muodollisesti pätevät päällä 🙂 Ja tietty niiden pitää piristää ja vauhdittaa treeniä! On aina mukavampi mennä reenaamaan kun treenivaatteetkin kannustaa siihen!!

 • Reply Lise huhtikuu 17, 2014 at 12:29 pm

  Kamalaa myöntää mutta mulle tärkein valintakriteeri treenivaatteissa on ehdottomasti ulkonäkö:D eli värikkyys ja mukavannäköinen malli:)

 • Reply Ansku huhtikuu 17, 2014 at 12:34 pm

  Inhoan korjailla vaatetta liikkuessa, joten tärkein kriteeri on mukavuus, istuvuus ja helppous! 🙂

 • Reply liisamari. huhtikuu 17, 2014 at 12:43 pm

  Treenivaatteissa tärkeintä on niiden mukavuus ja tottakai, nainen kun olen, niin väri. Tartun aina värikkäisiin treenivaatteisiin mustien sijaan 🙂

 • Reply Helena huhtikuu 17, 2014 at 12:58 pm

  Treenivaatteiden tulee istua hyvin päälle, olla hengittävää ja mukavan tuntuista materiaalia, enkä myöskään halua treenatessa koko ajan olla laskemassa paitaa tai nostamassa housuja. Ja tietenkin värikkyys on tärkeää! Muussa pukeutumisessa en hirveästi käytä värejä, mutta treenivaatteissa värit tuovat pirteän fiiliksen ja on mukava treenata 🙂

 • Reply apple huhtikuu 17, 2014 at 1:01 pm

  Treenivaatteissa tärkeintä on tietysti hyvä toiminnallisuus, eli se, että ne tuntuvat päällä mukavilta ja materiaali on hyvää.

  Kieltämättä heti toisena tulee vaatteiden ulkonäkö 😀 Tykkään itse värikkäistä ja pirteistä treenivaatteista. Normielämässä en ehkä päivittäin vedä päälleni pinkkiä, lilaa ja keltaista, mutta treenivaatteissa bring it on!

 • Reply J huhtikuu 17, 2014 at 1:01 pm

  Vaatteen istuvuus ja mukavuus. Ja ulkonäkö tietty,värikkäät motivoi enemmän!

 • Reply Sara huhtikuu 17, 2014 at 1:02 pm

  mulle tärkeintä on se, että vaatteet antaa lisäboostia liikkumiseen eli se väri! 🙂 lisäks istuvuus, sillä en kaikista hirveintä on topit, jotka rullautuu liikkuessa ylöspäin 😀

 • Reply Linda huhtikuu 17, 2014 at 1:04 pm

  Musta tärkein kriteeri on hinta-laatusuhde:)

 • Reply Noora huhtikuu 17, 2014 at 1:10 pm

  Treenivermeissä tärkeintä on istuvuus,hengittävyys ja vaateiden ulkonäkö. Mikään ei ole parempaa kuin lähteä treenailemaan uusissa vaatteissa, hyvä treeni motivaattori 🙂

 • Reply SannaMama huhtikuu 17, 2014 at 1:10 pm

  Treemivaatteiden tärkeimmät kriteerit ovat ulkonäkö (värikkyys), mukavuus ja hengittävyys. Jos treenivaate ei ole kiva näköiven, mukava päällä eikä hengitä, on turha kuvitellakaan jaksavansa treenata.. 🙂

 • Reply Anskuu huhtikuu 17, 2014 at 1:27 pm

  Treenivaate ei ole treenivaate jos pikemminkin haittaa kuin tukee urheilusuoritusta. Tärkein kriteeri on että vaate tuntuu hyvältä liikkuessa. Usein vaatteen pitää olla myös sopivasti värikäs, voihan sitä aina treenata siinä reikäisessä t-paidassakin. Värikkäissä vaatteissa tulee pakostikin reipas ja motivoitunut olo, ”kyllä miä pystyn!”
  Toki hinnallakin on merkitystä, mutta usein minulla on selkeä visio siitä millaisen treenivaatteen haluan. Ja kun Se treenivaate löytyy realistiseen hintaan sen kotiuttaminen ei ole vaikeaa.

 • Reply Tuikku huhtikuu 17, 2014 at 1:41 pm

  Uudet treenivaatteet tuo aina ihmeesti lisää treenimotivaatiota – tykkään värikkäistä, pirteistä treenivaatetuksesta. Myös laatu on tietysti tärkeää, tykkään erityisesti teknisistä vaatteista (onko se tekninen ?:D sellainen ”liukas” pinta). Ja koska hikoilen kuin porsas reenatessani, nämä tekniset treenipaidat ovat siltä kannalta myös paras valinta, haha.

 • Reply kkirsiii huhtikuu 17, 2014 at 1:50 pm

  Tärkeimpinä kriteereinä on istuvuus ja mukavuus. Ja tietenkin pirtsakat värit ovat vain plussaa! 🙂

 • Reply yukimon huhtikuu 17, 2014 at 1:51 pm

  Mukavuus treenivaatteissa tulee ihan ykkösenä ja kovana kakkosena värit! Treeniromppeiden tulee tuntua hyviltä ja lähes huomaamattomilta päällä, treeni menee ihan pilalle jos vaatteet hiertävät ja puristavat.

 • Reply Janette huhtikuu 17, 2014 at 2:26 pm

  Mun mielestä tärkeintä on vaatteen istuvuus ja ulkonäkö! En viihdy superpiukoissa, mutten superlöysissäkään reenikamoissa. Toisena tulee laatu ja ihanat värit!! Kyllä kunnon merkkivaatteet päällä näkyy ja tuntuu hien virratessa 😉

 • Reply Jonna Laaksonen huhtikuu 17, 2014 at 2:27 pm

  Tärkein kriteeri on mun mielestä värikkyys! Pirteen värisissä treenivaatteissa treenikin luistaa iloisemmin! 🙂

 • Reply Linda huhtikuu 17, 2014 at 2:31 pm

  Mulle tärkeintä on se, että treenivaatteita ei tarvitse pestä joka käytön jälkeen, vaan niitä voi käyttää useamman treenin putkeen! Hyvänä kakkosena tulee pirteät värit, joissa on itsevarma olo 🙂

 • Reply Tiina huhtikuu 17, 2014 at 2:48 pm

  Ehdottomasti ekana tulee käytettävyys! Vaikka huomio kaupassa kiinnittyy vaatteen väriin, niin jos se on epäkäytännöllisen mallinen tai ei-toivottua materiaalia, niin kyllä se saa kauppaan jäädä (ainakin yleensä:D). Vaatteen pitää kestää toistuvaa käyttöä ja pesua, olla istuva, oikean mallinen, väritys tulee sitten toisena! 🙂 mikkola_t@hotmail.com

 • Reply Jambre huhtikuu 17, 2014 at 2:51 pm

  Hyväntuntuiset- ja oloiset vaatteet ovat tärkeitä! Olisi mukava saada uusia treenivaatteita nyt kun olen raskaana, alkaa vanhat käymään pieneksi 🙂

 • Reply Lotta huhtikuu 17, 2014 at 2:52 pm

  Tärkein kriteeri on ehdottomasti treenimotivaatiota kasvattavat pirtsakat värit! 🙂

 • Reply Julle huhtikuu 17, 2014 at 3:01 pm

  Eii vitsit mikä arvonta, pakko osallistua! Tärkeintä treenivaatteissa on tietysti, hehe ulkonäkö. Mutta myös hengittävyys ja se että vaatteissa on tosiaanki helppo liikkua painavat myös valintaa tehdessä! Mitä värikkäämpää, sen parempaa 🙂

 • Reply Pauliina Milla huhtikuu 17, 2014 at 3:15 pm

  Ehdottomasti tärkein asia on treenivaatteiden ulkonäkö! 🙂 Paljon kivempi treenata pirtsakan näkösillä vaatteilla, kun tylsillä yks värisillä! Toki joskus on kiva laittaa päälle jotain yksinkertastakin!

