Tyttöjen vappu

toukokuu 2, 2014

Me viettiin vappua ihanalla parhaista ystävistäni koostuneella kokoonpanolla. Vappuaattona laitettiin pöytä koreaksi ja herkuteltiin sekä kilisteltiin kuohuvaa Lauran luona. Illalla lähdettiin käymää kaverin kotibileissä ja oltiin jo kävelty muun porukan mukana keskustaan baaria kohti, mutta päätettiinkin tyttöjen kanssa ottaa bussi alle ja lähteä takaisin Lauran luo. Erittäin hyvä päätös 🙂 Jäätiin koko konkkaronkka Lauralle yöksi ja samassa osoitteessa tuli vietettyä myös koko eilinen päivä. Tehtiin ihan mieletön vappubrunssi tyttöjen kanssa ja istuttiin pöydän ääressä useampi tunti, kun jutun juurta ja naurun räkätystä riitti tuttuun tapaan loputtomiin. Loppupäivä kului saunoessa, sohvalla torkkuessa, jutellessa, sarjoja katsellessa ja ruokavarastoja tyhjentäessä. Syötiin oikeesti parin päivän aikana sellaset herkkuöverit, että en halua edes miettiä, mutta eipä kai sitä tarvitsekaan 😀 Ruoka huuhdottiin tietenkin alas kuohuviinin tai limpparin kera!

Mä sain keskiviikkona Olympukselta ihan mahtavia uusia objektiiveja testiin ja Instagramin puolella uhosin, että miten kovaan käyttöön ne pääsisivät vappuhulinoissa. Nohh kovat oli puheet, koska perillä huomasin kameran akun jääneen kotiin 😀 classic! Sattuneesta syystä kuvia kertyi pyöreä nolla kappaletta, mutta puhelimen kameralla tuli sitten taltioitua fiiliksiä!

Lauran luo lähdössä hieman pelonsekaisin tuntein, koska en ollut ollenkaan varma miten selviä perille jäätävien kantamuksieni kanssa 😀

image

 

Selvisin matkasta ja perillä mua odotti kylmää kuohujuomaa!

 

image

 

Sitten ei muuta kuin herkut pöytään – mä toin mukanani tollasia savuhärkärullia ja tietenkin itse tehtyä guacamolea 🙂 Lisäksi meillä oli nachoja, erilaisia juustoja, keksejä, hedelmiä, mansikoita, skumppaa, sipsejä, dippejä, karkkia ja muuta!

image

 

Hannan Linus-koira pääsi mukaan tyttöjen vappubileisiin, mutta Jeti sen sijaan vietti vappua poikaporukassa Kotkassa 😀

image

image

image

 

Linus otti aamulla lepiä sillä aikaa kun….

image

 

… me laitettiin pöytä uudelleen koreaksi ja tää oli varmaan paras brunssi ikinä!

image

image

image

image

 

Hannan tekemä pavlova on vaan niin täydellistä joka kerta, että en varmaan tiedä parempaa <3 Tällä kertaa vedin neljä palaa ja loput vielä suoraan tosta tarjoiluastiasta – en kestä miten hyvää!

image

image

 

Toivottavasti muillakin on ollut mukava vappu 🙂 Omani sujui ainakin parhaalla mahdollisella tavalla ja kiitokset siitä kuuluu seuralaisilleni!

– Janni

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply merenhelmi toukokuu 2, 2014 at 10:32 am

  Oi mitä herkkuja ja Janni kauniina kuten aina 🙂 <3

 • Reply nanette toukokuu 2, 2014 at 10:33 am

  Olisiko ton herkku pavlovan ohjetta saatavilla?:)

 • Reply HannaK toukokuu 2, 2014 at 4:52 pm

  Aww ihana Janni! Ja ihana vappu olikin teidän kanssa!<3<3 voisin tosta pavlovasta tehdä piakkoin juttua oman blogin puolelle! Reseptin sun muuta!:)

 • Reply Aino toukokuu 2, 2014 at 5:45 pm

  Saisiko reseptin tuohon pavlovaan?!:)

 • Reply mjai toukokuu 2, 2014 at 7:01 pm

  Toi yks tyttö näyttää iha pojalta 😀

  ja nam mitä herkkuja!

  • Reply Janni toukokuu 2, 2014 at 7:58 pm

   Olihan toi vitsi? 😀 Vai ketähän nyt tarkoitat?

   • Reply Nimetön toukokuu 2, 2014 at 9:13 pm

    Miksu on kyl vähä pojan näkönen.. Hehhhee

  Leave a Reply