SUNSET IN FORI IMPERIALI

heinäkuu 2, 2014

Nää on varmaan mun lempikuvat koko matkan ajalta. Toi auringonlaskun valo oli upea paikan päällä ja onneksi sain sen melkoisen hyvin ikuistettua myös kameralle 🙂 Kuvat on napattu ensimmäisen lomapäivämme illalta, jolloin jäätiin metrosta pois Colosseon pysäkillä ja lähdettiin käppäilemään historiaa tihkuvan Fori Imperialin alueen läpi kohti Piazza Veneziaa. Tuota kyseistä aukiota hallitsee jättimäinen marmorirakennus, joka on aikoinaan rakennettu yhdistyneen Italian kunniaksi ja se on todella hulppean kokoinen. Tuo aukio monumenteineen oli sellainen, johon päädyttiin kerta toisensa jälkeen, jos lähdettiin vaeltamaan ihan vaan päämäärättömästi kaupungilla – aina se putkahti jostain kadun päästä esiin ja sen jälkeen oltiin taas kartalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Roomassa ehdottomasti parasta oli juuri rento oleilu ilman sen suurempia suunnitelmia ja aikatauluja. Näkemistä riitti joka puolella ja moniin ihaniin paikkoihin löydettiin ihan sattumalta. Ei pahemmin käyty tutkimassa mitään nähtävyyksiä sisältä päin, koska jonot oli monessa paikassa melkoisen mittavia. Rooma on täynnä upeita nähtävyyksiä, joita oli todella mielenkiintoista tutkia, mutta eniten fiilistelin kävelyä pienillä kujilla ja huoletonta seikkailua pitkin kaupunkia!

– Janni

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Heinis heinäkuu 2, 2014 at 10:26 am

  Sydämessä oikein läikähtää, kun muistelen meidän Rooman-matkaa v. 2011! Juurikin tuo VALTAVA valkoinen rakennus, jonka äärelle päädyttiin sattumalta joltain kadulta ja siinä melkein henki salpautui, kun tuo YHTÄKKIÄ nähtiin!!
  Rooma on valtavan upea kaupunki, jossa kylmät väreet menevät pitkin ihoa, kun miettii sitä huikeaa historiaa, jonka se on nähnyt <3<3
  Ja ne ruoat – ja ne viinit!!!

  • Reply Janni heinäkuu 2, 2014 at 11:59 pm

   Joo kaupunki kyllä kyllä oikein tihkui sitä historiaa 🙂 ja se loi jotenkin ihan omanlaisen tunnelmansa! Ja joo ruoat ja viinit oli kyllä to die for 😀

 • Reply Anna heinäkuu 2, 2014 at 12:24 pm

  Näistä kuvista tuli ihan kauhee Rooma-kaipuu. Voi ei. Kerran oon päässy tuota kaupunkia ihastelemaan ja sillon tuli juostua ne tärkeimmät nähtävyydet läpi. Seuraavan reissun vois ottaakin jo paljon rennommin ja nauttia vaan kaupungista ja sen ilmapiiristä, sillä tuonne on aivan pakko palata joskus uudelleen <3

  • Reply Janni heinäkuu 3, 2014 at 12:00 am

   Mene ihmeessä 🙂 Mä oon just aina ollut enemmän tällänen fiilistelijä ja haahuilija tyyppi matkoilla. En kauheesti innostu niistä ”pakkolisista nähtävyyksistä” 🙂

 • Reply Henrietta heinäkuu 2, 2014 at 1:47 pm

  Mun vuodem takaisella Rooman matkalla hotelli oli ihan tuon paikan vieressä. Nyt rupesi taas tekemään mieli matkustaa Roomaan kun kattelin näitä sun ottamia kuvia, se Rooman ihana tunnelma kyllä välittyy näistä! 🙂

  • Reply Janni heinäkuu 3, 2014 at 12:00 am

   Oi ihana kuulla 🙂

 • Reply nini heinäkuu 2, 2014 at 3:27 pm

  Toi sun asu on tosi kiva, kaikessa yksinkertaisuudessaan 🙂 ja vitsit että oot oikeesti ruskee!

  • Reply Janni heinäkuu 3, 2014 at 12:01 am

   Voi kiitos 🙂

 • Reply Emmi L. heinäkuu 2, 2014 at 6:08 pm

  Eikä Colosseum ainakaan oo sieltä sisältä edes kovin kummonen! Forum Romanumin näkee kanssa aika hyvin kun kävelee sitä tietä siinä vieressä 🙂 Rooma on täynnä niin kaikkea upeata, että just toi päämäärätön harhailu on parasta mitä voi tehdä.

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Reply Janni heinäkuu 3, 2014 at 12:03 am

   No näin mä kuulin monelta 🙂

 • Reply Anne heinäkuu 2, 2014 at 8:24 pm

  Onpa kauniita lomakuvia ja vitsit miten kade olen sun rusketukselle! Rooma on kyllä kerrassaan upea paikka 🙂

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Reply Janni heinäkuu 3, 2014 at 12:03 am

   Heh kiitos 🙂 Kyllä oli upea kaupunki. Toivotaan, että saadan nyt parempia ilmoja suomeenkin, niin pääsee täälläkin nahkaansa käristämään haha!

 • Reply Emilia heinäkuu 2, 2014 at 11:35 pm

  No näyttääkin ihanilta nää kuvat! Roomaan täytyy kyllä päästä 🙂

  • Reply Janni heinäkuu 3, 2014 at 12:04 am

   Ehdottomasti 🙂 Kiitoksia!

  Leave a Reply