 • Reply Muikku huhtikuu 17, 2014 at 3:18 pm

  Tärkeintä on mukavuus ja käytännöllisyys. Myös ulkonäkö on tärkeää, tunnustan kyllä katselevani vaatteitani lenkillä ikkunoista ja kuntosalilla peilistä 😉

 • Reply Vanille huhtikuu 17, 2014 at 3:34 pm

  No jos totta puhutaan, niin kyllä meikäläiselle tärkeimmät kriteerit on ulkonäkö sekä mukavuus. 🙂 Kaupoilla pyöriessä saattaa bongata hyvännäköisen tai värisen treenivaatteen, jonka jälkeen menen sitä hypistelemään. Jos tuntuu hyvältä materiaalilta, tsekataan hinta ja hinnan ollessa sopiva, otetaan se mukaan sovituskoppiin sovitettavaksi. Sovituskopissa hieman vääntelyä ja kääntelyä, ehkä hieman hyppimistä, kyykkäilyä ja pyllistelyä (ettei varmasti näy pöksyistä läpi:D) ja jos kriteerit täyttyyn niin kaupasta poistutaan kassan kautta.

  Aika lailla näin menee ne reissut, kun on tarkoitus täydentää treenivaatevarastoa. 😀

 • Reply Noooruli huhtikuu 17, 2014 at 3:39 pm

  Melko vaikea sanoa itseasiassa, mutta sanoisin silti että ensimmäisenä tulee istuvuus ja hinta! Istuvista treenivaatteista saan lisää itsevarmuutta, mutta en halua myöskään maksaa niistä itseäni kipeäksi. Kirkkaat värit ovat myös ehdottomat treenivaatteissa, ne piristävät ja lisäävät omaa motivaatiotani (:

 • Reply mustikkamaria huhtikuu 17, 2014 at 3:42 pm

  Minulle treenivaatteen valintakriteerin määrää vahvasti hinta. Opiskelijana joka penni on tärkeä, toisaalta taas laadukkaammat ja kestävämmät vaatteet maksaa enemmän – mutta maksaa ajan kuluessa itensä takaisin. Sekin on toki hyvin tärkeää että vaatteet istuu ja tuntuu hyvältä päällä.

 • Reply Anna huhtikuu 17, 2014 at 3:45 pm

  Tärkeintä itselle treenivaatteissa on se, että vaatteet istuu hyvin ja on mukavat päällä! Sellaisten treenivaatteiden avulla voi keskittyä 100% treeniin, eikä siihen että vaatteet tuntuvat epämukavilta!

 • Reply ninniiii huhtikuu 17, 2014 at 3:48 pm

  Materiaali

 • Reply Sohvi huhtikuu 17, 2014 at 3:50 pm

  Vau, ihana arvonta! Treenivaatteissa tärkeintä on hyvä istuvuus, mukava materiaali ja tietysti väri. On niin inspiroivaa ja tsemppaavaa vetästä salille uusi pirtsakka treenitoppi 😉

 • Reply Maika huhtikuu 17, 2014 at 3:54 pm

  Urheiluvaatteissa rakastan kirkkaita, valovoimaisia värejä. Mutta tärkein kriteeri minulle on, että ne ovat mukavat päällä ja istuvat hyvin. Tottakai katson myös hintalaatu-suhdetta! 🙂

 • Reply Laura Aniela huhtikuu 17, 2014 at 3:57 pm

  Hyvä istuvuus ehdottomasti! 🙂

 • Reply mepa huhtikuu 17, 2014 at 3:58 pm

  Tärkeintä on, että urheiluvaatteet tuntuu hyvältä päällä! Eli mukavuus ennen kaikkea! =) urheiluvaatteita käyttäessä ei päde ”kauneuden eteen täytyy kärsiä” =D=D=D

 • Reply karoliina huhtikuu 17, 2014 at 4:05 pm

  tärkein kriteeri mulle treenivaatteissa on hyvä istuvuus ja mukavuus! tietty kirkkaat ja iloiset värit ja kuosit piristävät ja tsemppaavat myös 🙂

 • Reply T huhtikuu 17, 2014 at 4:09 pm

  Ensimmäisenä kiinnitän huomiota materiaaliin ja sovittaessa istuvuuteen. Ei saa hiertää, kiristää tai olla liian lyösä. Tietysti väri on tärkee, mitä iloisemman värinen sen parempi 😀 mustaa tai harmaata urheilutoppia en pistäisi ikinä päälle!

 • Reply Isse huhtikuu 17, 2014 at 4:15 pm

  Tärkeintä minulle on se että vaate tuntuu hyvältä, ja tunnen itseni hyvän nälöiseksi siinä! Myös hinta vaikuttaa paljon, ostanko vai enkö.

 • Reply Salla huhtikuu 17, 2014 at 4:17 pm

  Materiaali! Ei ole mitään ärsyttävämpää, kuin hikinen vaate liimautuneena ihoon. Kyllä sen laadun vain huomaa… Toinen tärkeä juttu on kankaan määrä – t-paita-mallisia urheilupaitoja en oikeastaan käytä ollenkaan, koska niissä hikoilee niin paljon enemmän (ja sitten on vielä epämukavampi ja tukalampi olo) kuin hihattomissa topeissa.

 • Reply Anni huhtikuu 17, 2014 at 4:31 pm

  Treenatessa vaatteen täytyy tuntua hyvältä ja olla käyttöön soveltuva. Ja kiva väri tuo aina lisämotivaatiota.

 • Reply Annie huhtikuu 17, 2014 at 4:36 pm

  Ehdottomasti hengittävyys ja mukavuus!! 🙂

 • Reply Juulianna huhtikuu 17, 2014 at 4:59 pm

  Kyllä ehdottomasti tärkeintä on että treenivaatteet tuntuu ja näyttää mukavilta päällä. Salilla en käytä meikkiä enkä muita prameuksia, mutta kivoilla vaatteilla voin piristää vähän fiilistä ettei olo ole ihan tuhnuinen! Kivoissa vaatteissa on itsevarma olo ja treenikin kulkee.

 • Reply Janina huhtikuu 17, 2014 at 5:00 pm

  Tärkeintä treenivaatteissa on mukavuus. Ei saa puristaa ja pitää pysyä paikallaan (esim. nouseva paita, ei hyvä). Jos on epämukavat vaatteet niin kyllä se laskee tosi paljon treenimotivaatiota. Seuraavina kriteereinä tulee sitten hengittävyys ja ulkonäkö! 🙂

 • Reply maikki huhtikuu 17, 2014 at 5:02 pm

  Treenivaatteissa tärkeintä on mukavuus; se, että vaatteet (olipa kyse alusvaatteista, paidasta, takista, sukista jne..) istuvat mukavasti. Ne ei hierrä, kiristä tai ole liian löysiä. Toki vaatteiden laatu on yksi tärkeä tekijä! Samoin toki värit ja printit.
  Ps. Sulla on todella pirteä blogi, kauniita kuvia ja hyviä tekstejä! 🙂

 • Reply Stiina huhtikuu 17, 2014 at 5:08 pm

  Kyllä niitten pitää olla mukavan tuntuiset päällä, ei saa kiristää tai puristaa, muttei roikkua tielläkään 🙂 .. Ja tottakai vaatteiden pitäis näyttää kivalta päälläkin! Värikkäät reenivaatteet on parhaita! 🙂

 • Reply Iira huhtikuu 17, 2014 at 5:19 pm

  Treenivaatteissa tärkeimpänä tulee hyvä materiaali ja mukavuus! Oikeanlainen materiaali hengittää ja kovaankaan treeniin ei tunnu tukehtuvan. Vaatteen pitää olla mukava päällä, eikä se saa hiertää, ettei harjoittelu kärsi! Treeniin saa ihanasti lisää piristystä, kun vaatteissa on piristäviä ja iloisia värejä 🙂

 • Reply Nike huhtikuu 17, 2014 at 5:24 pm

  Treenivaatteita valittaessa avainsanana on mukavuus, johon kuuluu ehdottomasti ainakin niiden ulkonäkö ja hengittävyys! 🙂

 • Reply Lotta huhtikuu 17, 2014 at 5:27 pm

  Tärkeintä on että vaatteet on mukavat päällä, näyttää hyviltä ja on kivan väriset 🙂

 • Reply N huhtikuu 17, 2014 at 5:27 pm

  Ehdottomasti mukavuus ja vaatteiden sopivuus!

 • Reply Hanna huhtikuu 17, 2014 at 5:37 pm

  Tärkeintä mulle treenivaatteissa on niiden istuvuus ja laatu. Mulle on tärkeää, että vaattet tuntuvat mukavilta päällä (varsinkin treenatessa). Pirtsakat värit treenivaatteissakaan ei ole pahitteeksi 🙂

 • Reply Xeve huhtikuu 17, 2014 at 5:46 pm

  Tärkeintä on kestävyys ja istuvuus. Muista ominaisuuksista voi aina tinkiä, mutta noista kahdesta ei.

