HUONOA TUURIA

joulukuu 16, 2014

Yritettiin tänään käydä ottamassa asukuvia kolmeen kertaan, mutta aina kun oltiin aloittamassa, niin alkoi sataa kaatamalla vuorotellen vettä, rakeita tai räntää. Loppujen lopuksi ei enää voinut kuin nauraa huonolle tuurille ja luovuttaa. Suunnattiin sitten ensimmäisenä mieleen tulleeseen katokseen, jotta saatiin kuvat nopeesti napattua. Tuon jälkeen olikin upea ilma koko loppupäivän ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta 😀 huono säkä!

Tulin eilen tänne Kotkaan pariksi yöksi ja en ottanut kuin pienen repullisen tavaraa mukaan, joten valinnan varaa ei kauheesti vaatteissa ollut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATakki Zara – Neule Gina Tricot – Huivi Monki – Farkut Levi’s – Lenkkarit Nike

Huomenna aamulla lähdetään takaisin Helsinkiin ja siitä starttaakin työputki, joka jatkuu sitten joulun aatonaattoon asti. En ole vielä ostanut kuin yhden joululahjan, joten saa nähdä miten meikäläisen käy!

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Roosa-Nelliina joulukuu 17, 2014 at 12:52 pm

    Täällä kans yksi joululahjojen hankkimisen viime tinkaan jättänyt tyyppi ilmoittautuu! Onneksi tässä on vielä muutamia päiviä aikaa 😀 Voi ei, mitkä säät! Toivottavasti saadaan luminen joulu, täällä Etelä-Pohjanmaalla päin onneksi on nyt lumi maassa ♥

  • Leave a Reply