LOMALOOK

heinäkuu 14, 2017

Huhhuh toi viime päivinä vallinnut kostea ilma on saanut mun hiukset villiintymään oikein kunnolla. Siihen kun yhdistää nuo meikittömät kasvot, niin huoleton lomalookki on ainakin taattu, jos ei muuta. Tänään ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää saada hiukset ojennukseen sekä sutia meikkiä naamaan. Tänään olisi taas tarkoitus suunnata parin tunnin päästä taas Kotkaan Meripäivämeininkeihin. Tänään vietetään iltaa yhdessä tyttöjen kanssa ja voin veikata, että tulee ihan superkivaa!

Tässä asua eiliseltä, kun käytiin täällä Porvoossa syömässä ja nopeasti kaupungilla pyörähtämässä

Ihanaa viikonloppua kaikille!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Aino heinäkuu 18, 2017 at 9:18 pm

    Mistä tuo ihana vihreä mekko/tunika on hankittu? Rakastuin! 😍

    • Reply Janni heinäkuu 19, 2017 at 7:18 am

      Ostin sen Pietarista Mohito nimisestä kaupasta 😊 kiitos!

    Leave a Reply