 • Reply Emmi huhtikuu 17, 2014 at 5:50 pm

  Tärkeintä on istuvuus. Mikään ei ole niin inhoittavaa kun, että pitää kiskoa helmaa alemmas tai kaula-aukkoa ylemmäs. Sitten tulee väri 🙂

 • Reply jertsi huhtikuu 17, 2014 at 6:06 pm

  Tärkeintä ehottomasti treenivaatteissa on mukavuus, hinta ja kirkkaat värit ovat plussaa 🙂

 • Reply April huhtikuu 17, 2014 at 6:09 pm

  Mukavuus ehdottamasti! Mutta värikkyys on aina plussaa ;D

 • Reply marika.t huhtikuu 17, 2014 at 6:13 pm

  Liikun niin vähän niin sanon ulkonäkö 🙂

 • Reply ella huhtikuu 17, 2014 at 6:19 pm

  Hieman pyöreähkönä tytönä tärkeintä on että tunnet olosi itsevarmaksi treenivaatteissa. Itsevarmana treenikin sujuu paremmin ja näin uusia ennätyksiäkin syntyy. 🙂

 • Reply Ella huhtikuu 17, 2014 at 6:36 pm

  Mukavuus on ihan ykkönen

 • Reply Onneli huhtikuu 17, 2014 at 6:45 pm

  Rintavana ehottomasti vaatteet tuki. Sitten tulee vaatteen mukavuus ja väri.

 • Reply iiisa huhtikuu 17, 2014 at 6:50 pm

  Yksinkertaiset, pirtsakat ja istuvat treenivaatteet!

 • Reply kiamaaria huhtikuu 17, 2014 at 7:07 pm

  Mulle tärkeintä treenivaatteita ostaessa on niiden laatu eli se,että kangas hengittää hyvin ja kestää rankemmankin hikitreenin:) Tietysti vaatteiden ulkonäkö tuleekin heti toisena kriteerinä, treenimotivaatiokin nousee kun saa urheilla vaatteissa jotka tuntuvat mukavilta ja näyttävät kivoilta!

 • Reply Hanna huhtikuu 17, 2014 at 7:10 pm

  Tärkeimpiä asioita treenivaatteissa on tekniset ominaisuudet (hengittävyys, kosteuden siirtäminen iholta jne) ja istuvuus. Yksi asia on kuitenkin ylitse muiden; pinkkiä sen olla pitää!

 • Reply viiviK huhtikuu 17, 2014 at 7:11 pm

  Ykkös kriteeri on ehdottomasti istuvuus+mukavuus. Mikään ei oo nii ärsyttävää kuin se jos treeni vaate ei istu oikein kunnolla päälle, kristää, tipuu, hiertää tms eli pitää olla hyvä päällä.

  Hyvinä kakkos kriteereinä tulee värikkyys eli ei tylsiä kuiteita ja sitten myös hinta, edullisuus on plussaa 🙂

 • Reply Marsumi huhtikuu 17, 2014 at 7:16 pm

  Vaatteiden istuvuus on kaikista tärkeintä : )

 • Reply Ida huhtikuu 17, 2014 at 7:20 pm

  Laatu ja se miltä se tuntuu päällä, ettei vaan hankaa mistään tai muuta. Ja väri on TIETENKIN myös tärkeää, mitä värikkäämpi, sen parempi 😀

 • Reply Meg huhtikuu 17, 2014 at 7:26 pm

  Minusta tärken juttu on että vaatteet pysyvät päällä. Eli, inhon kun toppi liukuu ylös ja housut alas! Silloin ne vaan jaa vaatekaappiin. Tärkeä juttu!! 🙂

 • Reply Satsa huhtikuu 17, 2014 at 7:30 pm

  Tärkeintä on treenivaatteen ulkonäkö 😉

 • Reply Tuuuuuulia huhtikuu 17, 2014 at 7:49 pm

  Tärkeintä on tietenkin mukavuus. Vaikka vaate olisi miten ihanan näköinen mutta tuntuu kauhealta päällä, niin eihän sitä voi käyttää 😀

 • Reply mate huhtikuu 17, 2014 at 7:50 pm

  treenivaatteiden pitää olla kivoja päällä ja värikkäitä.

 • Reply Janskuli huhtikuu 17, 2014 at 7:52 pm

  Pyhä kolminaisuus: ulkonäkö, materiaali, hinta! 🙂

 • Reply Milway huhtikuu 17, 2014 at 8:35 pm

  Hmm. Ensimmäisenä taidan katsoa ulkonäköä (=värit ja hienot leikkaukset) ja sitten tietysti istuvuutta. Ei ole mitään rasittavampaa juostessa kun se, että housut tippuu koko ajan…

 • Reply Iitu huhtikuu 17, 2014 at 8:46 pm

  Vaatteiden hengittävyys. (Myös ulkonäkö, väri ja istuvuus)

 • Reply Tanja-Maria huhtikuu 17, 2014 at 8:58 pm

  Treenivaatteissa on tärkeintä hyvä istuvuus ja se että ne tuntuvät päällä hyvältä,ovat oikean kokoisia ja mittasuhteiltaan hyviä,esim monet treenitopit itselleni selkäpituudelta auttamattoman lyhyitä vaikka muuten olisi oikea koko.

  T.Tanja

 • Reply Meeri huhtikuu 17, 2014 at 9:12 pm

  Itselleni tärkein kriteeri treenivaatteissa on ehdottomasti mukavuus ja istuvuus! Vaatteiden tulee istua napakasti, ja olla hyvää matskua! En kestäisi treenailla esim liian kuumilla topeilla!:)

 • Reply Liz huhtikuu 17, 2014 at 9:14 pm

  Mukavuus on omissa treenivaatteissa tärkein kriteeri. Hyvänä kakkosena tulee hinta 🙂

 • Reply Milla Häkkinen huhtikuu 17, 2014 at 9:18 pm

  Mulle ehdottomasti tärkein kriteerin on että vaatteilla on mukava olla ja liikkua. Totta kai vaatteiden on näytettävä hyvältä 🙂

 • Reply ReettaV huhtikuu 17, 2014 at 9:48 pm

  Mulle tärkeintä on laatu. En viitsi ostaa treenivaatteita, jotka ei kestä kuin muutaman pesun.

 • Reply iina-Maria huhtikuu 17, 2014 at 10:03 pm

  Ehdottomasti tärkein juttu treenivaatteissa on se, että ne tuntuu hyvältä. Vaatteiden pitää olla just oikeen kokoset, napakat, mut silti joustavat. Ei saa kiristää ikävästi ja täytyy olla kokonaisvaltasesti hyvä fiilis ne päällä. 🙂 Kun vaatteet istuu hyvin, on hyvä ja itsevarma olo eikä tarvi keskittyä muuhun kuin treenaamiseen!

 • Reply Lilli huhtikuu 17, 2014 at 10:03 pm

  Istuvat ja tukevat, harvemmin käytän myöskään pelkkiä mustia treenivaatteita 🙂

 • Reply Karolina huhtikuu 17, 2014 at 10:16 pm

  Tärkeintä on ehdottomasti laatu! On hienoa jos vaatteet kestävät pitkään ahkerasta käytöstä ja pesuista huolimatta. Laadukkaat materiaalit toimivat myös parhaiten herkällä ihollani. Plussana tulevat sitten kaikki ihanat karkkivärit.. :))

 • Reply Anni huhtikuu 17, 2014 at 10:21 pm

  Tärkeintä urheiluvaatteissa on mukavuus ja se, että viihdyn niissä. Pidän kirkkaista urheiluvaatteista, sillä värit tuovat piristystä treeniin!:)

 • Reply Sari huhtikuu 17, 2014 at 10:26 pm

  Tärkeintä on mukavuus ja se, että vaatteet kestävät useammat pesut haalistumatta ja nukkaantumatta. Nopea kuivuminen on plussaa, kun vaatteet ovat useamman kerran viikossa käytössä 🙂

 • Reply Sannananna huhtikuu 17, 2014 at 10:47 pm

  Kyllä se ulkonäkö merkkaa urheiluvaatteissakin. Suosin timmejä ja värikkäitä asuja. Mukavuus ja materiaalin hengittävyys. Ja loppupeleissä myös hinta 😀

 • Reply Anniina huhtikuu 17, 2014 at 10:51 pm

  Tärkeimmät kriteerit ovat mukavuus ja kirkkaat värit 🙂

 • Reply hanna huhtikuu 17, 2014 at 11:08 pm

  treenivaatteissa tottakai tärkeintä on mukavuus ja istuvuus eikä väristäkään ole koskaan haittaa!:)

