Monthly Archives

maaliskuu 2019

PAREMPI MYÖHÄÄN KUIN EI MILLOINKAAN

29 maaliskuun, 2019

Perjantai-ilta meneillään ja täällä sitä istutaan taas eilisen tapaan ihan reaaliaikaan postausta kirjoittamassa. Harvemmin ajastan postauksia monen päivän päähän, mutta usein teen esimerkiksi pari postausta kasaan samalla kertaa ja ajastan ne seuraavan parin päivän sisään. Nyt on kuitenkin eilisen tavoin tarkoitus painaa julkaisunappia heti, sillä luvassa on ihan vain tämän perjantain kuulumisia. Tämä päivä on sujunut hyvinkin samanlaisissa merkeissä kuin eilinenkin: töiden parissa. Juuri hetki sitten lopettelin muut hommat ja ajattelin vielä julkaista nämä tänään lounasreissun yhteydessä otetut asukuvat!

On muuten jokseenkin huvittavaa, että olemme Xenian kanssa asuneet jo kolmen vuoden ajan melkein toistemme naapureissa, mutta vasta tällä viikolla hengasimme ensimmäisen kerran yhdessä. Keskiviikkona tosiaan tapasimme kuvaustreffien merkeissä ja meillä hujahtikin heti monta tuntia toistemme seurassa. Tullaan ihan älyttömän hyvin juttuun ja olen melko fiiliksissä siitä, että mulla on nyt täällä Porvoossakin kaveri, jonka kanssa viettää aikaa silloin tällöin ja voidaan auttaa toisiamme työhommissa puolin ja toisin – ihan parasta. Tänään mulla sitten meinasikin iskeä pieni paniikki yhden yhteistyön kuvauksien suhteen, mutta uskalsin hälyttää Xenian pienellä varausajalla apuun ja saatiin homma yhdessä hoidettua maaliin – huh, mikä helpotus! On ollut kaikin puolin ihan huippua päästä tutustumaan tuohon inspiroivaan ja sydämelliseen mimmiin. Xenia on myös ihan superhauskaa seuraa ja ollaan molemmat sen verran kovia puhumaan, että jutuista ei meinaa tulla loppua – toivottavasti päästään taas pian jatkamaan. ♥

takki H&M // neule Peak Performance // housut Only // kengät Timberland // laukku Marimekko

Nyt lähden vielä lenkille haukkaamaan raitista ilmaa ja kuuntelemaan Nonsense -podin uusimman vaalispessu -jakson. Kannattaa kuunnella, jos ette ole vielä sitä tehneet!

Ihanaa viikonloppua!

Kuvat: Xenia Andersson-Sutton

Editointi: minä

 

– Janni

AURINGOSTA ENERGIAA

28 maaliskuun, 2019

Kevät on nyt yhtäkkiä iskenyt päälle oikein kunnon vyöryn lailla. Tämä aika on yleensä ollut minulle töiden suhteen aina vuoden kiireisintä, eikä tämä vuosi tee poikkeusta siitäkään huolimatta, että omat duunini ovat muuttaneet isosti muotoaan sitten viime kevään. Näin yrittäjän näkökulmasta on tietenkin ihan mahtavaa, että töitä riittää ja hommat rullaavat. Ihan huippua on myös tuo koko ajan lisääntyvä valon määrä ja sen mukanaan tuoma aurinkoenergia, jonka ansiosta töitä jaksaakin nyt painaa. Täytyy kuitenkin ottaa itseä niskasta kiinni oikein kunnolla sen suhteen, että saan kalenterin järkevään järjestykseen ja kaikki liikkuvat palaset organisoitua sillä tavalla, että en kohta ole ihan solmussa. To do -listan muodostaminen ja sen aikatauluttaminen tulevien viikkojen osalta on ehdottomasti huomisen tärkein tavoite!

Olen tänään istunut lähes koko päivän tässä keittiön pöydän ääressä koneen näppäimistöä naputellen, mutta äsken kävin haukkaamassa happea 45 minuutin porrastreenin muodossa Porvoon Linnamäellä. Harmittelin perille päästyäni, kun olin kotoa lähtiessäni unohtanut kuulokkeet eteisen tuolille, mutta loppujen lopuksi se oli varmasti vain hyvä asia. Linnunlaulu ja omaan hengitykseen keskittyminen rauhoittivat minua varmasti juoksusoittolistaani tehokkaammin. Kotiin tullessa napsautin saunan päälle ja istuin vielä hetkeksi tähän koneen äärelle. Kohta siis saunaan, sitten safkaa ja loppuillaksi aivot narikkaan!

Aurinkoista ja energistä loppuviikkoa kaikille – huomiselle perjantaille on ainakin tänne Etelä-Suomeen luvattu ihan mahtavaa keliä!

Kuvat: Xenia Andersson-Sutton

Editointi: minä

– Janni

TRENSSIT JA BLEISERIT – KEVÄT 2019

26 maaliskuun, 2019

Tämän kevään trenditakeissa mennään melko klassisella linjalla, sillä kaksi ehkä eniten huomiota saanutta takkia ovat; trenssit ja bleiserit. Nämä molemmat mielletään monesti lähtökohtaisesti yhdistettäväksi klassisempaan ja skarpimpaan tyyliin, mutta erityisesti over size -mallit toimivat todella monenlaisissa tyyleissä ja myös rennommissakin asukokonaisuuksissa. Nämä tämän postauksen kuvat sen ainakin viimeistään todistavat!

Sain näistä itse ihan valtavasti inspiraatiota omaan kevätpukeutumiseeni ja siksi ajattelin jakaa nämä myös teidän kanssa:

Kuvat: Pinterest

 

– Janni