YHDEKSÄN VUOTTA YHDESSÄ

14 joulukuun, 2014

En tiedä tuleeko teiltä jo korvista ja silmistä ulos meikäläisen Budapest -jutut, mutta itselläni ovat ajatukset vielä sen verran vahvasti tuossa matkassa, että lisää tulee. Otin muutaman päivän aikana valtavan määrän kuvia, sillä kaupunki inspiroi kauneudellaan kaivamaan kameran esiin lähes jokaisessa kadunkulmassa. Mielestäni olisi sääli jättää kuvat vain oman koneen uumeniin lojumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuo matka oli meille muutenkin todella spesiaali, sillä Budapestissa juhlistimme myös Joonaksen kanssa yhdeksättä vuosipäiväämme. Eri kaupungeissa vietetyn vuoden jälkeen en voisi olla onnellisempi siitä, että asumme nyt jälleen saman katon alla ja saamme taas viettää normaalia arkea yhdessä. Viime syksynä jännitin mielettömästi, että mitä tuo erillään olo tekisi suhteellemme. Olimme jo silloin asuneet yhdessä niin monta vuotta, että koko ajatus tuntui jotenkin epätodelliselta, vaikka totta se olikin. Muutin Helsinkiin yksiöön ja vaikka näimme toisiamme viikoittain, oli tuohon uuteen järjestelyyn ajoittain erittäin vaikea sopeutua. Erillään asuminen tuntuu kuitenkin lopulta vain vahvistaneen meidän välistä suhdetta entisestään ja tunnen oloni nyt varmemmaksi meistä kuin koskaan aikaisemmin, vaikka enpä tosin ole ennenkään liioin epäillyt. Olen viime aikoina tuntenut valtavaa onnellisuutta ja kiitollisuutta siitä, että olen jollain ihmeen kaupalla onnistunut niin aikaisessa vaiheessa löytämään elämääni sellaisen ihmisen, joka tuntuu vielä yhdeksän vuodenkin jälkeen minulle juuri siltä oikealta. Pienetkin arkipäivien teot ja ajatukset ovat saaneet minut viime aikoina huokailemaan ja tuntemaan sitä suunnatonta kiitollisuutta. Kai nuo ovat juuri niitä asioita, joita en ennen osannut niin paljon arvostaa, kun olimme olleet vuosia niin tiiviisti yhdessä. Niiden pienien asioiden suuri merkitys on palannut takaisin ja jatkossa en varmasti enää unohda niiden tärkeyttä. En voisi vierelleni parempaa ihmistä toivoa!OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA idOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

♥ Janni

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Laura 14 joulukuun, 2014 at 10:38 am

  Vau, upeita kuvia! 🙂 ja ihana myös tekstikin, huokuu onnellisuutta <3

  • Reply Janni 14 joulukuun, 2014 at 11:37 pm

   Voi kiitos Laura 🙂 Ihana kuulla! <3

 • Reply Terhi 14 joulukuun, 2014 at 10:47 am

  Onnittelut vuosipäivän johdosta ja ihanasti kirjoitettu : ) Mukavaa sunnuntaita! : )

  • Reply Janni 14 joulukuun, 2014 at 11:38 pm

   Isot kiitokset! Ja mukavaa viikon alkua sinne!!<3

 • Reply Piia 14 joulukuun, 2014 at 11:15 am

  Onneksi olkoon ja hienoja kuvia! Itseä vähän pelottaa nyt alkava muutaman vuoden etäsuhteilu kun alle vuoden jälkeen muutettiin yhteen asumaan puoleksi vuodeksi, ennen kuin suunniteltua aiemmin itse lähdenkin nyt Suomeen ja toinen puolisko armeijan harmaisiin. Nähtäväksi jää miten käy. Ja asiasta kymmenenteen täytyy sanoa, että tuo viimeinen kuva susta on jotain erilaista kuin blogissa yleensä ja siinä on ihanaa aitoutta! Erittäin kaunis 🙂

  • Reply Janni 14 joulukuun, 2014 at 11:42 pm

   Mä oon sitä mieltä, että tollaset jutut toimii hyvinä ”mittareina” suhteille. Mikäli suhde ajatutuu karille tuollaisten takia, niin ehkäpä se on merkki siitä, että jokin muukin on ollut vinossa ja sitten taas myös päinvastoin! 🙂 Eli että etäisyys ym.. ei riko suhdetta, jos ihmiset ovat tarkoitettu toisilleen 🙂 Paljon tsemppiä sinne ja kiitos kovasti! Mukavaa joulun odotusta!