 • Reply anri huhtikuu 17, 2014 at 11:11 pm

  Tärkein kriteeri on mukavuus. Värit myös piristää. 🙂

 • Reply mmiraaa huhtikuu 17, 2014 at 11:11 pm

  Ennen pukeuduin aina vanhoihin löysiin t-paitoihin ja shortseihin, mutta kun olen kerran päässyt istuvien ja hengittävien teknisten vaatteiden pariin, en pois vaihda! Eli tärkeintä laatu, istuvuus ja tottakai myös ulkonäkö – värikkäät vaatteet piristää aina 🙂

 • Reply Jonskuli huhtikuu 17, 2014 at 11:12 pm

  Tärkeintä on, että vaate sekä tuntuu että näyttää ”omalta”, jolloin sen pukee mielellään päälle aina. 🙂 Ainakin minun treenivaatteeni kuvastavat hyvin sitä, mitä olen. Hyvä treenivaate ei myöskään aiheuta negatiivisia tunteita kuten ahdistusta tai mielipahaa (esim. siksi että se kiristää) vaan sen avulla on mahdollisuus saada hyvä fiilis ja tsemppi päälle ennen urheilusuoritusta 🙂

 • Reply iiris huhtikuu 17, 2014 at 11:17 pm

  Treeni vaatteissa minulle tärkeintä on materiaalit. Laadukas materiaali takaa vaatteen toimivuuden mm. Kosteuden siirron iholta. Tärkeää on myös että materiaalit ovat hyvän tuntuiset iholla eivätkä hiosta. Ulkonäkö ja kirkkaat värit ovat aina plussaa 🙂

 • Reply Reija huhtikuu 17, 2014 at 11:18 pm

  Minulle tärkeintä on mukavuus päällä. Seuraavaksi varmaankin hinta.

 • Reply Ida huhtikuu 17, 2014 at 11:23 pm

  Tärkeintä on tietty, että treenivaatteet istuu hyvin päälle ja tuntuu mukavilta! Materiaali on kans melko tärkee ja tietysti se, että ne näyttää hyvältä. Salilla näkyy ainakin täällä meillä päin hirveesti ihmisiä pukeutuneina tummiin treenivaatteisiin, mut mä suosin niissä ehdottomasti pirteitä värejä! Näiden lisäksi hinta toki vaikuttaa myös aika paljon 🙂

 • Reply Elina huhtikuu 17, 2014 at 11:26 pm

  Urheiluvaatteiden värikkyys – erityisesti eläinprintit on mun mieleen 🙂

 • Reply tupru huhtikuu 17, 2014 at 11:34 pm

  Tärkeintä mulle treenivaatteissa on istuvuus! Seuraavaksi tärkeimmät ovat väri ja materiaali. Ja yksi iso asia on myös tuotteen valmistaja 🙂

 • Reply hukka huhtikuu 17, 2014 at 11:39 pm

  Tärkein kriteeri on ehdottomasti mukavuus. Yksinkertaisesti se, että vaate tuntuu miellyttävältä iholla ja ei hiosta tai purista liikaa. Jos yksi pitää valita, on ehdottomasti mukavuus tärkein. Tietysti myös väri on tärkeä, tykkään pirteistä väreistä, joten en haluaisi itselleni mustia treenivaatteitakaan!

 • Reply Sanna huhtikuu 18, 2014 at 12:07 am

  Mukavuus ja ulkonäkö on ensimmäiset asiat mihin kiinnitän huomion. Vaatteiden pitää melkein tuntua kuin toiselta iholta ja kivan näköiset ja väriset treeni vaatteet tuovat lisä energiaa treeniin 🙂

 • Reply Miia huhtikuu 18, 2014 at 7:20 am

  JAlkapalloilijana treenivaatteen ykköskriteereitä ovat monikäyttöisyys, eli että vaatetta voi käyttää ulkotreeneissä kerrostetusti ympäri vuoden, myös säänkestävyys on tärkeää! Lisäksi istuvat ja mukavat vaatteet täytyy olla, jottei tarvitse keskittyä niihin vaan pelaamiseen. Jos menen salille tai lenkille, tykkään pukeutua värikkäästi, useimmiten mennään kuitenkin seuran väreissä 🙂

 • Reply Lottta huhtikuu 18, 2014 at 9:07 am

  Tärkeintä treenivaatteissa on mulle, että niissä on hyvä liikkua ja ne on mukavia päällä. Seuraavaksi tuleekin sitten ulkonäkö:) Usein käytän puhtaita treenivaatteita kotona oleiluun, kun ne on yksinkertaisesti niin ihania päällä 😀 Ja kyllähän kivannäköiset vaatteet kannustaa treenaamiseenkin:)

 • Reply mondee huhtikuu 18, 2014 at 9:50 am

  Tärkeintä on, että urheiluvaatteet on mukavat päällä. Tarkistelen myös tuotteen laatua ja hintaa. Plussaa on myös ehottomasti kirkkaat ja pirtsakat värit! 🙂

 • Reply Carolina huhtikuu 18, 2014 at 9:57 am

  Mulle kaikista tärkein kriteeri on vaatteen mukavuus treenatessa. Jos vaate ei tunnu mukavalta ja tuntuu häiritsevän liikkumista, jää se valitettavasti kaupan hyllylle. Toiseksi kriteeriksi mä laittaisin vaatteen ulkonäön. Musta on ihanaa treenata värikkäissä ja hienoissa treenivaatteissa. Ne jotenkin piristää huimasti mieltä huonoimpanakin treenipäivänä ja lisää aina itsevarmuutta:) ja kolmanneksi tietenkin hinta-laatu suhde:)

 • Reply Iida huhtikuu 18, 2014 at 9:59 am

  Mukavuus menee myös itsellä aikalailla etusijalle. Toisena tulee monikäyttöisyys ja väri. Kirkkaat värit on kivoja, mut monet harmi vaan haalistuu myös aika nopeesti pesujen myötä.

 • Reply Sirena huhtikuu 18, 2014 at 10:06 am

  Ensimmäistä sääntöä tukee mukavuus ja vaatteiden pito, sit lähetään kattelee treenivaatteiden värikkyyttä ja miten materiali istuu kropalle. Treenivaatteiden pirtsakkuus väreineen, ehdottomasti kirkkaina väreinä saa tuotua vähän omaa energistä persoonaa esille ja motivaatio kasvaa vaatteiden myötä sekä tuo myös itelle positiivisemman asenteen. Joten treenivaatteet väreineen on ehdoton kriteeri ja samalla kiva lisä kevääseen että tulevaan kesään! 🙂 mitä enemmän väriä niin aina sen parempi ! go colors !

 • Reply Emma huhtikuu 18, 2014 at 10:12 am

  Tärkeintä treenivaatteissa on mielestäni istuvuus ja mukavuus päällä 🙂 tietysti myös ulkonäkö on tosi tärkee seikka ja kaikki ihanat värit aina houkuttelee ostamaan..:-D

 • Reply Tiina huhtikuu 18, 2014 at 10:28 am

  Tärkeintä treenivaatteissa on se miltä ne tuntuu päältä. Eli istuvuus ja materiaali ovat tärkeä asia.

 • Reply HeidiTuulia huhtikuu 18, 2014 at 10:50 am

  Hei, kivaa kun tämmöinen kilpailu! 🙂 Itselle treenivaatteissa tärkeimpiä juttuja on mukavuus, laadukkuus ja ulkonäkö. Pyhä kolminaisuus koostuu siis seuraavista asioista; pitää tuntua hyvältä päällä, löytyä ominaisuudet jotka tukevat treeniä ja tietysti itseä miellyttävä ulkonäkö 🙂 Kun nämä toteutuvat ei voi ku hymyssäsuin treenata menemään! 🙂 Ja lisäys vielä, että treenivaatteita täytyy olla PALJON, ettei parhaimmat oo aina pyykissä :p Kivvaa pääsiäistä!

 • Reply Noora I huhtikuu 18, 2014 at 10:55 am

  Ehdottomasti tärkein kriteerini on, että tunnen itseni vahvaksi ja itsevarmaksi. Miksi ostaisin paidan mikä on halpa ja hyvää materiaalia, mutta en tunne sitä omakseni?

