I LOVE LONDON!

lokakuu 28, 2014

Postaus yhteistyössä Indiedaysin ja Tjäreborgin kanssa.

Ensimmäinen päivä Lontoossa takana ja parhaillaan starttaillaan itseämme hotellilla seuraavia koitoksia varten. Lontoo tarjosi kyllä eilen parastaan, kun saatiin nauttia upeasta aurinkoisesta syysilmasta. Oltiin jo aamupäivällä perillä hotellilla ja pienen freesautumisen jälkeen lähdettiin käppäilemään kaupungille päin. Yövymme Best Western Mornington -hotellissa, joka sijaitsee ihan Hyde Parkin laidalla lyhyen matkan päässä Oxford Streetin vilinästä.

Ensimmäinen päivä kului fiilistellen ja herkullisesta ruoasta nauttien. Ravintolavalinnat osuivat tosiaan ihan nappiin niin lounaalla kuin illallisellakin, mutta niistä lisää tarinaa myöhemmin. Ehdittiin myös jo vähän shoppaillakin ja muutamilla nähtävyyksillä tuli kierrettyä. Taisin nähdä Big Benin ensimmäistä kertaa iltavalaistuksessa ja se oli mun mielestä niin paljon vaikuttavampi kuin päivällä. Ilma on ollut poikkeuksellisen lämmin ja päivällä lämpötila lähtenteli 20 astetta – kyllä kelpaa!

Tässä ensimmäisen päivän tunnelmia…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Green Parkiin oli tuotu paljon ihania löhöilytuoleja, joissa oli kiva ottaa hetki relaa!IMG-20141027-WA0005 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palaillaan pian kattavampien matkakertomusten parissa 🙂 Ainakin kivoja ravintolavinkkejä on tulossa Lontooseen suuntaaville!

800px_Indiedays_kilpailusivu

– J
anni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jenni lokakuu 28, 2014 at 11:44 pm

  Lontoo on niin kaunis paikka 🙂 en malta odottaa lisäkuvia! En siis itse ole ikinä sinne saakka valitettavasti päässyt :/

  http://uniquejourneywithme.blogspot.fi/

  • Reply Janni lokakuu 31, 2014 at 7:23 pm

   Kiva kuulla, että kiinnostaa 🙂 Lisää on tulossa!!

 • Reply Riikka lokakuu 30, 2014 at 9:06 am

  Oi ihana Lontoo! Mä en kyllästy siihen koskaan, vähintään kerran vuodessa pitää päästä sinne 🙂

  • Reply Janni lokakuu 31, 2014 at 7:23 pm

   Sama! Nyt vielä näyttäyti upeampana kuin ikinä, kun säätkin suosivat 🙂

  Leave a Reply