 • Reply Emma 14 joulukuun, 2014 at 12:07 pm

  Hurjan paljon onnea teille! Yhdeksän vuotta on kyl aikamoinen saavutus 😀

  • Reply Janni 14 joulukuun, 2014 at 11:42 pm

   Haha kiitos paljon! 🙂

 • Reply katsku 14 joulukuun, 2014 at 12:46 pm

  Tosi upeita kuvia ja onneksi olkoon teille 🙂 Oot tosi kaunis noissa kuvissa!

  • Reply Janni 14 joulukuun, 2014 at 11:42 pm

   Kiitos paljon! 🙂

 • Reply Elina 14 joulukuun, 2014 at 1:20 pm

  Ihania kuvia, varsinkin viimeinen on todella kaunis! Onnittelut vuosipäivän johdosta, ihan mahtavaa 🙂

  • Reply Janni 14 joulukuun, 2014 at 11:43 pm

   Kiitos Elina!! 🙂

 • Reply Milla K 14 joulukuun, 2014 at 4:23 pm

  Onneksi olkooon! 🙂 Oon niin onnellinen teän puolesta että pääsitte taas saman katon alle. Ja ei tuu matkakuvat korvista ulos! Jos ne jotain tekee niin nostattaa meikän matkakuumetta 😉

  • Reply Janni 14 joulukuun, 2014 at 11:45 pm

   Kiiitos ihana Milla!! 🙂 Ja kiva kuulla 😉 Lisää on vielä tulossa!

 • Reply Katariina 14 joulukuun, 2014 at 6:00 pm

  Mua alko kiinnostaa, että minkälainen tyyli Budapestiläisillä on? 😀 Onko samankaltainen kun pohjoismaissa vai eroaako jollain tavalla?

 • Reply Saanna 14 joulukuun, 2014 at 6:51 pm

  Vautsi, yhdeksän vuotta on aika hyvä aika! Oletteko miettineet, että koska menette naimisiin? 🙂

 • Reply essi 14 joulukuun, 2014 at 7:53 pm

  Onnea vuosipäivän johdosta! Musta on aina kivaa kuulla, että joku muukin nuori on seurustellut monia vuosia. Itse on ollut mieheni kanssa pian 10 vuotta, eikä lähipiirissäni ole muita, jotka olisivat läheskään yhtä kauan seurustelleet. Ja saadaan aina kuulla, miten ollaan voitu seurustella näin kauan. 😀 Meillä on takana kaukosuhdetta, yhdessä asumista ja taas kaukosuhdetta. Nyt ollaan voiton puolella ja kesään mennessä päästään taas saman katon alle pysyvästi. 🙂

 • Reply Emmi 14 joulukuun, 2014 at 10:19 pm

  Voi että, te vaikutatte niin aidosti onnellisilta! Tuli oikein hymy huulille tekstiä lukiessa 🙂 kaikkea hyvää teille myös tulevaisuudessa!

 • Reply annaa 14 joulukuun, 2014 at 10:47 pm

  Oot tosi kaunis tossa alimmassa kuvassa! Jotenkin sellai rauhallinen ilme. 🙂 Sukulaiseni asuu Budapestissä, joten tuttuja maisemia kuvissa. :)Onnea vuosipäivän johdosta myös!

 • Reply Jenna 15 joulukuun, 2014 at 4:54 pm

  Vau, onnea vuosipäivän johdosta! Ihana teksti, siitä kyllä huokuu onnellisuus 🙂

 • Reply an 16 joulukuun, 2014 at 4:23 pm

  Mahtavaa, että olette löytäneet toisenne ja että osaatte iloita asiasta vielä vuosien jälkeenkin – juuri sopivalta tuntuvan ihmisen löytäminen on melkoinen lottovoitto ja onnen lähde 🙂 Onnea teille!

 • Reply hanna 25 huhtikuun, 2015 at 9:11 pm

  Oi kuinka kauniita kuvia!

 • Reply Jenni 16 syyskuun, 2015 at 7:19 pm

  Satuin selailemaan Googlesta vinkkejä Budapestin reissulle, jonne olemme poikaystävän kanssa kuukauden päästä lähdössä ja blogitekstisi pompsahti esiin. Niin hauska sattuma, että pakko kommentoida! Nimittäin me olemme myöskin menossa viettämään yhdeksättä vuosipäivää juuri tuohon kaupunkiin 🙂 Vitsi, tarviikin lukea nää kaikki Budapest-päivitykset kunnolla 😉

  -Jenni

 • Leave a Reply