 • Reply Jonna huhtikuu 18, 2014 at 11:02 am

  Tärkein kriteeri on se, että vaate ihan oikeesti istuu päälle ja myös pysyy hyvin päällä ilman että vaatetta joutuu koko ajan asetella. Mm. päältä valuvat treenihousut, joita joudut kiskomaan kainaloita kohti joka kyykyn jälkeen on kiusalliset! Häiritsee treeniäkin! Vaatteen tulee tämän lisäksi olla hengittävää materiaalia ja värikkyys on plussaa! 🙂 Nyt tekisikin mieli pinkkiä, keltaista, turkoosia tms. väriläiskää. Löytyisköhän björn borgilta? 😉 tällä hetkellä kaikki sieltä ostamani vaatteet ovat sinivalkoisia 😀

 • Reply Susanna huhtikuu 18, 2014 at 11:15 am

  Tärkeintä mulle on se, että on mukavan tuntuinen ja hengittää hyvin. Ja tietysti ulkonäkö ja hinta vaikuttaa! 🙂

 • Reply emma huhtikuu 18, 2014 at 11:34 am

  Tärkeintä treenivaatteissa on että ne o lajiin sopivat ja mukvat päällä sekä tietenkin kivannäköiset ja piristävät niin treenikin sujuu parmmin 🙂

 • Reply Juuliainen huhtikuu 18, 2014 at 11:36 am

  Mulle treenivaatteissa on tärkeimpiä asioita väri, istuvuus ja materiaali.
  Saattaa kuulostaa aika ulkonäkökeskeiseltä, mutta mun mielestä hyvännäköset salivaatteet on lähtökohta hyvään salitreeniin. Salilla tulee kuitenkin suurimmaksi osaksi tehtyä liikkeet peilin edessä, joten miksipä katselisin jatkuvasti itseäni jonkun firman vanha mainost-paita päällä ja verkkarit jalassa? Kyllä treeni-into kääntyisi laskuun tollasesta..
  Tykkään pirteän värisistä treenivaatteista, ne luo jotenkin energiaa treeniin! Lisäks malli&istuvuus on tärkeitä, ei oo kiva kesken maastavedon alkaa nykimään ylösnoussutta toppia tai kiskomaan valahtaneita pöksyjä.
  Tietty materiaalin tulee myös olla kevyttä ja hengittävää ja semmoista, että se kestää pesua! Auta armias, kun ostin kerran treenitopin ja kotona huomasin pesuohjeista, että se vaatisi erikoispesun?! Treenitoppi, jota pestään PALJON pesulaan? Noot.

 • Reply pim! huhtikuu 18, 2014 at 11:37 am

  Mukavuus, istuvuus, käytännöllisyys ja ulkonäkö, erityisesti värit!

 • Reply Kris huhtikuu 18, 2014 at 11:43 am

  Tärkein kriteeri on joustavuus ja istuvuus 🙂

 • Reply Roosa huhtikuu 18, 2014 at 11:52 am

  Tietysti käytännöllisyys, mutta pitäähän niiden myös näyttää hyvältä!!

 • Reply Johanna huhtikuu 18, 2014 at 12:05 pm

  Tärkeintä tietysti on että treenivaate istuu päälle, toisekseen väri ja miltä vaate näyttää. En kaipaa liian huomiota herättäviä treenivaatteita, mutta väriä pitää silti olla.

 • Reply tuijavee huhtikuu 18, 2014 at 12:15 pm

  Ykkösenä treenivaatteiden valintaan vaikuttaa omalla kohdallani materiaalit. Hyvänä kakkosena tietty värikkyys. Treenivaatteissani löytyy paljon sellaisia värejä joita en välttämättä muuten käyttäisi.

 • Reply Viivi Vornanen huhtikuu 18, 2014 at 12:20 pm

  Se miltä ne näyttävät ja tuntuvat päällä:)
  viivi_v@hotmail.com

 • Reply marine huhtikuu 18, 2014 at 12:31 pm

  Tärkeintä minulle treenivaatteita valittaessa on sopiva istuvuus, sekä hinta- laatu suhde on oltava hyvä. Urheiluliivien on oltava laadukkaat ja napakat. Paita ei saa nousta korviin kun treenaa.

 • Reply Nimetön huhtikuu 18, 2014 at 12:33 pm

  Ehdottomasti tärkein asia on istuvuus! Mukavat ja hyvän tuntuiset treenivaatteet on ihan ykkösjuttu, ja tietty ulkonäkö myös. Mutta näin opiskelijabudjetilla kaiken ratkaisee kuitenkin hinta. Olisi niin huippua voittaa oikeesti laadukkaita treenivaatteita!!

 • Reply Tulkku huhtikuu 18, 2014 at 12:35 pm

  Materiaali, istuvuus, ulkonäkö.

 • Reply Laura :) huhtikuu 18, 2014 at 12:38 pm

  Huippu arvonta! Aloin vuoden vaihteessa kovasti treenaan ja nyt vanhat treenivaatteet on käyny suuriksi 😉 uusia vaatteita tarvitsisin salille! Parhaat salivaatteet ovat mulle hengittävät, mukavat ja oikean kokoiset (istuvat). Parasta kaikista ois se, että ku ne ihanat ja kauniit treenikuteet heittää päälle on ihan super fiilis lähtee punttisalille! 🙂 <3

 • Reply Melina huhtikuu 18, 2014 at 12:42 pm

  Mulle ehdottomasti tärkein on se että vaatteet istuu päälle hyvin ja ne on mukavan tuntuiset! Sillon on paljo parempi treenatakki kun ei tarvi jatkuvasti nostella ja suoristella vaatteita!

 • Reply eee huhtikuu 18, 2014 at 12:48 pm

  Treenivaatteiden pitää olla ehdottomasti hyviä päällä, mutta myös halpoja 😀 opiskelijabudjedilla ei kovin kalliita vaatteita ostella!

 • Reply Fevejii huhtikuu 18, 2014 at 1:42 pm

  Tärkeintä on, että treenivaatteet tuntuu hyvältä päällä, ei tarvitse olla korjailemassa vaatteita koko ajan ja ettei materiaali muutu tai kutistu heti muutaman pesun jälkeen. Ulkonäkö toki viimeistelee ostospäätöksen, mutta pelkällä ulkonäölläkään ei sen kummemmin vaatteissa eikä treenivaatteissa pelata 🙂

 • Reply hanna-mari huhtikuu 18, 2014 at 2:12 pm

  Treenivaatteessa tärkeintä on istuvuus, vaateen tulee pysyä hyvin päällä myös liikkuessa mikään ei ole karmaisevampaa kun valuvat housut ja topin olkahihnat joita saa nykiä kohdillen kesken treenin. Myös väriä saa olla reilusti koska se piristää kummasti.

 • Reply riinaemilia huhtikuu 18, 2014 at 2:18 pm

  Tärkeintä on että vaatteet istuvat hyvin! Treeni vaate on hyvä kun siihen ei joudu kiinnittämään huomiota treenin aikana. Lisäksi värikkyys oon plussaa.

 • Reply Neo huhtikuu 18, 2014 at 2:37 pm

  Ihana arvonta! Mulele markkaa treenivaatteissa se mukavuus eniten, että ei kiristä, eikä purista. Värikkyys on aina plussaa 🙂

 • Reply Laurani huhtikuu 18, 2014 at 2:49 pm

  Mulle tärkeintä treenivaatteissa on väri ja materiaali. Pukeudun arjessa tosi värittömästi, mutta treenivaatteissa mitä värikkäämpiä on, sitä enemmän on motivaatiota liikkua 🙂

 • Reply Julia huhtikuu 18, 2014 at 2:52 pm

  Vaikee nimetä vain yhtä kriteeriä, koska tuntuu, että treenikamoja valitessa niin moni asia aina omasta mielialasta valmistusmaahan vaikuttaa 😀 Mut kyllä mä sanoisin että istuvuus ja värit: En esimerkiksi kestä ollenkaan sitä, että vaatteet ei istu ja jos vaikka juoksushortsit on liian löysät niin sit ne nousee liian ylös lenkillä. 😀 Värit taas sais olla sellaisia joita multa löytyy muutenkin, jotta treenivaatteet saa laitettua muiden samanväristen kanssa pesuun…

 • Reply Elina huhtikuu 18, 2014 at 3:28 pm

  Itse tykkään raikkaan värisistä treenivaatteista. Ja on tärkeää että vaate istuu hyvin, eikä purista tai ahdista mistään. Inhottavinta on, jos alushousut karkailevat perseeseen.. se alkaa jo häiritä itse treeniä!

 • Reply janika huhtikuu 18, 2014 at 3:58 pm

  Treenivaatteissa tärkeimpiä kriteereitä ovat ehdottomasti mukavuus, istuvuus ja myös ulkonäkö!

