ZENIT BUDAPEST PALACE

21 joulukuun, 2014

Vietimme Budapestissa neljän yön reissumme todella mukavissa puitteissa. Hotellimme Zenit Budapest Palace oli saanut hyvät arvostelut ja vaikutti alun alkaenkin todella lupaavalta, eikä meidän tarvinnut onneksi pettyä paikan päälle päästyämme. Usein hotellit tuppaavat esittelykuvissa näyttämään paremmalta kuin mitä ovat sitten todellisuudessa ja monesti olenkin odottanut hieman liikoja. Tällä kertaa hotelli kuitenkin lunasti kaikki lupauksensa ja oli sijainniltaakin todella nappivalinta, sillä hotelli sijaitsi seuraavalla poikkikadulla Tonavalle päin mentäessä Vaci Utcalta, joka on niin sanottu tärkein ostos/kävelykatu. Hotellilta oli siis melko lyhyt matka moneen paikkaan ja julkisien kulkuneuvojen pysäkit olivat ihan kulman takana. Zenit Budapest Palacen huoneet sekä yleiset tilat olivat valoisia, avaria sekä upeasti sisustettuja. Hotellin henkilökunta oli todella palvelualtista ja mikä parasta – aamiainen oli loistava!

IMG_6371

Kokolattiamaton sijaan hotellihuoneissa oli ihanat puulattiat!IMG_6373 IMG_6388 IMG_6384 IMG_6398 IMG_6492 IMG_6422 IMG_6439 IMG_6446 IMG_6459

Multa kysytään monesti hotellisuosituksia ja tässä sellainen nyt olisi!

Tasoonsa nähden Zenit Budapest Palace oli todella edullinen, kuten monet muutkin asiat Budapestissa. Esimerkiksi Lontoossa tämän tasoisesta hotellista saisi maksaa maltaita!

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anne 21 joulukuun, 2014 at 11:12 am

    Kivoja tällaiset matkavinkkipostaukset! 🙂 Tuo hotelli näyttää todella viihtyisältä ja just sellaiselta siistiltä, jossa haluaakin kaupunkilomansa viettää. Onko Budapestistä tulossa vielä ostospostausta? 🙂

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Leave a Reply