Monthly Archives

syyskuu 2019

KAUNIITA KADUNKULMIA

29 syyskuun, 2019

Ei vitsit miten fiiliksissä olenkaan ollut, kun luonnossa voi koko ajan huomata enemmän ja enemmän ruskan kauniita sävyjä. Porvoon vanha kaupunkikin herää taas ihan uudella lailla eloon näissä syksyn väreissä ja katujen kulmat näyttävät toinen toistaan kuvauksellisemmilta. Nyt täytyy kyllä tulevina viikkoina ottaa vielä kaikki irti tästä väriloistosta, sillä ei mene aikaakaan, kun puut ovat paljaina.

Tämä viikonloppu on kulunut ystäviä treffaillessa ja sama meininki jatkuu vielä tänäänkin – ihanaa. Lisäksi olisi suunnitelmissa käydä illemmalla heittämässä lenkki tuolla raikkaassa syyskelissä sekä väsäillä kotona jotain herkullista sapuskaa sunnuntain kunniaksi!

takki Pull & Bear // neule ja housut H&M (ikivanhoja) // kengät Timberland // pipo Weekday

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

– Janni

SUOSITTU RUUTUTAKKI

24 syyskuun, 2019

Tuo H&M:ltä ostamani ruututakki on tainnut olla päälläni ihan päivittäin sen ostamisesta lähtien, enkä todellakaan ole ainoa, joka kyseiseen takkiin on ihastunut. Se on tullut vastaan jo niin monella tutulla ja onnistuin bongaamaan tänäänkin kaupungilla kyseisen rotsin itseni lisäksi parin muunkin ihmisen päällä. En toisaalta ihmettele yhtään, että tähän on niin moni muukin tarttunut!

Tänään vietimme yhteistä toimistopäivää ystäväni Terhin kanssa Helsingissä parinkin eri kahvilan sohvia kuluttaen ja mikä koomisinta, niin tietenkin myös Terhillä oli tämä samainen ruututakki yllään – haha. Tämä päivä oli kivaa vaihtelua kotoa käsin työskentelyyn ja olen monesti jo aikaisemminkin miettinyt, että pitäisi useammin järjestää tällaisia yhteisiä ”toimistopäiviä” niiden ystävien kanssa, jotka myös työskentelevät/opiskelevat pääosin kotoa käsin. On huippua, kun vastapäätä istuu joku, jolta voi tarvittaessa kysyä mielipidettä ja käydä yhdessä lounastauolla. Itselläni oli ainakin tänään melko tehokas päivä ja kerkesimme samalla vaihtaa kuulumisiakin Terhin kanssa – win-win!

takki H&M // neulemmekko Wood Wood // kengät Timberland // laukku Louis Vuitton

 

– Janni

VILLAKANGASTA

22 syyskuun, 2019

Onpa ollut ihanaa, kun nyt on päässyt ihan tosissaan kaivamaan lämpimämpiä varusteita käyttöön. Villaneuleet ja -takit ovat varmasti olleet tämän viikon käytetyimpiä juttuja ja se on ollut ihanaa. Ihailin viime keväänä monen päällä Nanson beigeä Ylle-villakangastakkia, jonka sain nyt itsellenikin syksyn uudessa värissä – viininpunaisena. Kyseinen väri on ollut itselleni jo vuosia yksi joka syksyisistä lemppariväreistä ja myös tässä takissa sävy toimii loistavasti. Takki on sen verran ohutta villakangasta, että se on näille muutamille plussa-asteille passeli!

takki Nanso (saatu) // neule North Outdoor // housut Only // laukku DKNY

Kivaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille – menipä tämäkin viikko kauheaa kyytiä!

 

– Janni