 • Reply essi huhtikuu 18, 2014 at 4:03 pm

  Mun arkityylini on todella tylsä ja väritön. Treenivaatteissa tykkään taas laittaa ihan kunnon räikeät vaatteet, eikä haittaa ollenkaan, vaikka joku huomauttaisi niistä. Toki urheillessa haluan, että vaatteet ovat istuvat eivätkä hankaa eli omat mukavat päällä. Urheiluvaatteilta toivon myös hyvää istuvuutta ja materiaalien hengittävyyttä. Olen ehkä hieman ”välineurheilija”, mutta minun mielestäni on myös tärkeää, että eri urheilulajeille löytyy omat vaatteet. Olisi outoa mennä esim. juoksutakissa verryttelyyn tai toisinpäin. Toki opiskelijalle on myös tärkeää, että hinta-laatu kohtaavat, mutta tämä ei yleensä ole ongelma urheiluvaatteissa :-)!

 • Reply Hanna huhtikuu 18, 2014 at 4:04 pm

  Itselle tärkein kriteeri on ehdottomasti vaatteiden mukavuus päällä. Jos treenivaatteet eivät istu kunnolla, ei esimerkiksi juoksu ole hirveän mukavaa puuhaa niiden kanssa.

 • Reply sikkuralla huhtikuu 18, 2014 at 4:11 pm

  Tärkeintä on istuvuus 🙂

 • Reply Riikka huhtikuu 18, 2014 at 4:44 pm

  Mulle tärkeintä on se, että treenivaatteet tuntuu hyvältä päällä ja istuu hyvin, sekä tietty on plussaa että ne näyttää hyvältä! c:

 • Reply Eleviina huhtikuu 18, 2014 at 5:32 pm

  Minulle tärkeintä on sopivan kokoiset treenivaatteet. Mikään ei ole kauheampaa urheillessa, kuin ylösnouseva paidanhelma tai liian suuret treenihousut esimerkiksi bodypumpissa!

 • Reply Saara huhtikuu 18, 2014 at 5:42 pm

  Ehdottomasti mukavuus, mutta myös ulkonäkö!

 • Reply miltsukka huhtikuu 18, 2014 at 5:51 pm

  Tärkeintä treenivaatteissa mulle on se, että ne on laadukkaita ja mukavia päällä. Treenivaatteiden täytyy pysyä hyvänä, vaikka niitä joutuu aika ahkerasti pestäkkin. Tietysti raikkaat värit on myös aina plussaa! 🙂

 • Reply Nimetön huhtikuu 18, 2014 at 6:07 pm

  Onpa kiva arvonta!:)
  itselleni tärkeätä treenivaatteissa on materiaali ja istuvuus, sekä tottakai värit ja vaatteiden ulkonäkö 😉 itse suosin värejä treenivaatteissa, topeissa varsinkin ja ehkäpä värikkäät trikootkin olisivat kesäksi kivat. Kivat treenivaatteet antaa kummasti lisäpotkua treeniin ;D

 • Reply Maikki huhtikuu 18, 2014 at 6:10 pm

  Onpa kiva arvonta!:)
  itselleni tärkeintä treenivaatteissa on materiaali ja istuvuus sekä tietenkin vaatteiden ulkonäkö;) Treenivaatteissa tykkään väreistä, varsinkin topeissa ja ehkäpä kevääksi olisi kiva saada jotkut värikkäät trikootkin. Kivat treenivaatteet antaa kummasti lisäpotkua treeniin ;D

 • Reply Emma-Stina Viik huhtikuu 18, 2014 at 6:43 pm

  Urheiluvaatteissa mulle tärkeintä on se, että ne on löysiä tai löysähköjä, istuvia ja värikkäitä. Materiaalit sais olla hengittäviä. Urheiluvaatteita en kamalasti vielä omista, eikä oo eteen tullu vielä ihan niitä oikeanlaisia vaatteita. Mutta tärkeimmät on just nuo löysyys, mukavuus, värikkyys sekä istuvuus ja plussaa materiaalit! 🙂

 • Reply Terhi huhtikuu 18, 2014 at 7:26 pm

  Mulle tärkeimmät kriteerit treenivaatteita valittaessa ovat istuvuus, mutta mukavuus, käytännöllisyys ja kiva väri!:) Tietty urheilurintaliiveissä voittaa aina istuvuus ja pito.

 • Reply Miia huhtikuu 18, 2014 at 7:28 pm

  Ensimmäisenä tulee mukavuus, kuteiden täytyy istua ja tuntua hyvältä päällä että niissä on helppoa treenailla! Juoksen paljon, joten myös materiaalit on tärkeää olla millekin säälle sopivaa. Ja tietenkin myös ulkonäkö ja värejä saa olla, antaa kummasti lisämotivaatiota! 😉

 • Reply Anette huhtikuu 18, 2014 at 7:31 pm

  Yllättävän hankala kysymys! 🙂 Kyllähän treenivaatteiden hyvä hengittävyys ja istuvuus – sekä ehdottomasti sopiva koko – ovat tärkeimpiä asioita. Materiaalit, mitkä kestävät kymmeniä – jopa satoja pesuja. Treenivaatteethan voivat olla jotain aivan muuta esimerkiksi väriltään tai malliltaan, mitä normaalissa arjessa käyttäisi, mutta silti parhaimmillaan ne tuntuvat mukavilta päällä sekä tuovat iloa treeneihin pirteydellään ja hulluilla printeillään. Tietenkään treenauksen ei tulisi olla ”välineurheilua”, jollekulle se ainoa vaihtoehto voi olla kaikkein kauhtunein teeppari kaapin pohjalta – ja se vaihtoehto voi olla aivan yhtä hyvä kuin uudenkarhea, superominaisuuksilla varustettu treenitoppi. Itse olen kyllä löytänyt edullisestikin päivääni piristäviä treenivaatteita – ne tuovat kieltämättä oman lisänsä lähes päivittäiseen kuntosaliharjoitteluun. 🙂

 • Reply Jenny huhtikuu 18, 2014 at 7:51 pm

  Istuvuus! Vaatteiden täytyy olla mukavat päällä, niin ne voivat myös näyttää hyvältä

 • Reply Emmiu huhtikuu 18, 2014 at 7:58 pm

  Tärkeintä treenivaatteissa on se, että niissä on mukava olla. Tietysti plussaa on myös se, että ne samalla näyttävätkin hyvältä 😉

 • Reply Milla P. huhtikuu 18, 2014 at 8:07 pm

  Kestävyys ja laatu 🙂 Tietysti nätti ulkonäkö on plussaa, mutta se ei oikein riitä crossfitin parissa. Äkkiä alkaa H&M:n treenitopit rispaantua ja purkaantua.. Kiva olis päästä testailemaan muitakin (toivottavasti) laadukkaampia treenikuteita! Sais vähän lisää motivaatioo tähän lihasten kasvatukseen ja kunnon kohotukseen 😀

 • Reply Emmi huhtikuu 18, 2014 at 8:37 pm

  Yleensäkin kun vaatteita ostan, silmäilen niitä ulkonäon perusteella, ja erityisesti treenivaatteissa pirteät värit miellyttävät, lopullisen päätöksen teen kuitenkin vaatteiden mukavuuden mukaan.

 • Reply Eveliina huhtikuu 18, 2014 at 8:37 pm

  Mukavuus, materiaali, ulkonäkö ja hinta:)

 • Reply Sannapauliina huhtikuu 18, 2014 at 9:05 pm

  Tärkeitä kriteereitä urheiluvaatteita valitessa on mukavuus(=istuvuus) ja ulkonäkö.Itse rakastan juoksuhousuja,koska ne istuvat vain niin hyvin päälle.Niitä voisi pitää vaikka koko ajan.:)Myös värit ovat kivoja,etenkin topeissa ja urkkaliiveissä.Tällä hetkellä tykkään pinkistä! 😉

 • Reply heli huhtikuu 18, 2014 at 9:27 pm

  tärkein kriteeri on mukavuus! mikään ei oo niin inhottavaa kun se että vaate puristaa/ei istu/ tuntuu huonolta reeneissä

 • Reply millamainen huhtikuu 18, 2014 at 9:41 pm

  Tärkein kriteeri on varmaankin materiaali ja tekniset ominaisuudet ja niiden jälkeen ulkonäkö.

