AINOA OSTOS SVEITSISTÄ

kesäkuu 25, 2018

Sveitsin reissumme supertiukan aikataulun lomassa meillä oli viimeisenä päivän puolisen tuntia vapaata aikaa kierrellä Geneven kaduilla ja päädyimme käymään muutamissa kaupoissa. Itselläni oli haaveissa löytää joku kiva mekko viimeistä iltaamme varten, mutta sen sijaan ainoa mukaan tarttunut ostos oli tuo keltainen farkkutakki. Olen etsinyt vastaavanlaista jo jonkin aikaa, mutta kaikki löytämäni versiot ovat olleet joko väärän mallisia tai sitten liian räikeän keltaisen värisiä. Tässä takissa on juuri täydellinen murrettu keltaisen sävy ja mallikin osui ihan nappiin. Jouduin siis soveltamaan viimeisen illan asuni matkalaukun kätköistä, mutta ehkäpä tuo rotsi toisaalta oli myös käytännöllisempi ostos. Se tuo niiin paljon iloa ja kesää asuihin!

takki Zara // t-paita Thaimaasta // hame H&M // kengät Timberland //aurinkolasit Karl Lagerfeld for Specssavers

Mitä mieltä olette keltaisesta rotsista?

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Annie kesäkuu 25, 2018 at 5:16 pm

  On kyllä jotenkin tosi ”sinun näköisesi” takki! 🙂

 • Reply Janni kesäkuu 25, 2018 at 11:08 pm

  No joo tykkään kyllä ihan älyttömästi! 🙂

 • Reply Aleyna kesäkuu 29, 2018 at 5:12 pm

  Upealta näytät niissä kuvissa 🙂

  • Reply Janni heinäkuu 1, 2018 at 9:45 am

   Kiitos kovasti!

  Leave a Reply