TOTAALISESTI LOMAMOODISSA

8 heinäkuun, 2014

Näitä reissukuvia selaillessa olen huomannut, että taisin meikata Roomassa vaan pari kertaa koko reilun viikon aikana – olin siis totaalisesti onnistunut heittäytymään lomamoodiin! Helteellä on vaan niin paljon freesimpää olla meikittömänä ja onko muuten mitään ihanampaa, kuin mennä väsyneenä suoraan nukkumaan ilman, että täytyy vielä raahautua pesemään meikkejä? Se on varmaan yksi maailman ärsyttävimmistä asioista, kun on vaikka jo torkahtanut illalla sohvalle ja tekisi mieli vaan laahustaa suoraan sänkyyn, mutta huomaakin meikkien olevan vielä naamalla… pahimmassa tapauksessa meikkejä pestessä sitten vielä piristyy, eikä saakaan enää unta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Monkin alesta napattu kevyt haalari toimi loistavana hellevaatteena illalla, kun tiukat farkkusortsit tuntuivat liian ahdistavilta 🙂

– Janni

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Ilona 8 heinäkuun, 2014 at 6:16 pm

  Ihana asu!! 🙂 Nutturan donitsiinkin kiinnitin positiivista huomiota. Ja tosta meikittömyydestä oon samaa mieltä, mutta näytät kyllä aina tosi kauniilta ja freesiltä, oli meikkiä tai ei! 🙂

  • Reply Janni 9 heinäkuun, 2014 at 4:33 pm

   Kiitos paljon! 🙂

 • Reply Emilia 8 heinäkuun, 2014 at 7:33 pm

  Kylläpä toi haalari sopiikin sulle hyvin! Ihana asu 🙂 ja puhut niin asiaa noista meikeistä 😀

  • Reply Janni 9 heinäkuun, 2014 at 4:33 pm

   Heh, kiiitos paljon! 🙂

 • Reply Elli M. 8 heinäkuun, 2014 at 7:48 pm

  En kestä että tollaset sandaalit on muodissa, mutta pakko myöntää että ne näyttää sun asussa hyvältä 🙂

  http://vaatevaras.blogspot.fi/

  • Reply Janni 9 heinäkuun, 2014 at 4:35 pm

   Onpahan mukavat jalassa 😉 Kiitti!

 • Reply Vilma 8 heinäkuun, 2014 at 9:42 pm

  Oi kun kivoja kuvia, oot todella luonnonkaunis ! 🙂

  • Reply Janni 9 heinäkuun, 2014 at 4:40 pm

   Kiioksia kovasti! 🙂

 • Reply nini 9 heinäkuun, 2014 at 1:12 pm

  Mäkin oon samaa mieltä ton meikkiasian kans ja se on myös yks syy miks pidän sun blogista niin paljon! On paljon kivempaa seurata blogia joka on aito ja luonnollinen, sellainen mitä elämän kuuluukin olla, eikä sitä että joka kuvassa ollaan niin laittautuneina pakkelit naamalla ja on vähä tekoripsee ja tekotukkaa ja kaikki tiptop 🙂

  • Reply Janni 9 heinäkuun, 2014 at 4:41 pm

   Oiii kiitos tuhannesti 🙂 Ihana kommentti! Kivaa, että tykkäilet 🙂

 • Reply Linda 9 heinäkuun, 2014 at 3:10 pm

  Pari aivan pakollista kysymystä! Kuinka oot noin ruskea ympäri vuoden? Käytätkö jotain itseruskettavaa tai aurinkokapseleita? Jos käytät niin mitä? Sun iho hehkuu aina kauniisti ja rusketus näyttää ihanan tasaiselta!:)

  • Reply Janni 9 heinäkuun, 2014 at 4:45 pm

   En mä ole tosiaankaan näin ruskea vuoden ympäri! 😮 Kesällä rusketuksesta saan kiittää geenejä, sillä rusketun auringossa tosi nopeasti ilman mitään ”apukeinoja”. Mulloin kuin kesäisin käytän sitten itseruskettavaa ja voin suositella mm. Yves Rocherin tuotteita 🙂 Kiitoksia!

   • Reply Linda 9 heinäkuun, 2014 at 11:50 pm

    Haha oon aina ihaillut syksynä ja talvisin, kun oot asukuvissa niin kauniin ruskea!:D Äh olispa mullakin kiittää geenejä.. Niin epäreilua!:D Pisamia, luomia, herkästi palava iho. Not good. Pitääpä testata sitten noita Yves Rocherin tuotteita :)Onko sulla jotain tiettyä tuotetta jota suosittelisit?

  Leave a Reply