 • Reply Laura P huhtikuu 18, 2014 at 10:01 pm

  Tietenkin treenin mukavuuden kannalta tärkeimmät kriteerit on hyvä istuvuus ja materiaali, mutta kyllä hyvännäköiset ja pirteän väriset treenivaatteet tuo siihen treenaamiseen ihan eri buustia 🙂

 • Reply Essi huhtikuu 18, 2014 at 10:01 pm

  Ensimmäisenä kriteerinä on ihonmyötäisyys, tykkään kun vaatteet pysyvät hyvin paikoillaan. Toisena kriteerinä on mukavuus ja sen jälkeen hinta 🙂 ostan kuitenkin myös treenivaatteet mitkä näyttävät hyviltä päälläni!

 • Reply -Inka huhtikuu 18, 2014 at 10:10 pm

  Mulle tärkein ominaisuus treenivaatteissa on istuvuus. Ne ei missään nimessä saa hiertää tai hangasta mistään ja en halua käyttää treeniä siihen, että kiskon housuja ylöspäin tai paitaa alaspäin. Hyvä treenivaate ei tunnu päällä oikein miltään 🙂

 • Reply Kirsi huhtikuu 18, 2014 at 10:24 pm

  Tärkeintä taitaa olla urheiluvaatteet istuvuus ja ulkonäkö. Tykkään värikkäistä urheilutamineista. Hinta ratkaisee myös.

 • Reply liisa huhtikuu 18, 2014 at 10:45 pm

  mukavuus ja istuvuus ehdottomasti 🙂 ja ulkonäön merkitystäkään ei voi kyllä vähätellä..

 • Reply s_nnaa huhtikuu 18, 2014 at 11:04 pm

  Arvostan reeni vaatteissani joustoa ja mukautuvuutta eri liikkeisiin. Pitää pystyä nostelemaan käsiään ylös ilman että yläosa on heti yli navan ja pitää pystyä tekemään kunnon kyykkyä ilman että tuntuu alaosan valuvan alas liikaa. Ja ne värit!!! 🙂

 • Reply Miisa huhtikuu 18, 2014 at 11:07 pm

  Mukavuus ja istuvuus, mutta tottakai ulkonäkö kun käy salilla/jumpilla 🙂 värikkäät on tällä hetkellä mun lempparit!!!

 • Reply Anna-Kaisa huhtikuu 18, 2014 at 11:22 pm

  Itselleni ehdottomasti tärkein kriteeri treenivaatteita valitessa on niiden istuvuus ja mukavuus. Salille ei tosiaan huvita lähteä hikoilemaan juoksutrikoissa, joiden pelkää putoavan tai treenitopissa, joka kiristää. 🙂

 • Reply Lispetti huhtikuu 18, 2014 at 11:59 pm

  Tärkein juttu on se, ettei saumat hierrä ja kangas hengittää. 🙂

 • Reply elppis huhtikuu 19, 2014 at 12:37 am

  Tärkein kriteeri treenivaatteille on niiden materiaalin sopivuus urheiluun, lähinnä hengittävyys. Ja tietysti mukavuus ja istuvuus kulkevat käsi kädessä tuon ekan kriteerin kanssa 🙂 Vau, mitä kuvia, upealta näyttää! 🙂

 • Reply zelda huhtikuu 19, 2014 at 7:40 am

  materiaali ja yleensäkkin istuvuus! värit sitten toissijaisia :>

 • Reply klaara huhtikuu 19, 2014 at 8:57 am

  Tärkeintä on vaatteen mukavuus niin että se joustaa eikä ahdista liikuntasuorituksissa.

 • Reply mette huhtikuu 19, 2014 at 9:49 am

  Treenivaatteen tärkein ominaisuus on se,että näyttää hyvältä päällä.:)

 • Reply ripe huhtikuu 19, 2014 at 9:58 am

  Mielestäni tärkein kriteeri on vaatteiden istuvuus. 🙂 Ja materiaali ja värit..

 • Reply Janita huhtikuu 19, 2014 at 10:01 am

  Tärkeintä treenivaatteissa on istuvuus, mutta opiskelijana myös hinta on hyvin ratkaiseva tekijä 🙂 Ikinä en kuitenkaan osta treenivaatteita pelkästään halvan hinnan takia, vaan vaatteen on tunnuttava hyvältä päällä treenatessa, jotta kaiken huomion voi keskittää treenaamiseen.

 • Reply Henna-Riikka huhtikuu 19, 2014 at 10:49 am

  HEIPS! 🙂 Käytännöllisyys! Kun mie valihen treenivaatteita niiden on pakko olla mukavia päällä. Mikään ei saa kiristää ja näin tuottaa epämiellyttävää oloa treenatessa/joogatessa. Ei kiva! Niissä tulee siis päästä kaiken maailman asentoihin eli käytännöllisyys ennen kaikkea.
  Vaatteen muotoilu ja kankaan materiaali valitsen käyttötarkoitusta varten. Kaunis vaate vetää esteettistä silmääni puoleensa myös. Ja eettisyys on aina plussaa! 🙂

  Mukavaa loppupäivää!

 • Reply eeeva huhtikuu 19, 2014 at 10:57 am

  Treenivaatteissa tärkeintä on se millaiseksi ne saavat oloni tuntumaan. Parhaimmassa tapauksessa itsevarmuuteni kasvaa vaatteet päälle vedettyäni ja se vaatii, että vaatteet ovat hyvännäköiset ja mukavat päällä.

 • Reply Platinette huhtikuu 19, 2014 at 11:06 am

  Kyllä treenivaatteessa pitää olla kohdallaan materiaalin hengittävyys ja leikkauksen sopivuus kyseiseen lajiin, mulla mm. lattaritanssien treenaus. Kolmantena vaatimuksena on JOKO muotiväri TAI ajaton tyylikkyys (harvoin kohtaavat). Mutta ykkösenä taitaa kuitenkin tulla kriteeriksi vaatteen luoma asenne, joka joskus on sensuellia, joskus hempeetä.

 • Reply Hanna huhtikuu 19, 2014 at 11:19 am

  Muvavuus on tärkeintä treenivaatteessa, eihän siitä treenaamisesta mitään tuliskaan jos kiristäisi ja hankaisi joka paikasta! Ja tottakai ulkonäkö tulee heti hyvänä kakkosena ja värikkyys on plussaa 🙂

 • Reply emmis huhtikuu 19, 2014 at 11:26 am

  tärkeintä treenikamoissa on se et ne sopivat just mulle! laadukas materiaali joka hengittää ja istuu hyvin päälle, väriä oman ihon ja mielen mukaan

 • Reply Juulia huhtikuu 19, 2014 at 12:53 pm

  Treenivaatteissa tärkein kriteeri on se ”keveys”. Joskus aikoinaan kun aloin enemmin lenkkeilemään, niin käytin collareita(!!!) mut kun ekat juoksuhousut ostin ni voi morjens 😀 Se, että ne vaatteet ei oo tavallaan tiellä, on ykköstä!! 😀

 • Reply Merita huhtikuu 19, 2014 at 1:32 pm

  Ulkonäön perusteella nappaan vaatteet sovituskoppiin, mutta ulkonäköäkin tärkeämpi kriteeri on istuvuus ja se miltä vaate tuntuu päältä. Oli kuinka kaunis treenitoppi tai siistit treenihousut, mutta jos ne ovat epämukavat päällä, jäävät vaatteet kauppan!

 • Reply juoksijatyttö huhtikuu 19, 2014 at 1:38 pm

  Minulle tärkeintä on aina ensin vaatteen sopivuus käyttötarkoitukseensa, että on laadukasta materiaalia ja hengittävää kangasta, ulkopukeutumiseen tietysti sääolosuhteet kestävät.

 • Reply Iida huhtikuu 19, 2014 at 1:44 pm

  Itselleni tärkein kriteeri on edullisuus!

 • Reply Jannica huhtikuu 19, 2014 at 3:24 pm

  Värin ja materiaalin lisäksi tärkein ominaisuus treenivaatteelta on ehdottomasti oikea koko.

