TURVALLISESTI AURINGOSSA

16 kesäkuun, 2019

Kaupallinen yhteistyö: Be3

Kesä, lämpö ja aurinko – siinä kolme asiaa, jotka ovat äärimmäisen lähellä omaa sydäntäni. Helteisillä keleillä minua ei saa pidettyä sisällä ja auringon lämmössä loikoilu saa minut rentoutumaan ihan ainutlaatuisella tavalla. En valita kuumuudesta koskaan ja sanottakoon sekin, että auringon päivettämä kesäiho on omaan silmääni todella kaunis. Olen kuitenkin aina tiedostanut ja erityisesti näin aikuisiällä vielä paremmin sisäistänyt sen faktan, että tähän kaikkeen auringosta nauttimiseen liittyy myös kääntöpuoli, jonka suhteen on noudatettava erityistä varovaisuutta ja oltava tarkkana. Auringon haittavaikutuksista puhutaan koko ajan enemmän ja itsekin suhtaudun asiaan vakavuudella. Oma ihoni ei pala auringossa herkästi, mutta sen järkevä suojaaminen on minulle kuitenkin itsestäänselvyys. Laadukkaat aurinkosuojatuotteet kuuluvat joka kesän vakiovarusteisiini ja pidän huolta siitä, että kesäisin myös päivävoiteessani on tarpeeksi korkea suojakerroin (vähintään SPF20). Tänä päivänä en myöskään monestakaan syystä enää viihdy auringossa tuntikaupalla, kuten joskus teiniaikoina tuli tehtyä. Silloin sitä saatettiin oikein ottamalla ottaa aurinkoa aamusta iltaa ja vaikka en silloinkaan lähes koskaan palanut, niin tuskinpa sellainen käristys iholle hyvääkään tekee. Tykkään edelleen tänä päivänä rentoutua ja lojua auringossa, mutta 2-3 tuntia kerrallaan on ehdoton maksimiaika!

Tänä kesänä sain testiin Be3-merkkisiä aurinkotuotteita, joille onkin tässä viimeisten viikkojen aikana tullut ihan kiitettävästi käyttöä. Kyseessä on italialainen brändi, jonka aurinkosuojatuotteet omaavat innovatiivisen patentoidun 3 in 1 -tekniikan, jonka avulla progressiivinen aurinkosuoja suojaa ihoasi juuri niin tehokkasti kuin itse haluat. Saman aurinkosuojatuotteen tehon voi helposti räätälöidä esimerkiksi kaikkien perheenjäsenten yksilöllisiin tarpeisiin sen mukaan, kuinka monta kerrosta tuotetta iholle levittää. Be3-aurinkosuojatuotteet sisältävät UVA/UVB-suojan ja tuotteet tuoksuvat ihanan kesäiseltä kookoksen sekä vaniljan sekoitukselta – nam. Kahden aurinkosuojatuotteen lisäksi Be3-tuotesarjaan kuuluu myös after sun sekä itseruskettava spray!

Be3-aurinkosuojatuotteiden aktiiviset ainesosat:

Progressive SPF™: kuivaöljy, asteittain lisättävä suoja kerroin (SPF 20/30/50 tai SPF 50/50+/50++)

Avokadoöljy: pehmentää ja kosteuttaa ihoa

Jojobaöljy: lisää ihon kimmoisuutta, kosteutta sekä korostaa sävyä

E-vitamiini: antioksidantti, joka ennaltaehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia ihovaurioita.

Aurinkosuojatuotteita on nykyään markkinoilla monenlaisia, mutta olen kokenut itselleni ehdottomasti parhaaksi nämä Be3:n kaltaiset spray-muodossa tulevat tuotteet. Kevyt öljymäinen spray on superhelppo levittää ja tuote imeytyy nopeasti. Spray-tuotetta on helppo kerrostaa eikä se tukkeuta kasvojen ihohuokosia paksujen voiteiden tavoin!

Lue lisää aurinkosuojista täältä!

Auringossa vietetyn päivän jälkeen viilentävä after sun-spray hemmottelee ihoa ja virkistää koko kehoa. Be3-after sun spray on aurinkosuojien tavoin spray-muodossa ja se sisältää loistavan kombinaation rauhoittavia, kosteuttavia sekä viilentäviä ainesosia!

Be3-after sunin aktiiviset ainesosat:

Superyhdistelmä rekisteröityjä korkealaatuisia D.S.B C ja INHIPASE -ainesosia, jotka hoitavat ihoa auringossa olon jälkeen.

Aloevera: kosteuttaa, suojaa, tekee ihosta silkkisen pehmeän ja suojaa ihoa haitallisia vapaita radikaaleja vastaan.

Sigesbeckia orientalis-kasvi: lisää ihon kosteutta, sävyä ja kimmoisuutta

Mentoli: viilentää ja raikastaa ihoa

Lisäksi sarjaan kuuluu vielä itseruskettava spray kasvoille ja dekolteelle, joka lupaa luonnollisen, tasaisen sekä pitkäkestoisen värin. Itseruskettava spray on superhelppo suihkuttaa iholle (ei tarvi levittää käsin) ja pienen pakkauskokonsa ansiosta se on täydellinen otettavaksi myös matkalle mukaan. Tämä itseruskettava ei tahraa vaatteita tai lakanoita ja tuote on 100% luonnollinen. Tässä loistava vaihtoehto kaikille, jotka haluavat iholle paahteisen sävyn ilman auringon haitallista UV-säteilyä!

Be3 itseruskettavan sprayn aktiiviset ainesosat: 

Dihydroksiasetoni (DHA): antaa iholle rusketusta muistuttavan väliaikaisen värin

Activatan: värjää ihon nopeasti, tehokkaasti ja tasaisesti. Takaa nopeamman luonnollisen rusketuksen, joka kestää pitkään.

Hyalugo-oligo: hyaluronihappo, joka kosteuttaa ihoa ja täyttää ryppyjä ja uurteita.

Aloevera: kosteuttaa ihoa, tekee siitä pehmeän ja tasaisen sekä suojaa orvaskettä pitkäkestoisella kosteuttavalla vaikutuksella.

Ovatko Be3 -merkin tuotteet teille ennestään tuttuja vai onko kyseinen brändi ihan uusi tuttavuus?

Be3-tuotteita saa ostettua monista kivijalka-apteekeista sekä tilattua nettiapteekeista!

Muistetaanhan kaikki nauttia kesän aurinkoisista päivistä turvallisesti ja järkevästi. Moni tuntuu edelleen tänäkin päivänä suhtautuvan ihon palamiseen lähinnä humoristisella tavalla, eikä asiaan suhtauduta sen vaatimalla vakavuudella. Auringosta ja kesästä saa mielestäni aivan ehdottomasti nauttia, mutta järkevästi ja tiettyä varovaisuutta noudattaen. Tässä asiassa ei tarvi heittäytyä hysteeriseksi, mutta sellaista ”tän päivän puna on huomisen bruna” -läpän heittoa en haluaisi enää kuulla!

Be3-tuotteisiin voitte käydä tutustua tarkemmin täällä!

Kuvat minusta: Xenia Andersson-Sutton

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply