YHTEISESSÄ KODISSA

7 marraskuun, 2014

Kai se on jo tässä vaiheessa ihan sallittua kaivaa jouluvalot esille? Tai noh… oli tai ei, niin myönnettäköön, että meikäläinen teki sen jo tuossa jokin aika sitten. Parasta tässä pimeimmässä vuodenajassa on ehdottomasti rauhalliset koti-illat tunnelmavalaistuksessa. Jo kaksi iltaa peräkkäin ollaan vain oleiltu kotosalla, tehty omia hommiamme ja välillä katseltu sarjoja yhdessä. Tällänen on meille oikeastaan melko harvinaista herkkua, sillä usein ollaan molemmat töissä tai kouluissa myöhään iltaan asti. Etenkin vuoden erossa asumisen jälkeen näitä pieniä asioita osaa arvostaa – yhteinen koti ♥

IMG_2890 IMG_2898 IMG_2920 IMG_2943 IMG_2958

– Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply elisa 8 marraskuun, 2014 at 6:16 pm

  asutko samoissa taloissa kun me eli hertsikan ja roihuvuoren välissä? Uusissa kerroistaloissa siis 😀

 • Reply Nimetön 9 marraskuun, 2014 at 7:20 am

  Mistä oot hommannut noi valot mitkä roikkuu tosta peilistä ja ”kirjahyllystä” ?

  • Reply Janni 9 marraskuun, 2014 at 10:39 am

   Peilista roikkuvat Kodin1 ja hyllystä roikkuvat Ellos!

 • Reply Taina 9 marraskuun, 2014 at 11:01 am

  Kaunista! Ja hyvä asenne.

 • Reply Anni Maria 10 marraskuun, 2014 at 11:01 am

  Teillä on niin kaunista ja tunnelmallista! 🙂 Odotan innolla, että pääsen itsekin muuttamaan puolen vuoden päästä ja saan aloittaa sisustuksen alusta, mikä nyt kärsii vähän siitä, että yhteensopimatonta tavaraa ja eripari huonekaluja on todellakin liikaa..

 • Leave a Reply