 • Reply Roosa huhtikuu 19, 2014 at 4:03 pm

  Tottakai tärkeintä on, että ne vaatteet on mukavat päällä! Mikäs oliskaan inhottavampaa kuin treenata ihan täydellä teholla ja sit vielä epämukavissa vaatteissa. Mukavuuden tekee se, että ne istuu päällä ja on hyvälaatuista kangasta. Noh, mukavuus on tietenkin se ykkönen, mutta jos salilla tulee vietettyä vapaa-ajasta (koulun ja kouluhommien jälkeen) tosi paljon niin ihan yhtälailla ku panostaa muutenkin vaatteisiin niin pitäähän sitä panostaa myös treenivaatteisiin. Mitä kivemmat ja värikkäämmät niin sitä mukavampi fiilis tulee lähtee treenaamaan 😉

 • Reply Pirita huhtikuu 19, 2014 at 4:59 pm

  Tärkeintä treenivaate kamoissa on mukavuus, rentous ja hyvä istuvuus päälle. Plussaa tietenkin ovat kivan väriset kuten kirkkaat värit ja että se näyttää hyvälle päällä! osallistun arvontaan toivottavasti arpaonni suosisi minua! 🙂

 • Reply Karoliina huhtikuu 19, 2014 at 5:33 pm

  Tärkeintä itselleni on, että materiaali on laadukas! Voin helposti maksaa urheiluvaatteista enemmän jos tiedän niiden kuitenkin kestävän 🙂

 • Reply Elina huhtikuu 19, 2014 at 5:52 pm

  Tärkein kriteeri on mukavuus, mutta hyvänä kakkosena tulee pirteä väri. 🙂

 • Reply Suvi huhtikuu 19, 2014 at 6:24 pm

  Mulle tärkein kriteeri on ehdottomasti se, että vaatteet tuntuu hyviltä ja mukavilta päällä, ettei niitä tarvitse treenatessa olla koko ajan nykyimässä ja asettelemassa paremmin 🙂

 • Reply Siili huhtikuu 19, 2014 at 6:35 pm

  mukavat, ei liian paljastavat

 • Reply Emppuliisa huhtikuu 19, 2014 at 8:08 pm

  Ehottomasti istuvuus! Vihaan sitä jos paita nousee tai jokin puristaa!

 • Reply Milla huhtikuu 19, 2014 at 8:35 pm

  Ekana mulla tulee mieleen vaan halpa hinta, koska oon tällönen köyhä opiskelija. Mutta annetaampa hinnan nyt tällä kertaa olla. Haluan, että tunnen oloni itsevarmaksi vaate päällä. Liian kireät ja ihonmyötäiset vaatteet saavat oloni epämukavaksi. Vaatteen täytyy olla väritykseltään ja kuvioinniltaan omaa silmää miellyttävä. Materiaalin tulee tuntua mukavalta iholta, mutta laatuun tai kestävyyteen en niinkään kiinnitä huomiota.

 • Reply Milli huhtikuu 19, 2014 at 10:27 pm

  Taidan sen verran hepsankeikka olla, että niissä treenivaatteissakin eniten merkitsee se miltä ne näyttää ja miten ne istuu päällä 😀 Rumia, oman maun vastaisia ja lötköttäviä en pukis päälle, vaikka olisi miten hi-tech ominaisuuksiltaan.

 • Reply Anni huhtikuu 19, 2014 at 10:48 pm

  Ensimmäisenä tulee mukavuus ja hinta ja sitten väri!

 • Reply Mari huhtikuu 19, 2014 at 11:08 pm

  Treenivaatteita hankkiessa kiinnitän erityisesti huomiota vaatteiden istuvuuteen, materiaaliin ja tietenkin väriin. Värikkäistä treenivaatteista saa lisäenergiaa itse urheiluunkin!

 • Reply Joski huhtikuu 20, 2014 at 12:50 am

  Treenivaatteiden pitää olla joustavat, mukavat ja tyylikkäät.

 • Reply Marjo huhtikuu 20, 2014 at 9:02 am

  Tärkeintä on vaatteiden istuvuus ja mukavuus.

 • Reply Hetu huhtikuu 20, 2014 at 10:19 am

  Mukavan tuntunen ja hengittävä materiaali. Tietty hienot kuosit siihen päälle on sitte vaa plussaa!

 • Reply Jennipenni huhtikuu 20, 2014 at 11:44 am

  Tottakai treenivaatteiden ulkonäöllä ja hinnalla on väliä, mutta tärkein seikka on mukavuus. Se, että vaate tuntuu hyvältä päällä eikä tarvitse kesken treenin nykiä ja oikoa vaatteita.

 • Reply SaaraH huhtikuu 20, 2014 at 11:49 am

  Tärkeintä treenivaatteissa on se, että kangas on hengittävää. Lisäksi niiden tulee olla ihonmyötäiset, mutta joustavat. Mun mielestä treenivaatteiden tulee myös olla värikkäät, jo siitä tulee energinen olo joka auttaa treenatessa!

 • Reply Sisu huhtikuu 20, 2014 at 12:53 pm

  Tykkään värikkäistä ja timmeistä treenivaatteista, toki pitää olla myös mukavat päällä.

 • Reply lukija huhtikuu 20, 2014 at 12:57 pm

  Tärkeintä on, että vaatteet tuntuvat ja näyttävät hyvältä! Eli niin, että toppia ja housuja ei tarvitse olla koko ajan oikomassa tai nykimässä, ja että kun peiliin vilkaisee niin oma olemus miellyttää silmää! 🙂

 • Reply Veera huhtikuu 20, 2014 at 1:30 pm

  Pinnallista tai ei, tärkeintä on, että vaatteet näyttää hyvältä ja istuu hyvin. On paljon kivempi lähteä lenkille tai treenata peiliseinän edessä kun viihtyy treenivaatteissa ja on niissä hyvä olo :)hyvältä näyttävissä vaatteissa tulee niin lyömätön olo ja se saa treeninkin kulkee paremmin!

 • Reply Tuollapuolen huhtikuu 20, 2014 at 3:18 pm

  Yhtä tärkeinä pidän sitä, että vaatteet näyttävät hyvältä kuin että ovat toimivat, materiaali hengittävää, joustavaa, ei kiristä jne.

 • Reply Sofiina huhtikuu 20, 2014 at 3:19 pm

  Ehdottomasti tärkein kriteeri treenivaatteissa on, että ne ovat mukavat päällä ja oikean kokoiset. Treenin on helpompi suorittaa, kun vaatteet eivät hierrä ja eivätkä ole haitaksi suorituksessa. Plussaa treenivaatteissa on aina väri. Tietenkin kun vaatteet ovat mukavat ja omasta mielestään hienot ja pirteät, niin lähtee sitä mielummin treenaamaan useamminkin!

 • Reply Mira huhtikuu 20, 2014 at 4:20 pm

  Kaikista tärkeitä mulle treenivaatteissa on että ne ovat mukavat, mutta hengittävät. Värikkyys on plussaa, sillä se tuo energiaa! 🙂 Haluaisin panostaa treenivaatetukseen enemmän, mutta ne tuppaavat maksaa välillä liikaa tämän tytön opiskelijabudjetilla..

 • Reply Jonsku82 huhtikuu 20, 2014 at 4:30 pm

  Vaatteen tulee istua päällä hyvin, mutta ei saa olla liian paljastava. Värikkyys plussaa! 🙂

 • Reply piritamaarit huhtikuu 20, 2014 at 9:07 pm

  Tärkeintä treenivaate kamoissa on vaatteen rentous, mukavuus, hengittävyys, ulkönäkö ja istuvuus päälle. Seuraavaksi tulee väri, että se miellyttää silmää. Saan itse paljon enemmän motivaatiota treenaamiseen kun on mielyttävät vaatteet. Kamat maksavat aika paljon ja opiskelijana minulla ei ole varaa kuin joskus ostaa vaatteita treenaamista varten. Onneksi nyt on mahdollisuus voittaa lahjakortti. Toivottavasti arpaonni suosisi minua ja saisin valita ihania Björn Borg tuotteita!

 • Reply Jenna huhtikuu 20, 2014 at 9:14 pm

  Mukavuus ja värit 🙂

 • Reply Vuokko huhtikuu 20, 2014 at 9:23 pm

  Urheiluvaatteiden täytyy mielestäni olla sellaiset, että ne päälle vedettyä saa olon heti energiseksi. Myös se, etteivät vaatteet kiristä/purista/hankaa mihinkään, on tärkeää! Ja hei värit!!!♡

 • Reply emma huhtikuu 20, 2014 at 9:26 pm

  Tärkeimmät kriteerit on istuvuus, mukavuus, väri ja kyllä materiaalikin vaikuttaa vaatteiden valintaan. 🙂

 • Reply Anna huhtikuu 20, 2014 at 10:43 pm

  Mulle tärkeintä on istuvuus ja hengittävät materiaalit. Plussaa on väri. Rakastan olla collareissa ja huppareissa josta olis tarvetta saada kesäks jotkut värikkäät kappaleet tuomaan iloa!

 • Reply Anki huhtikuu 20, 2014 at 11:50 pm

  Että vaatteet on mukavat päällä + värikkyys piristää 🙂

 • Leave a Reply